Hanımlar bende yine bir yol ayrımı ve yine kararsızlık

Tabi ki beni sevmeyen yıln gibi görem insanlar var.ama onları idare edebilirim bence.bşr yıl daha bekleyeyim mi yani ya da daha uzak bir yere mi gideyim.ha şu an bulunduğum yerde huzurluyum.bir yıl daha bekleyenilirim ama bir yıl sonra bu pozisyonun olacağının garantisi yok.

Yani sorum şu huzurlu ol otur oturduğun yerde mi yoksa huzursuz da olsan çabAla kariyer yap mı?yine yenilebilirim dha önceki gibi.ama başa da çıkabilirim.ahlaklı insanlar değil gideceğim yerdeki insanlar.arkamdan her türlü dolap döner eminim bundan

Kariyer için bu kadar vahşi bir savaşa girmenize gerek Yok.
Biri yıl daha bekleyin, seneye karşınıza daha iyi fırsatlar çıkacaktır.
İşsiz olsanız ve acil paraya ihtiyacınız olsa anlarım da su durumda çok gereksiz kendinizi yıpratmanız.

Şimdi bir tercih yapacağım.eski işyerimden iftiraya uğrayarak resmen ayrıldım.ha belalarını bulmalarını sağladım mı?evet.neyse bu ayrı bi konu.şimdi benim işim için bir çok alternatifim var ama biri de bu eski iş yerim.hatta son şansım butaaı olabilir istediğim pozisyon için.siz olsanız istediğiniz pozisyon için iftiraya uğradığınız üzerinize türlü oyunlar oynanan bu yere döner miydiniz?dönersem zor günler bekleyebilir beni.yani huzur bilmiyorum çok savaşmam gerekecek.arkamdan edilmedik laf kalmayacak eminim.ve ben pislik bşr adamı idare etmek zorunda olacağım sürekli onu asiste etmem gerekli.
Ama bi yandan istediğim pozisyon için uygun bir yer e eski iş ortamım.tanıdık insanlar.siz olaanız geri döner misiniz?özellikle eski konularımı bilenler yorum yaparsa sevinirim.kariyerim için dönmeli öiyim?dönersem nasıl ni yol izlersiniz?
kesinlikle dönmezdim benim için huzur herşeyden önce gelir..

Kariyer için bu kadar vahşi bir savaşa girmenize gerek Yok.
Biri yıl daha bekleyin, seneye karşınıza daha iyi fırsatlar çıkacaktır.
İşsiz olsanız ve acil paraya ihtiyacınız olsa anlarım da su durumda çok gereksiz kendinizi yıpratmanız.
İşte seneye bi dah olmayabikir bu fırsatım

Back
X