Hanımlar bende yine bir yol ayrımı ve yine kararsızlık

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Şimdi bir tercih yapacağım.eski işyerimden iftiraya uğrayarak resmen ayrıldım.ha belalarını bulmalarını sağladım mı?evet.neyse bu ayrı bi konu.şimdi benim işim için bir çok alternatifim var ama biri de bu eski iş yerim.hatta son şansım butaaı olabilir istediğim pozisyon için.siz olsanız istediğiniz pozisyon için iftiraya uğradığınız üzerinize türlü oyunlar oynanan bu yere döner miydiniz?dönersem zor günler bekleyebilir beni.yani huzur bilmiyorum çok savaşmam gerekecek.arkamdan edilmedik laf kalmayacak eminim.ve ben pislik bşr adamı idare etmek zorunda olacağım sürekli onu asiste etmem gerekli.
Ama bi yandan istediğim pozisyon için uygun bir yer e eski iş ortamım.tanıdık insanlar.siz olaanız geri döner misiniz?özellikle eski konularımı bilenler yorum yaparsa sevinirim.kariyerim için dönmeli öiyim?dönersem nasıl ni yol izlersiniz?

Eski konularınızı bilmiyorum da huzursuz olduğunuz yerde kariyerinizi yükseltme şansı ne kadar olabilir ki?
Yani huzurlu bir ortam sağlayabilirim aslında.hatta haddini bildirebilirim belki bazılarının.canından bezdirebilirim ama bunun için ciddi efor harcayacağım.işi öğrenmenin yanında sürekli tetikte olacağım.cadı kazanı gibi orası.şu an ki huzurlu iş ortamımın yanından geçmez.

Yani huzurlu bir ortam sağlayabilirim aslında.hatta haddini bildirebilirim belki bazılarının.canından bezdirebilirim ama bunun için ciddi efor harcayacağım.işi öğrenmenin yanında sürekli tetikte olacağım.cadı kazanı gibi orası.şu an ki huzurlu iş ortamımın yanından geçmez.
Söylediklerinizden pek bir şey anlamadım ama huzurlu ortam sağlayabiliyorsanız tabii ki maddi manevi yükselebileceğiniz yeri tercih edin.

Ben olsam geri dönmem. Bu kadar huzursuzlukla, lafla sözle uğraşıp kendimi yıpratacağıma başka yerde çalışırım.

Ben olsam geri dönmem. Bu kadar huzursuzlukla, lafla sözle uğraşıp kendimi yıpratacağıma başka yerde çalışırım.
Başka yer alternatifim olsa önce onu değerlendireceğim.ama en son ihtimal burayı da değerlendirsem mi kariyer için.yoksa bir yıl daha bekleyeceğim.

Dönmeyin.
Kendi ruh sağlığınız için.
Siz o insanlarla olan meselenizi atlamamış durumdasınız.
Kabullenmiyor olsanız da takıntı haline getirmişsiniz.
Gerek Yok böyle bir durumda üstelemeye.

Davulun sesi uzaktan hos gelir :) yani o durumun icinde olmadan yorum yazmak kolay ama ben olsam dönmezdim. Her neresi olursa olsun orda mutsuzsam arkama bakmadan kacarim. Tek careniz orasi mi gercekten? Degecek mi cektiginiz eziyete, zulme?

Eski konularınızi okumuştum . Orada yaşadıklarıniz sizi etki altına almıştı resmen aşırı derecede yiprattigini düşünmüştüm. Kendi icsel huzurunuzu saglayabilecekseniz olabilir belki ama zor gibi bilemedim . Ben olsam gitmezdim herhalde .

Sanırım hayatınızda nasıl desem biraz aksiyon ve entrika seviyorsunuz. Az buçuk konularınızı hatırlıyorum etkisinden çıkamadınız. Ben olsam dönmem başka fırsatlar kovalarim. Huzur çok önemli stres insanı içten içe yer bitirir. Ama derseniz ki ben bu insanlarla uğraşmaktan içten içe bir haz duyacağım dönün tabi. Karar sizin.

Dönmeyin.
Kendi ruh sağlığınız için.
Siz o insanlarla olan meselenizi atlamamış durumdasınız.
Kabullenmiyor olsanız da takıntı haline getirmişsiniz.
Gerek Yok böyle bir durumda üstelemeye.
Başka alternatif yoksa döneyim diyorum.o insanlar için bir yıl daha bekleyeyim mi?hem kadın yok artık oraa

Arkadaşlar birincisi kadın artık orada çalışmıyor.ikincisi başka alyernatifim kalmazsa gideyim diyorum.alternatifim olursa gitmeyeceğim.ama alternatif olmazsa bir yıl bekleyeyim mi ya da daha uzak bir yere mi gidetim her gün

Başka alternatif yoksa döneyim diyorum.o insanlar için bir yıl daha bekleyeyim mi?hem kadın yok artık oraa
Benim hayat felsefem, ayni nehirde iki kez yıkanılmaz.
Şartlarınızı siz biliyorsunuz. Ben olsam dönmem.
Orada o kadın olmasa bile yaşananları bilen insanlar var, yaşadığınız kötü şeylerde yanınızda olmayan insanlar muhtemelen.
Hiç böyle bir strese gelemem.

Benim hayat felsefem, ayni nehirde iki kez yıkanılmaz.
Şartlarınızı siz biliyorsunuz. Ben olsam dönmem.
Orada o kadın olmasa bile yaşananları bilen insanlar var, yaşadığınız kötü şeylerde yanınızda olmayan insanlar muhtemelen.
Hiç böyle bir strese gelemem.
Tabi ki beni sevmeyen yıln gibi görem insanlar var.ama onları idare edebilirim bence.bşr yıl daha bekleyeyim mi yani ya da daha uzak bir yere mi gideyim.ha şu an bulunduğum yerde huzurluyum.bir yıl daha bekleyenilirim ama bir yıl sonra bu pozisyonun olacağının garantisi yok.

Yani sorum şu huzurlu ol otur oturduğun yerde mi yoksa huzursuz da olsan çabAla kariyer yap mı?yine yenilebilirim dha önceki gibi.ama başa da çıkabilirim.ahlaklı insanlar değil gideceğim yerdeki insanlar.arkamdan her türlü dolap döner eminim bundan

Back
X