hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

evet bit sirkesi olur
yavrusu gibi birşey herhalde, yada yumurtası :27:
bilmiyordum bunu
elmalı bitli sirkesi
üzümlü bitli sirkesi. bide yumurtalı sirke çıktı aklım karıştı

Carrie basın açıklamasını yaptı ölüyorum gülmekten :9::52:
:D

Carrie, Nihil, Zeboş, Kadesa

Konu dışı mesajdan banlanacaksınız şimdi :57::57:

Doğru geyik topiğine :41:
tamam kardeş:41:

Almanyalı;

Valla benim ous gelse dese parkta 19 yaşında bir kız vardı

parkta çocukları sallıyoruz baktık yanyanayız

baktık konuşmaya başlamışız

görsen, o bana bunu dedi

ben ona bunu dedim bir sohbet bir muhabbet.

ayrı ayrı her hatanın cezası bellidir bizde.

kızın adını sanını sordum...vede annesinin (onun üvey annesi oluyo)ondna bahsetti...o zaman emin oldum...yüzde yüz emin olmayız ki ama en azından duyarsız kalmadım...

Ee o zaman neden eşinize ''kaygılandım bu yüzden sordum demediniz'' de sanki sohbet etmiş imajı verdiniz ?

Annesinden neden söz etti ki durup duruken ? Neyse kafam karıştı...

amaaaan beeee hep biz mi erkekleri kiskancaz, onlar da biraz bizi kiskansin, biseycik olmaz :9:

ama kiskandirmaya kalkisiyorsan da herseyi göze alacaksin, bagirmasini da cagirmasini da...
ve yaptiginin arkasinda duracaksin, sonuclara da katlanacaksin...

yoksa bu is taksimde hem heryeri dekolteli gezip, sonra hem de "ayyy öküz gibi bakiyorlar yaaaa!" diyenlere benzer :9:

Son düzenleme:
Ee o zaman neden eşinize ''kaygılandım bu yüzden sordum demediniz'' de sanki sohbet etmiş imajı verdiniz ?

Annesinden neden söz etti ki durup duruken ? Neyse kafam karıştı...

eşime o şekil demedim o an bilmiyorum..sadece yan komşumuzun bir oğlu daha varmış haberin var mı diye lafa girdim...annesinden söz etti çünkü "başka şehirdeydim yeni geldim buraya eser ablada kalıyorum artık dedi(eserde üvey annesi)...yani sadece bu cümle anladınız mı?yoksa ortada sohbet falan yok...

Kusura bakma ama bence zevzeklik bence sana ne oğlenın kim olduğundan kızın nesi olduğundan valla bu devirde kimseye güzvenilmez sapık mı takıntılı mı bir harfinden etkilenir kafaya takar seni sonra uğraş dur bu bizlerdeki merak genlerimizden mi geliyor anlamıyorum ki ........

bende rahat yetiştim istanbulda böyle herkesle konuşuyorum falan sokakta .ama burda hoş karşılanmıyor mesela doğu burası .o yüzden dikkat etmeye çalşıyorum .benim eşimde çok kıskanç merhaba bile deme diyor erkeklere .sen iyi niyetlisin ama işte başkası farklı anlıyor o yüzden muhabbete girmemek en iyisi.

Back
X