- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Şimdi bir tercih yapacağım.eski işyerimden iftiraya uğrayarak resmen ayrıldım.ha belalarını bulmalarını sağladım mı?evet.neyse bu ayrı bi konu.şimdi benim işim için bir çok alternatifim var ama biri de bu eski iş yerim.hatta son şansım butaaı olabilir istediğim pozisyon için.siz olsanız istediğiniz pozisyon için iftiraya uğradığınız üzerinize türlü oyunlar oynanan bu yere döner miydiniz?dönersem zor günler bekleyebilir beni.yani huzur bilmiyorum çok savaşmam gerekecek.arkamdan edilmedik laf kalmayacak eminim.ve ben pislik bşr adamı idare etmek zorunda olacağım sürekli onu asiste etmem gerekli.
Ama bi yandan istediğim pozisyon için uygun bir yer e eski iş ortamım.tanıdık insanlar.siz olaanız geri döner misiniz?özellikle eski konularımı bilenler yorum yaparsa sevinirim.kariyerim için dönmeli öiyim?dönersem nasıl ni yol izlersiniz?
Ama bi yandan istediğim pozisyon için uygun bir yer e eski iş ortamım.tanıdık insanlar.siz olaanız geri döner misiniz?özellikle eski konularımı bilenler yorum yaparsa sevinirim.kariyerim için dönmeli öiyim?dönersem nasıl ni yol izlersiniz?