• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Hanımlar 6 aylık kızıma hangi burun damlasını kullanmalıyım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
30
Hanımlar doktorum bana KidsXslar diye bi burun damlası vermilşti, kızım hiç sevmiyır damlatınca hapşurtuyor ve burnundakiler çıkıyor, sonra mızırdanıyor, bugun kendi burnum tıkanınca bi damlattım genzimi yaktı tam bir saat genzim yandı çocuk nasıl dayanıyormuş. Sizce deniz suyu daha mı sağlıklı ama onunda pek etkisi yok varmı tavsiyeleriniz...

Cnm ben oğluma hep sinomarin kullandım, çok memnunum hala da kullanıyorum. Ama sen bilirsin tabi

ben hep okyanus suyu deniz suyu türevi doğal olanlardan kullandım kızım geldi 3 yaşına hala da mecbur kalırsam spreylerini kullanıyorum.
çocuğun genzini yakan kimyasal içerikli şeyleri vermeyin ne olur :(
otribebe burun aspiratörü var kullanmıyorsanız mutlaka kullanın kesin çözüm.

ben hep okyanus suyu deniz suyu türevi doğal olanlardan kullandım kızım geldi 3 yaşına hala da mecbur kalırsam spreylerini kullanıyorum.
çocuğun genzini yakan kimyasal içerikli şeyleri vermeyin ne olur :(
otribebe burun aspiratörü var kullanmıyorsanız mutlaka kullanın kesin çözüm.
Ne bileyim doktoru bunu vermişti ilaç değil yazıyor uzerinde eczanedeki arkadaşda bana sinomarin onermişti bi kere kullandım çok pahalı gelince bunu almıştım tekrar vay yavrum ya nasıl huysuzlanıyordu sıkınca demekki çok canı yanıyırmuş yarın hemen sinomarin alcam

Otribebe ondan kullanin. Deniz suyu icindeki pisligi temizlersiniz. Cok rahat ediyoruz biz

Hanımlar doktorum bana KidsXslar diye bi burun damlası vermilşti, kızım hiç sevmiyır damlatınca hapşurtuyor ve burnundakiler çıkıyor, sonra mızırdanıyor, bugun kendi burnum tıkanınca bi damlattım genzimi yaktı tam bir saat genzim yandı çocuk nasıl dayanıyormuş. Sizce deniz suyu daha mı sağlıklı ama onunda pek etkisi yok varmı tavsiyeleriniz...
Iliadin gibi ilaçlı burun damlaları reçetesiz satılıyor ama sürekli kullanımı zararlı. İlaçsız okyanus suyu. Zaten hepsi aynı içerik olarak. Ben Bruno kullanıyorum. Başka markalar da kullandım. Ama her okyanus suyu yakıyor. Ama gribin geçmesi. Geniz akıntısı yüzünden iltihapml.Grip geçerken koyulasan sümügün oztaki borusunu tikamasi akabinde orta kulak iltihabı olmaması için en masum kullanılacak kurtarıcı dır. Ben burnunu günde 1 kere temizleyip yakasına yada yastığına cold-mix damlatıyorum böylece çabucak tikanmiyor

Canım ben babysoin kullanıyorum tekli tekli hem pratik hemde iyi geliyo ama biraz pahalı 24 liraya aldım yeni oğlum bir yaşında ilk zamandan beri kullanıyorum

Eczanede satılan izotonik serumlardan kullanıyorum,bildiğin tuzlu su.Kullanan çok,netten araştırabilirsin. Hatta deniz suyu da damlatılabilir ama deniz kirliliğinden dolayı ben denemedim hiç. Çekmek için de otribebe kullanıyoruz

okyanus suyu istediginiz kadar kullanabiliyorsunuz..birde damla seklinde degilde fisfis seklinde olanlardan kullanin bence..ben bile rahatsiz olurum damladan.

Al
Kiziniz burun damlasi mi burun spreyimi kullandiginiz ne doktorumuz altibucuk aylik kizima serum fizyolojik verdi buruna puskutmeli seklinde onunda icerigi sadece tuzlu su dedi sprey bebeklere vermiyoz dedi

Burun aspiratoru ve fizyolojik serum harici birsey kullanmiyorum, oglum 4 aylik

Ne bileyim doktoru bunu vermişti ilaç değil yazıyor uzerinde eczanedeki arkadaşda bana sinomarin onermişti bi kere kullandım çok pahalı gelince bunu almıştım tekrar vay yavrum ya nasıl huysuzlanıyordu sıkınca demekki çok canı yanıyırmuş yarın hemen sinomarin alcam

sizi anlıyorum ama işte içerik yakıcı olabiliyor, ben bebe şampuanını bile gözüme sürüyorum yakıyor mu diye :KK53:
evet sinomarin ve türevleri biraz pahalı ama bir kış gidiyor hatta ertesi seneye kalıyor.
bende şimdiki sprey Kamillosan Ocean diye Alman malı bişey. İthal malı övdüğümden değil onların denetimleri bizden daha sıkı. Denendi yakmıyor :)
Bir de küçük bebeklere sprey zararlı diye okumuştum yanılıyor olabilirim bir araştırın isterseniz. İlk birkaç ay sprey yerine damla öneriliyor galiba.
Burnu tıkalıysa coldmix gerçekten müthiş etkili. ama çok damlatınca benim kızım öksürmeye başlıyor iki üç damla yetiyor.
bir kere bulamadım nöbetçi eczane tto diye bişey verdi. hiçbir etkisi yok bir de pis kokuyor. Muadili ve daha ucuz diye almayın hiçbir işe yaramıyor.
çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah minik :KK200:

Back
X