hanımlar bana ulaşın lütfen

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar ben muhabirim. özel bir haber hazırlıyorum. haberimde fahri müffettişlerin kestiği usulsüz ve yersiz cezaları kaleme alacağım. fahri müfettiş tarafından haksız yere ceza yemiş arkadaşlar lütfen bana ulaşın. sizlerinde bu haberde görüş bildirmeniz çok önemli. özel röportajda yapabiliriz. yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

hanımlar ben muhabirim. özel bir haber hazırlıyorum. haberimde fahri müffettişlerin kestiği usulsüz ve yersiz cezaları kaleme alacağım. fahri müfettiş tarafından haksız yere ceza yemiş arkadaşlar lütfen bana ulaşın. sizlerinde bu haberde görüş bildirmeniz çok önemli. özel röportajda yapabiliriz. yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

Hangi fahri müfettiş kime ne cezası kesmiş, elinde devletin verdiği makbuz olmadan kim kime ceza kesebiliyormuş?

Fahri müfettişlik için alım durdu, durmasa olmak isterdim.

O zaman görün ki cezalar nasıl tavan yapıyordu. :ssz:

Bence usulsüz değildir, olsa olsa alışık olmadığımız sebeplerden insanlar ceza yiyip laf ediyordur. Trafikte adam edilecek binler, yüzbinler varken niye alım durdu hiç anlamam.

Son düzenleme:
trafikteki fahri müfettişlerden bihabersiniz sanırım. konuyu araştırırsanız göreceksiniz. kesilen keyfi cezaları

Cidden bilmiyordum ben fahri müfettişliği sağlık kolu gibi bişi diye düşündüm hep :1: Mutlaka bakacağım, cok merak ettim.

Fahri müfettişlik için alım durdu, durmasa olmak isterdim.

O zaman görün ki cezalar nasıl tavan yapıyordu. :ssz:

Bence usulsüz değildir, olsa olsa alışık olmadığımız sebeplerden insanlar ceza yiyip laf ediyordur. Trafikte adam edilecek binler, yüzbinler varken niye alım durdu hiç anlamam.

kimseyi adam etmek kimsenin haddine değil bana sorarsanız bunun için bizim trafik polislerimiz var 40 yaşına gelmiş bir insana bu önemli görevi vermek yersiz. 11 bin fahri müfettiş 10 trilyon ceza kesmiş bir yılda. bu da emniyetin alımı durdurması için yeter de artar bile. emniyet yetkililerinden aldığım bilgiye göre emniyette memnun değil bu durumdan ve çoğu vatandaş cezaya itiraz edip kazanıyor

şu mesela atıyorum Samsun da değilken belirtilen tarihlerde, plakaya kesilen trafik cezaları gibi mi?

en son da hız ! yüzünden ceza yemiştik.yemesine yedik bir güzel de ödedik de kim kimi umursuyor ki...

şu mesela atıyorum Samsun da değilken belirtilen tarihlerde, plakaya kesilen trafik cezaları gibi mi?

en son da hız ! yüzünden ceza yemiştik.yemesine yedik bir güzel de ödedik de kim kimi umursuyor ki...

ceza fahri müfettiş tarafından mı yazılmış ? evet onun gibi cezalar

ceza fahri müfettiş tarafından mı yazılmış ? evet onun gibi cezalar

bilemiyorum ki..ama hiç birinde trafik polisiyle muhatap olmadık.
cezalar eve geldi.birinde dediğim gibi belirtilen tarihlerde o şehirde değildik.
diğeri de sabah tin tin gidilen bir trafik de radara yakalandığımız için gelmiş.

ve son dönemde herkesin muzdarip olduğu bir konu bu gerçekten.

canım ya özellikle şu hız cezalarını konu alsan 70 in altında kim gidiyor ki ,bu ay ceza yedik yine üstelikte hız yapmıyoruz hiç,direk adrese gönderiyorlar eşşek gibi öde valla ,sevgiler

Back
X