Erkek İnfertilitesi hanımlar,ALLAH nasip etti çok şükür:)İşte umut dolu başarı öykümüz!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nefertiti0634

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
16
4
286
İstanbul
Eşim ve ben 2.5 yıllık evliyiz ve 1.5 yıldır korunmuyorduk.1 yıl önce doktora başvurduk neden hamile kalamıyorum diye.Eşimin sperm sayısı 8 milyon çıktı.Hareketlilikte de problem vardı.Varikosel tespit edildi.Çok üzüldük tabi ama dünyamızı da karartmadık.RABBİMİZE sığındık.İlk etapta ameliyat düşünmedik.Doktorların söyleminden ameliyatın etkili bir çözüm olacağı kanaatini edinmemiştik çünkü.Keçiboynuzu kürü uyguladık.Aktardan çakşır suyu aldık.Her gece yatmadan 1 fincan içiriyordum eşime.Yaklaşık 1 yıl bunlara devam ettik.Bu arada eşim farklı ürologlara göründü.Birkaç kez spermiogram yaptırdı.Alman Hastanesi'ndekinde 3 milyonu gördük.Çok üzücüydü ; ama dediğim gibi çok şükür elhamdülillah metanetimizi koruduk ve teveküllü davranmaya çalıştık.Son spermiogramımız 1 ay önce yapıldı.Sayı yine 8 milyona çıkmıştı.Toplam hareketlilik %80, morfoloji %99du.Bunlar süperdi.Veeeeee geçen cumartesi adet olmam gerekirken olmadım.1 gün geçti, 2 gün geçti yok.Daha önce 3 gün geciktiği olmuştu ve sonu hayal kırıklığıydı.O yüzden bekleyelim biraz daha dedik ve en sonunda dün dayanamayıp 6 gün gecikmeyle kan testi yaptırdık.Sonuç:6931.00
Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın hanımlar.Haberi aldığımda aklıma ilk gelen çocuk sahibi olmayı isteyen arkadaşlarım,bu forumdaki kaderdaşlarım oldu.Çok dua ettim.Rabbim kucakarı tatlı bebişlerle doldursun inşaallah.Tabi benimkini de:)
Daha doktora görünmedim.Salıya randevu alabildim.İnşaallah bir sorun çıkmaz.Bu değer normaldir.Sizler de bana dua edin kızlar.Dua ile oluyor her şey.Sperm sayısı falan sadece sebep.Eşinin hiç spermi olmadan hamile kalanlar var.RABBİMin istemesiyle her şey.
Bu arada bu 1 yıllık zaman zarfı içinde manevi kürler de uyguladık tabi:)Onları da yazayım.Meryem suresini 41 gün boyunca her gece Kuran'dan takip ettim.Siz de kendiniz okuyabilirsiniz ya da okutabilirsiniz.500 Yasin dağıttım.Hatta daha okunuyordu bitmemişti:)
İşta böyle hanımlar.Bayağı bir uzun oldu yazım:)Ama her şeyi bütün detayıyla yazmak istedim ki umut olsun, yol göstersin.Umarım faydası olur.
Dua ile...

hayırlı olsun canım evet okuyuncada uzun bi mesafe katletmişsiniz
ama sonu herzaman güzel oluyo kendine cok dikkat et
9 ay sonra cok tatlı bi cocuk kucagına alacaksınız

Allah sağlıcakla kucağına almanı,mis gibi kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnn...

Darısıda bize inşaallah,umarım hayırlısıyla bizde bugünleri görürüz...

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin !'

beklediğinize değmiş... tadını çıkarmaya başlayın :)

sadece çok emin değilim ama değer çok yüksek -ikiz olma ihtimali var sanki :)

bir de çu caksır suyunu nerden aldınız temin ettiniz söyleyebilir misiniz? nasıl kullandınız tam olarak?

çok yakın akrabalarım var yaklaşık 6 yıldır çocukları olmuyor ...onlara da tavsiye edeyim...

pardon , şimdi baktım başka sayfada cevabını gördüm...
tekrar olmasın...

Olsun cnm ben yazayım.Belki başka merak edenler de olur.1lt'lik şişelerde çakşır suyu adı altında satılıyor.Şişesi 10TL.Şişenin üzerindeki yazıda yemeklerden sonra 1 fincan içilmesi öneriliyor ama biz o şekilde uygulayamadık.Her gece yatmadan 1 fincan içirdim eşime.

İkiz olma ihtimali beni sevindirir.NasipKayınvalidem 2 hafta önce rüyasında beni ikiz çocuk müjdelerken görmüş.Bekleyip görücez inş.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim. birşey sormak istiyorum, 41 gün kurandan meryem suresi takip ettin dedin ya, adetli günlerde ne yapıyorsun?o günleri atlayıp sonra mı kaldığın yerdne devam ettin?çünkü 41 gün uzun bir süre normal det olma günü 28 gün.

Evet doğru soyluyorsun.Adetli günlerde senin yerine bir başkası devam ediyor muhakkak.

HAYIRLI CUMALAR.canım hayrlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin.inş e kısa zamanda Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasib eder.kendim içinde ve bu forumdaki arkadaşlar içinde hep dua ediyorum.inş.dualarımız kabul olur.AMıNNNN

esracım merhaba
bende seninle aynı derdi paylaşıyordum
eşimin son testinde sayı 10milyon ileri hareketi 0 morfoloji 0 idi
doktor direkt tüp bebek demişti kesinlikle başka yol olmadığını söylemişti
eşim 3 ay klomen ve trantal kullandı fakat çok bi fark olmadı daha sonra vitamin kullanmaya başladı ve şuan Allah a şükür çift çizgiyi gördük
en son bir ay kullandığı ilaçların isimlerini sanada göndermek istedim
inşaAllah sizde şifa bulursunuz
1) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…