Gebeliğe Hazırlık hanımlar bi bakar mısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehrazeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
74
7
1
31
Kızlar evde erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıstı, adetime 3 gün falan var ortalama bugunde kanda b hcg testi oldum 0,100 çıktı.. bu arada yumurtlama gününün üstünden bir hafta geçti henüz ne diyorsunuz artar mı bu değer yoksa umudu keseyim mi ?:(

Kızlar evde erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıstı, adetime 3 gün falan var ortalama bugunde kanda b hcg testi oldum 0,100 çıktı.. bu arada yumurtlama gününün üstünden bir hafta geçti henüz ne diyorsunuz artar mı bu değer yoksa umudu keseyim mi ?:KK43:
Canim bence kanda çıkardı.İnsallah istediğin gibi olur🥰

Kızlar evde erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıstı, adetime 3 gün falan var ortalama bugunde kanda b hcg testi oldum 0,100 çıktı.. bu arada yumurtlama gününün üstünden bir hafta geçti henüz ne diyorsunuz artar mı bu değer yoksa umudu keseyim mi ?:KK43:
Yani 2 3 yada dört olsaydı daha bı ihtimal olurdu ama bu değere bişey diyemiyorum 😏

Yumurtlama gününün üzerinden bi 10-12 gün geçmesi lazım kanda çıkması için diye biliyorum, idrarda çıkması içinse 15-17 gün deniyor erken davranmışsınız bence, yükselebilir diye düşünüyorum

Yumurtlama gününün üzerinden bi 10-12 gün geçmesi lazım kanda çıkması için diye biliyorum, idrarda çıkması içinse 15-17 gün deniyor erken davranmışsınız bence, yükselebilir diye düşünüyorum
Ah umarim oyle olur teşekkür ederim 🌸

Yumurtlama üstünden bir hafta geçti yse adetinize nasıl 3 gün kalmış oluyo bir hafta var adetinize

Çok erken test yaptırmışsınız. Varsa bile çıkmaması normal yani . Yumirtlama gününde dinlendiğini varsayalım onun rahme ilerleyip düşmesi 6 7 gun zaten değer artmazki

Yumurtlama üstünden bir hafta geçti yse adetinize nasıl 3 gün kalmış oluyo bir hafta var adetinize
haklısınız bende bugun farkettim yanlıs hesaplamısım, ortalama 5 gün var benim gunu gunune olmuyor bir iki gün oynuyor illa..

Back
X