Hanimlar bakarmisiniz?

Yasemin4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
83
33
88
Hanimlar ben 16 haftalik hamileyim hamileligimin ilk haftalarindan itibaren hep rahim agrim ve kasilmalarim var doktorum igne ve progestan yazdi hala kullaniyorum bu kasilmalar neden oluyor bilen yada basina gelen varmi bazen ben agri hissetmesemde doktorum baktiginda kasilma ve agrilari gorebiliyor neden hissetmiyorum anlamadim benim gibi olan tecrube etmis kimse varmi aranizda beni bilgilendirecek bebegime birsey olucak diye korkuyorum

Canim bu agrilar ve kasilmalar herkeste oluyor bildigim kadariyla. Benim de cok kasilmalarim var doktor rahim buyuyor olacak dedi, kanama olmadigi surece normal dedi.

Kiz kardesim dogurmak uzere 36 haftalik hala o da ayni sekilde kasilmalardan uyuyamiyor gece.... herkeste olmuyor ama rahim yapisiyla alakali sanirim bazilari hic agri hissetmiyor bazilarimiz da iste dogurana kadar aurekli agri cekiyoruz... bende bir umut gecer belki diyordum gecmiyormus:)

Progestan işe yaramadı mı kuzum? Kasılmam benimde oluyordu yürürken ama. Hep acaba bebek üşüyor ondan mı top gibi oluyor diyordum. Bi kaç hafta önce doktoruma söylemeyi akıl ettim! Meğer kasılmam oluyormuş. Bi ilaç verdi türkiyede satılmıyormuş. İnanılmaz iyi geldi. Doktorunla bu konuda tekrar konuş hayatım. Progestan da kullanıyorum ben o da çol rahatlattı beni.

Yok canim malesef progestani ilk uc ay gunde bir kullandim suan 4.ayim gunde 3 kullaniyorum doktorum arttirdi ignelerimide vuruluyorum aksatmadan uc gunde bir simdide magnezyum yazdi bakalim ins iyi gelir sizin ilacin ismi ne soriyim doktoruma

Gerekirse yurtdisinda temin etme imkanim var yeterki iyi gelsin agrilar cok yoruyor bazen

Doktorum progestani bu yuzden gunde 3 yapti valla bazen hic hissetmiyorum bazen yerimden kalkamiyorum rahim yapisinla alakali olabilir doktorumda hayret ediyor bazen yine baslamis kasilman diyo insallah gecer sizinde Allah sifa versin saglikla gelsinler insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…