- 8 Ağustos 2022
- 374
- 25
- 28
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cızgıyı gormeye gerek yok kı sayı gorunuyor hamılesın cok net zaten 162 ama once artısı gor bı daha ver artıyor mu dsuyor mu emın ol ondan sonra esıne soyle :) saglıkla ılerlesın ınsallahGören yok mu![]()
Gayet güzel değeriniz gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaAdetime bir gün var gebelik testi böyle kan testi sonucu böyle beta HCG değeri düşük mü hamilelik kesin mi nedense bı ikna olamıyorum eşime ona göre bu akşam soylucem dedim
cızgıyı gormeye gerek yok kı sayı gorunuyor hamılesın cok net zaten 162 ama once artısı gor bı daha ver artıyor mu dsuyor mu emın ol ondan sonra esıne soyle :) saglıkla ılerlesın ınsallah
Bu değer düşebilir mi canım anlamadım eğer düşerse bu boş gebelik tarzı birşeye mi delalet ben mesajımı gören yokmu demek istemiştim :) bir andan eşime solemek istiyorum bı andan umutlandirip boş gebelik kimyasal gebelik tarzı bişi olabilir mi diye korkuyorum o yüzden bu değer nasıl diye sormak istedim tecrubeliler varsacızgıyı gormeye gerek yok kı sayı gorunuyor hamılesın cok net zaten 162 ama once artısı gor bı daha ver artıyor mu dsuyor mu emın ol ondan sonra esıne soyle :) saglıkla ılerlesın ınsallah
Ya öyle mi cok sagolunnGayet güzel değeriniz gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza![]()
evet dususe gecer de sonlanırsa kımyasal gebelık denıyor yanı kese gorunmeyecek kadar erken donem dusukler ıcın oyle denıyor bhcg pek bos gebelık hakkında bbılgı vermez.Bu değer düşebilir mi canım anlamadım eğer düşerse bu boş gebelik tarzı birşeye mi delalet ben mesajımı gören yokmu demek istemiştim :) bir andan eşime solemek istiyorum bı andan umutlandirip boş gebelik kimyasal gebelik tarzı bişi olabilir mi diye korkuyorum o yüzden bu değer nasıl diye sormak istedim tecrubeliler varsa
O zaman kaç gün sonra tekrar kan veriyim sizceevet dususe gecer de sonlanırsa kımyasal gebelık denıyor yanı kese gorunmeyecek kadar erken donem dusukler ıcın oyle denıyor bhcg pek bos gebelık hakkında bbılgı vermez.
bugun kan vermıssın sanırım? carsamba gunu verebılırsın bence:) pazartesı de keseyı gormeye gıdersın nasıpse :) ama kesın olsun dersen 10 gun sonra gıt kese içinO zaman kaç gün sonra tekrar kan veriyim sizce
Tm canim çok sağolbugun kan vermıssın sanırım? carsamba gunu verebılırsın bence:) pazartesı de keseyı gormeye gıdersın nasıpse :) ama kesın olsun dersen 10 gun sonra gıt kese için
Mrb 190 değeri öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuzz acabaMerhaba kızlar ben birşey sorucaktım ben adet olmadan bir gün önce kan testi verdim 9.7 çıktı. Bugünde kan tahlili verdim 15.8 çıktı ve çok moralim bozuldu tam iki katı yükselmemiş ve değerler çok düşük geldi gözüme. Bundan bir ay önce kimyasal yaşadım o zaman adetim 4 gün geçmişti 190 ile öğrenmiştim şimdi bu değerler kafamı çok bunalttı acaba böyle düşük değerlerle ilerleyip de hamileliği devam eden arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi.
3 gün sonra kanamam olmuştu canım geçen ay. Dün gece gene iş yerindeyken gene lekenlenme yaşadım fabrikadan acile sevkimi yaptılar bugün gene kanamam başladı gene hamile kalmadım. Artık neden böyle oluyor anlamadım. İyi bir doktor bulup neden böyle oluyor diye araştırmasını isticem.Mrb 190 değeri öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuzz acaba
Progesteron degeri bos gebelik hakkinda bilgi verir mi acaba?evet dususe gecer de sonlanırsa kımyasal gebelık denıyor yanı kese gorunmeyecek kadar erken donem dusukler ıcın oyle denıyor bhcg pek bos gebelık hakkında bbılgı vermez.
5 eylulde betam 108 12 Eylül'de 3126 sata gore 4+5 günlük gebeyim gitsem kese gözükür mu acaba
Beta HCG değerin 1000 2000 arasında gorebilirsin ama en garanti adetinden 10 gün gecmesi5 eylulde betam 108 12 Eylül'de 3126 sata gore 4+5 günlük gebeyim gitsem kese gözükür mu acaba
Kanaman varsa dış gebelik olabilir3 gün sonra kanamam olmuştu canım geçen ay. Dün gece gene iş yerindeyken gene lekenlenme yaşadım fabrikadan acile sevkimi yaptılar bugün gene kanamam başladı gene hamile kalmadım. Artık neden böyle oluyor anlamadım. İyi bir doktor bulup neden böyle oluyor diye araştırmasını isticem.
Hamileliğiniz devam ediyormu değerleriniz Kac?Adetime bir gün var gebelik testi böyle kan testi sonucu böyle beta HCG değeri düşük mü hamilelik kesin mi nedense bı ikna olamıyorum eşime ona göre bu akşam soylucem dedim
Mrb 190 değeri öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuzz a
Hamileliğiniz devam ediyor mu acaba?Merhaba kızlar ben birşey sorucaktım ben adet olmadan bir gün önce kan testi verdim 9.7 çıktı. Bugünde kan tahlili verdim 15.8 çıktı ve çok moralim bozuldu tam iki katı yükselmemiş ve değerler çok düşük geldi gözüme. Bundan bir ay önce kimyasal yaşadım o zaman adetim 4 gün geçmişti 190 ile öğrenmiştim şimdi bu değerler kafamı çok bunalttı acaba böyle düşük değerlerle ilerleyip de hamileliği devam eden arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi.