• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar acil öneri lazım

Hiç uzatmadan konuya gireceğim.
Maalesef eşim demeye dilimin varmadı ğı insanın beni evlenmeden oncede sonrada defalarca aldattığını öğrendim.hemde evde bıraktığı benim bakmayacağımı düşündüğü flashina kaydetmis fotoğraflarını
Bir kadın değil bir sürü kadın var maalesef.
önce inkar sonra evlenmeden önceydi demeler ve benim bir videoda maske taktıklarını görüp aslında hep aldattığını öğrenmem...
Şuan ayrilma aşamasındayım ancak öyle eskort tarzı tiplerle gorusmuski.zenci kadınlarla olmuş yazarken bile tiksiniyorum ondan.
Esas sorum ben ondan bi hastalık kapmış olabilirmiyim.
En son smear testi vermistim temiz çıkmıştı.Ancak bu konuda detaylı testler varmış.Bi doktora sordum özel bir laboratuvarda 1250 tl gibi bir fiyat verdi.
Acaba devlette o kadar detaylı test yapıyorlarmı.
Basit tahlileri bile isterken burun kivirdiklarini biliyoruz.Sizce o parayı vermeli
miyim.Detayli bi sekilde öğrenmem lazım riske atamam bu konuyu.ankaradayim bu arada. Umarım bisey kapmamışımdır ama yinede korkuyorum. Mahkemede yaptığı rezilliği şu düştüğüm durumu bilsin istiyorum. Bu arada flashindan aldıklarımı özel
hayat denilip saklamayı suç sayanlar varmış. Oda ayrı bir kötülük.
Baska nasıl ispatlayacagiz aldatıldığımızı...
Detaylı test konusunda önerilerinizi bekliyorum
Çok yeni olmasa da gene yeni tarihli diye yapıyorum yorumumu canım sağlık ocağında yapıyormuş bu testleri mantı-hıv antı bilmem ne ben kasıklarım ağrıdığı için acile gitmiştim araştırmaya orda bile bakmışlar hayvansal cinsel vs

Çok yeni olmasa da gene yeni tarihli diye yapıyorum yorumumu canım sağlık ocağında yapıyormuş bu testleri antı-hıv antı bilmem ne ben kasıklarım ağrıdığı için acile gitmiştim araştırmaya orda bile bakmışlar hayvansal cinsel vs

Back