Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızın adını sanını sordum...vede annesinin (onun üvey annesi oluyo)ondna bahsetti...o zaman emin oldum...yüzde yüz emin olmayız ki ama en azından duyarsız kalmadım...
amaaaan beeee hep biz mi erkekleri kiskancaz, onlar da biraz bizi kiskansin, biseycik olmaz
ama kiskandirmaya kalkisiyorsan da herseyi göze alacaksin, bagirmasini da cagirmasini da...
ve yaptiginin arkasinda duracaksin, sonuclara da katlanacaksin...
yoksa bu is taksimde hem heryeri dekolteli gezip, sonra hem de "ayyy öküz gibi bakiyorlar yaaaa!" diyenlere benzer
eşime o şekil demedim o an bilmiyorum..sadece yan komşumuzun bir oğlu daha varmış haberin var mı diye lafa girdim...annesinden söz etti çünkü "başka şehirdeydim yeni geldim buraya eser ablada kalıyorum artık dedi(eserde üvey annesi)...yani sadece bu cümle anladınız mı?yoksa ortada sohbet falan yok...
Kusura bakma ama bence zevzeklik bence sana ne oğlenın kim olduğundan kızın nesi olduğundan valla bu devirde kimseye güzvenilmez sapık mı takıntılı mı bir harfinden etkilenir kafaya takar seni sonra uğraş dur bu bizlerdeki merak genlerimizden mi geliyor anlamıyorum ki ........
bende rahat yetiştim istanbulda böyle herkesle konuşuyorum falan sokakta .ama burda hoş karşılanmıyor mesela doğu burası .o yüzden dikkat etmeye çalşıyorum .benim eşimde çok kıskanç merhaba bile deme diyor erkeklere .sen iyi niyetlisin ama işte başkası farklı anlıyor o yüzden muhabbete girmemek en iyisi.