• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hanımlar bi bakar mısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehrazeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
74
7
1
31
Kızlar evde erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıstı, adetime 3 gün falan var ortalama bugunde kanda b hcg testi oldum 0,100 çıktı.. bu arada yumurtlama gününün üstünden bir hafta geçti henüz ne diyorsunuz artar mı bu değer yoksa umudu keseyim mi ?:(

Kızlar evde erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıstı, adetime 3 gün falan var ortalama bugunde kanda b hcg testi oldum 0,100 çıktı.. bu arada yumurtlama gününün üstünden bir hafta geçti henüz ne diyorsunuz artar mı bu değer yoksa umudu keseyim mi ?:KK43:
Canim bence kanda çıkardı.İnsallah istediğin gibi olur🥰

Kızlar evde erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıstı, adetime 3 gün falan var ortalama bugunde kanda b hcg testi oldum 0,100 çıktı.. bu arada yumurtlama gününün üstünden bir hafta geçti henüz ne diyorsunuz artar mı bu değer yoksa umudu keseyim mi ?:KK43:
Yani 2 3 yada dört olsaydı daha bı ihtimal olurdu ama bu değere bişey diyemiyorum 😏

Yumurtlama gününün üzerinden bi 10-12 gün geçmesi lazım kanda çıkması için diye biliyorum, idrarda çıkması içinse 15-17 gün deniyor erken davranmışsınız bence, yükselebilir diye düşünüyorum

Yumurtlama gününün üzerinden bi 10-12 gün geçmesi lazım kanda çıkması için diye biliyorum, idrarda çıkması içinse 15-17 gün deniyor erken davranmışsınız bence, yükselebilir diye düşünüyorum
Ah umarim oyle olur teşekkür ederim 🌸

Yumurtlama üstünden bir hafta geçti yse adetinize nasıl 3 gün kalmış oluyo bir hafta var adetinize

Çok erken test yaptırmışsınız. Varsa bile çıkmaması normal yani . Yumirtlama gününde dinlendiğini varsayalım onun rahme ilerleyip düşmesi 6 7 gun zaten değer artmazki

Yumurtlama üstünden bir hafta geçti yse adetinize nasıl 3 gün kalmış oluyo bir hafta var adetinize
haklısınız bende bugun farkettim yanlıs hesaplamısım, ortalama 5 gün var benim gunu gunune olmuyor bir iki gün oynuyor illa..

Back
X