Hanimlar bi bakar misiniz

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Hanimlar merhaba size bazi sorularim olucak. Arkadasim bu siteye uye degil. O yuzden onun adina ben size soruyorum. Cevaplarinizi birlikte okuyacagiz su an.

Arkadasim 1 yil evli kaldi ve bosandi. Is yerinde bi doktorla birlikte calisiyor. Doktor da evlenip bosanmis 1 evladi var.

Diger personellere ciddi davranan doktor arkadasima " nerede yasiyorsun, kimle yasiyorsun,baban sag mi, dun aksam neler yaptin,hafta sonu nelerle ugrastin, cocugun var mi"gibi ozel sorular soruyormus.

Sizce yakinlasmaya mi calisiyor yoksa bunlar siradan diyaloglar mi? Arkadasim istiyor olumlu goruyor ama cekingen.

Yani kisaca toparlamak gerekirse ne dusunuyorsunuz arkadasimin tavri ne olmali?

Simdiden tesekkurler.

öyle yakınlaşılmaz düzgün sorular sorsun madem. ne demek dün akşam neler yaptın. sana ne lan der geçerim..
çok bişey anlaşılmıyo gerçi.. net bişey yok. belirsiz olunca iyi niyet aramam ben.

Doktorla birkikte calisiyor derken yanlis anlamadi isem doktorun yaninda tibbi sekreter gibi bisey arkadasiniz.
Öyleyse sürekli doktorla ayni oda icerisinde ve doktorda öylesine muhabbet etme gereksimi duyuyor olablir .
O yüzden arkadasiniz öyle olmasini istedigi icin yanlis anliyo olablir gbime geldi.
Cünkü her , aksam ne yaptin nerde yasiyosun vs diye sohbet edenler bizle evlenmek isteseydi ohoooo :)))

Napcağımı var beklesin gözlemlesin işte. Bu kadarcık şeyden ne çıkartılabilirki. Doktorun gözü varsa niyeti ciddiyse dökülür zaten.

Arkadasin direkt hayirdir sen bana mi yürüyorsun desin iş çözülsün günlük konusulabilir cumlelerden o anlam mi cikacak bu mu telaşı biter

Arkadasin direkt hayirdir sen bana mi yürüyorsun desin iş çözülsün günlük konusulabilir cumlelerden o anlam mi cikacak bu mu telaşı biter
Bende bunlarin gunluk diyaloglar oldugunu soyledim. Ama aklimiza takilan sey hafta sonunu sormasi gununun nasil gectigini sormasi. Yani bide su var bu adam kimseyle diyalog haliyle degilmis. Arkadasim dikkat cekicek kadar benimle ilgileniyor diyor.

Ilgisine emin ise cay, kahve ile adim atabilirler.
Sonucta is yerindeki diyaloglarla adamin ciddiyetini anlayamaz.
Bereber vakit gecirmesi gerekir.
Zaten o zaman anlar arkadasin, dr takilma derdinde mi yoksa
Gercekten sevmek sevilmek amacinda mi.
Bence sans verilmeli.

Oladabilir olmayadabilir.
Benim bir arkadaşım tam iki yıl sırf bana baktı, bana bakınca kızardı, kimseye bu kadar çok soru sormuyor diye yeşillendi umutlandı. Adam aynı işyerinden biriyle sevgili oluverdi.
Yani umutlanıp kendi canını sıkacağına beklesin. Hoşlanan adam her türlü geliyor zaten. Aynı işyeri olmasa sinyal yollasın derim ama işyerinde olumsuz cevaplar yanlış anlamışınlar kadınları çok üzüyor.
Ondan çok mana aramadan beklesin derim ben.

bir adam bir kadına yazacakta kadın anlamayacak? kaldıki sorular gayette beraber çalışan insanların birbirini her zaman için tanıdığı noktalar. anlam çıkarmasın bana kalırsa.

Yani sürekli beraber calistiklari ya da çalışacakları için tanimaya çalışıyordur.Yoksa farklı bir yaklaşım da olsa açık ve net söylerdi bence..

"Baban sağ mi?" sorusuna anlam yükleyenler bana da aciklayiversin
Çok da günlük diyalog diyemeyecegim ama amacı ne olursa olsun saçma sorular soruyor doktor amca, yaratıcılık 0

Bana da normal diyaloglar gibi geldi.
Erkekler eğer bişeyler hissediyorsa genelde çekinmeden bunu gayet açıkça belli ederler.
Belli ederse de bunu bi kadın çok rahat anlar .
Ben ciddi bi ilişki olacağını hissetmedim yazdıklarınızdan bilemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…