Hani cocuk eve nese getirirdi?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Rabbime sonsuz sukurler olsun bana bir evlat nasip etti. Dogumdan hamilelikten once mukemmel olan biz hamilelik ve ozellikle dogumdan sonra birbirinden nefret eden kari koca olduk. Esim ilgisiz ben deli gibi bsy oldum. Herseyi herkesi kiskanmaya ve hergun kavga etmeye basladim. Hic sabrim kalmadi. Evde surekli kvga. Ya kiskanclik ya eve kapanma ya can skntisi bi sekilde kavga ediyoruz. Ben hasta ruhlu biri oldum esimse hayatinda ben fazlalikmisim gibi davranıyor. Evlendik 2ay sonra hamile kaldim bdha hic iliskimz olmadi. Bebegim 4 aylik oldu daha iliskimiz olmadi. Annemlerde hala bizde kaliyor. Aldatildigimi dusunuyorum artik cnku eskisi gbi esim beni aramiyo msj atmiyo disari cikmak istemiyo. Yatar yatmaz uyuyo. Daha birsuru sey iste. Mesela suan yine kavga ettik sirf brbr uyumamak icin mutfak da vakt geçiriyor. Kızlar ben napayim? Bu kiskancligi nsl yenebilirim? Bu sinirimi nsl bastırabilirim?

Eger bebeginiz zor bir bebekse sizi yoruyorsa gergin olmaniz cok normal ve lohusalik depresyonunda olabilirsiniz ayrica cinsel hayatinizi duzene sokmya calisin evlilikte onemli bir unsurdur cinsellik ve annenlerin gitmesi lazim esin bu durumu istemiyor olabilir basbasa kalmalisiniz

Aileniz neden hala sizde kaliyor? Bu cok buyuk bir sorun, bence maksimum 20 gun- 1 ay kalmali aile bu gibi durumlarda. Esinizin tarafindan bakin bir de evde surekli birileri... bas basa bile
Kalmiyorsunuz kaldiki daha yeni evlisiniz.... bence acilen ailenizi gonderin

Çok erken olmuş daha evliliğe alışmadan çocugunuz olmuş ve anneniz sizle kalırsa tabiki özel hayat olmaz yani

Ailenizi gönderin. Kocanızla vakit geçirin, ilgilenin. Evde muhtemelen fazlalık gibi hisseden kişi kocanız. Anne oldunuz evet, çok yoruluyorsunuz evet, bütün yük sizin sırtınızda gibi hissediyorsunuz evet. Ama adamlrıda anlayın biraz. Doğurmadı onlar. Yaşadıklarızınu tam olarak anlamıyorlar. Birden hayatları değişiyor. Eve birikeri yerleşiyor. Adam tabi uzaklaşırz

Doğurduktan sonra ben hala lohusa sendromunu atlayamamis olabilirsin. Bir de annengil fazla uzun durmus bence artik gitme vakitleri gelmis. Adam kendi evinde rahat hissetmiyor olabilir.

Anneniz sizde kaliyorsa neden kari koca basbasa birseyler yapmiyorsunuz 1 saat bile olsa cikin kafanizi dagitin annemler bizdeyken biz aninda disardayiz:) ustelik gunduz de siz disari cikabilirsiniz annenize birakip bira hava alin kuafore gidin vs emin olun ne kdr eve kapanip cocuk bakmaya odaklanirsaniz okdr cekilmez olur sizin icin hayat bu sefer esinizede yansitirsiniz bu durumu bazi erkekler daha cabuk tolere ediyor bazi erkekler uzaklasiyor oyuzden ilk once siz kendi moralinizi yukseltmek icin birseyler yapin sonra esinizle olan iliskinize yonelin siz yaklasin belkide oda sizden cekiniyordu devamli mutsuz olunca evde

Çok erken olmuş daha evliliğe alışmadan çocugunuz olmuş ve anneniz sizle kalırsa tabiki özel hayat olmaz yani

Doğurduktan sonra ben hala lohusa sendromunu atlayamamis olabilirsin. Bir de annengil fazla uzun durmus bence artik gitme vakitleri gelmis. Adam kendi evinde rahat hissetmiyor olabilir.

Kizlar annemler gitti. Aslinda onlarin kalmasini esim istiyordu cunku bebekle surekli birilerinin ilgilenmesi onun isine geliyordu. Kendi bu sayede elinde surekli bi telfn yatip ona bakarken uyuyodu. Neyseki gittiler simdi bi ben bi o bakiyoruz cocuga. Cok hareketli surekli bagiran aglayan huzursuz bi bebegimz oldu bizim. Cok yoruyo 2mizde yorulduk. Bu arada kzlar o iste oldu sonunda ama sezeryan olmama ragmen v...j..na girisinde kanamam oldu nedendir ?

Dogumdan sonra iliskiye uzun sure ara veriliyor ve kuruluk olduysa ondan olur

Brbr nedir??

Evlilik oturmadan çocuk gelmiş, bu durumda çocuk mutluluk değil kaos getirir zaten. Ayrıca çocuk 4 aylık olmuş, annenler de amma düşüncesizmiş ha, insan bunlar yeni evli der gider evine. Bir an önce evden yollamaya bakın misafirleri bence. Cinselliği de başlatmaya bakın, 2 aycık sevişmişsiniz hepi topu, daha birbirinizi tensel olarak keşfedememişken son bulmuş her şey. Bu durumda da eşine hak veriyorum ben, sana da hak veriyorum tabii. Siz daha evli olduğunuzu anlayamamışsınız, etrafınız da buna fırsat bırakmamış zaten. Önce evde başbaşa kalabileceğiniz ortamlar oluşturun, sabırlı olun, zamanla hepsi olur. :) bebiş hayırlı olsun bu arada.

Ekleme: annenler gitmiş, onu sonradan gördüm. Uzun süre sevişmeyince vajina eski haline dönüyor, bir de kuruluk olduysa ikis bir arada olunca zorlanmıştır. Ben de sezaryen oldum, 5 ay sevişmedik biz de, 40ımız çıktıktan bir süre sonra sevişmiştik, baya bir süre zorlanmıştım bende, sonradan geçti.

Gittiler eskiye donduk sukur ama yinede esim hala isteksiz :) cocuk yokkende boyleydi. Anca surat eder o konuda laf sokarsam bsyler yasaniyo. Bu arada ıslak lik eskisine gore daha fazla ayni zamanda istekte artti bende. Ben anlamiyorum bi adam kudurunca nsl o isi yapmadan uyur

Valla ben o işi bi anlasam derdim kalmayacak herhalde. :) Evlisin işte, sevdiğinle evlenmişsin bir de, sevişecek zamanın da var kişi de var, ee o zaman niye olmuyor yani? Hazır elde falan diye mi düşünüyorlar acaba :)

Ya anlamıyorum ki. Adam bide bak falan diyo. Ee baktim tmm. Gerisi ? Yani kendini oyle mi kanitliyo. Bari devamini getir demi. Valla varya hic dokunmasam o is olmadan yasick. Nasil erkek bu diyorum bazen. Cocuk sansa olmus bizim. Onuda benm israrimla zoraki yaptik yani. Bide kadin olsalar o is olurken canlari yansa hic yapmazlardi heralde.

sorun sizde değil eşinizde net

yani söylemeden edemicem.siz kıskanmayın da kim kıskansın?evlendikten iki ay sonra ilişkiniz kesilmiş ve 9+4 13 aydır beraberlik yok diyorsunuz.ya 13 ay değil 2 ay dayanamaz bir erkek sorar insan ne oluyoruz diye.siz doğumdan sonra lohusalığın etkisiyle hassaslaşmışsınız bu çok normal eşinizin bu konuda anlayış göstermesi ve sizin üzerinize daha çok düşmesi gerekiyordu.artık erkekler bu konuda çok bilinçli o nerde?kusura bakmayın sizin açınızdan düşününce eşinize çok kızdım.kendinizde hata aramanız olgunca bir davranış ama eşinizin daha çok hatası olduğunu düşünüyorum siz bir kadınsınız sevgiye ilgiye ihtiyacınız var ve bunu karşılayacak olan da eşiniz.bence eşinizle kavga etmeden çok sakince bir konuşun gözdağı verin en olmadı
gerekirse yardım alın.evde kayınvalide falan olunca da ilişkiler çok daha kötüye gidiyor biliyorum ama siz ona bir hediye vermişsiniz annesiniz Allahtan korksun ya yazıktır.

Bence de esınız bır tuhaf.ben ne hamıleleıgımde ne lohusalıgımda öyle bi rahtlık göremedım.9 ay boyunca normal ılskı devam ettı.belkı normalden bıle daha fazlaydı hamıleyken.eşinizde kesın bı sorun var kesııınnn

Canım seni diğer topikten hatırlıyorum. Ne kadar sevinmiştin bebeğin olacağını duyunca o dönem ben hamileydim hatta hatırlarsan :) bunlar geçiş dönemi canım bebekle beraber hayatınıza bir sürü yenilik giriyor. Bir de sana yardım edecek biri yoksa iyice bunalabiliyorsun. Erkekler bizim gibi bakamıyorlar bebek olayına. Bebek büyüdükçe onlarda baba olmayı öğreniyorlar. Eğer bebeğini bırakabileceğin biri varsa eşinle beraber 1 saatliğine de olsa dışarı çıkın başbaşa kalın bu bile çok iyi geliyor. Bebeğinizle ortak birşeyler yapmayı da deneyebilirsiniz. Erkekler bu dönemde kendilerini ihmal edilmiş hissedebiliyorlar. Ben sürekli bebeğimle ilgilenirken eşim bana artık zaman ayırmamaları başladın bu evde bende varım dediğinde farkettim. Oturup konuştuk. Şimdi bebek bakımına o da yardım ediyor besliyor altını alıyor uyutuyor hem beraber zaman geçirmiş oluyoruz hem de birbirimize vakit ayırmış oluyoruz. Anlatabildim mi bilemiyorum anlatmak istediğimi :)

Kesin bir sorun var ne demek? Kesin hukum vermek icin burasi yeterli bir platform mu?

Lohusa drpresyonum tam 20 ay surdu.20 ayin sonunda nildu diceksin oglum cok ciddi hastalik gecirdi cinnetlerim sinirlerim uykusuzlujlarim bir anda bitti.o iyi olsunda gerisi onemli degil demeye basladim seni cok iyi anliyorum ama gececek sadece esinle aranizdaki saygiyi yitirmeyinnsaygi bitince sevgi de kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…