Hanimlar bakar misiniz ?

Zeymer57

~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.366
323
323
Arkadaşlar ben gebelik için bi buçuk senedir ugrasiyorum bi tane dusugum oldu bu zaman içinde. Bu arada pkoluyum inofolic kullanıyorum .. Benim beklenmeyen adetim 5 mart . birkaç gündür g öbek ddeliğinin etrafında sizlama var ayrıca bas agrim var çok şiddetli onun dişinda adet belirtim de yok gebelik belirtim de boyle olup ta hamile olduğunu öğrenen var mi aranizda ? Lütfen yardim edin....

Kimse yok mu bana yardim edecek

Hamile olanlar peki hangi belirtileri yasadilar bizlerle paylasirmisiniz ?

ben hiç anlamadım hamıle oldugumu adetım gecıktıgı zaman test yaptım 1 hafta sonra pozıtıf cıktı kan tahlılı yaptırdım öğrendim ama sizin ağrılar hamılelık belırtısı gıbı durmuyo test yapsaydınız belkı cıkar yada kan tahlılındede cıkabılır.

Bende de adet sancisi ve siskinlik vardi. Regl olucam zannediyordum emindim hatta 3gun gecikince test yaptim ve oyle ogrendim gebeligimi. İlk 3ay mide bulantisi disinda pek hissettirmiyo kendini diyebilirim.

Çoktesekkur ederim cevap verdiğiniziiçin..... hamile kalmayi isteyince buluttan nem kapiyoruz acaba hamilelik belirtisi mi diye . test için erken birkaç gün daha bekleyip görelim..

Bende de adet sancisi ve siskinlik vardi. Regl olucam zannediyordum emindim hatta 3gun gecikince test yaptim ve oyle ogrendim gebeligimi. İlk 3ay mide bulantisi disinda pek hissettirmiyo kendini diyebilirim.

Anladim.. Burada öyle çok belirti okuyorum ki her ay hamile moduna giriyorum maalesef.. Ama bu ay göbek deliğin ve çevresi sizlayinca acaba dedim

Araniz da hic yok mu göbek deliği ve çevresi agriyip ta hamile kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…