• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisinin daha kutsal olduğuna inanırsınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisinin ???

• Ankete Katılan
    256
E

EU1

Ziyaretçi
Hangisinin daha kutsal olduğuna inanırsınız ?

kesinliklee annelik
karşılıksızz sevginin en vefalı en fedakarr en yalan dolansızz özetiii

tabikide annelik çıkarsız karşılıksız almaktan çok veren tek varlık

kesinlikle annelik...
bence anneler yeryüzüne allah tarafından
yollanmış meleklerdir...allah bizede
nasip etsin inşallah..

Annelik tabi Yahu Aşk Meşk Neymiş
En Kalpsiz Katı insanı bile Değiştiren Bi LütuF_!

tabiki de annelik, karsılıksız tek sevgi çünkü
Allah tüm tatmak isteyenlere nasip etsin insallaha.s.

1.belli 2. kim gibi olmuş bu test
aksi mümkün mü
annelik elbette

Sevgili Peygamberimize (SAV) "Bir insanın üzerinde en fazla hak sahibi olan kimdir?" diye sorarlar..İlk cevabı "Anne" olur...İkinci hak kimindir dediklerinde yine anne der...Peki,üçüncü derler..Yine anne der..4.hakkın kimin olduğunu sorduklarında ise "baba" der Sevgili Peygamberimiz(SAV)..Şaşırırlar..Neden annenin üç de babanın tek diye sorarlar...Hz.Muhhammet(SAV) bu üç hakkı şöyle özetler..
*Anne,evladını 9 ay boyunca karnında taşır,her türlü zorluğa katlanır ve doğum esnasında da keza birçok zorluğa katlanır..Bir hak bunun içindir...
*Çocuk doğduktan sonra onu sütüyle besler..Bir hak da bunun içindir...
*Çocuğunu binbir derde göğüs gererek büyütür..Son hak da bunun içindir...

Uzun sözün kısası,ana hakkı ödenmez..En kutsal duygu anneliktir tabii ki de...Tüm annelerin ellerinden öpüyorum...Şeniza.s.
(

Bilindiği üzere annelik kutsaldır,ama ben babamın da hakkını yemek istemiyorum.Ayrım yapamıyorum.Her ikisi de aynı oranda kutsal benim gözümde.:kahve:

tabi ki annelik. aşk da bir kutsallık yoktur,çünkü karşılık bekler ve zaman gelir biter,geçicidir.Ama annelik asla bitmez,asla karşılık beklemez,fedakarlıkta da sınır tanımaz.En katı kalpleri yumuşatır,en acımasızlara bile şefkat hissini yaşatır annelik..

ben baba diyorum,her ne kadar,şu an eşim yanımda, beni yaz beni yaz diye yırtınsada,babam tabiki.annelik duygusunu henüz yaşamadım,belki anne olunca fikrim değişebilir,:emir_bebek:

Anne olana kadar aşk, anne olduktan sonra annelik.
şakkıdı

Tabikide annelik....gerisi hikaye.................................

annelık duygusuyla hıc bır duygu karsılastırılamaz dıye dusunuyorum.ne babalık ne ask.ne baska bısey.cunkı bnece dunyadakı en saf karsılıksız duygu annelık.babalarda bıraz da olsa bazen kendılerını dusunuyolar.o yuzden annelık secenegını ben sık olarak gormeyıp 2. secenek babalık olanı alıyorum.cunkı babamı cok severdım.ozluyorum cok.keske dunyada olsaydı doya doya sarılsaydım ona.ask sonra gelır veya herhangı dıger secenek sonra gelır.

kesinlikle annelik diyorummmma.s yerimseniben süprizzzzz

Tabıı kı de annelık:asigim:
Rabbım ısteyen herkeze tattırsın bu duyguyu

Back
X