- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
- Konu Sahibi mavimilena_
-
Bekle tabi ki. Ilac falan alma. Insallah hamilesindir. Adetlerin duzenli mi?6 aydır evliyim canım çocuk istemeye karar verdiğimiz geçen aydı ve hamileydim ama kimyasal gebelik oldu ve bu ay da yumurtalama günümü takip ettim ve bebk istiyorum ama benim genelde adetim de sadece sırtım ağrır oda adet olduktan sonra ne yapacağımı bilemedim çünkü enfeksiyon sorunum da çıktı doktor ilaç yazdı hamile miyim değil miyim emin değilim ilaç kullanmakta istemiyorum emin olmadan adetime 2 gün var sizce beklesem mi
Tamam canım.Bekle tabi ki. Ilac falan alma. Insallah hamilesindir. Adetlerin duzenli mi?
Peki doktor korun falan demedi mi? Genelde 1 ay falan korunun diyolar canim.Tamam canım.
Evet adetlerim düzenli ama bu kimyasal gebelikten sonra korumadım ve adette daha olmadım canım 2 gün var yani adet olmama bakıcam kimyasal gebelik yüzünden inşallah etkilememiştir adet düzenim oda var ama genelde hep düzenli 29 30 arası hep olurum .
Canım benim adetim 1 hafta geçti hamileliğimi öğrendim hem idrar hem de kan testiyle 3 gün sonra kanama başladı karnımda ağrılarım oldu ve doktoruma gittim ve kese görmedi yani oluşmamıştı bebek ve benim kanamamın adet olduğunu söyledi yani düşük falan demedi ilaç ta vermedi korunmam gerektiğini de söylemedi bende korunmadım canımPeki doktor korun falan demedi mi? Genelde 1 ay falan korunun diyolar canim.
Gecmis olsun kuzum. Insallah bu defa hayirlisiyla yavruna kavusturur rabbim seni.Canım benim adetim 1 hafta geçti hamileliğimi öğrendim hem idrar hem de kan testiyle 3 gün sonra kanama başladı karnımda ağrılarım oldu ve doktoruma gittim ve kese görmedi yani oluşmamıştı bebek ve benim kanamamın adet olduğunu söyledi yani düşük falan demedi ilaç ta vermedi korunmam gerektiğini de söylemedi bende korunmadım canım
Amin canım inşallah rabbim gönlüne göre versin seninde inşallah :)Gecmis olsun kuzum. Insallah bu defa hayirlisiyla yavruna kavusturur rabbim seni.
Hic belli olmaz canim. En umudumuzun kesildigi anda bi bakmisiz mucizemiz bizimle insallahAmin canım inşallah rabbim gönlüne göre versin seninde inşallah :)
Benim pek umudum kalmadı bu ay testen sonra
Aynen canım ya burası da olmasa sizlerle dertleşip rahatlayamazdık :)Hic belli olmaz canim. En umudumuzun kesildigi anda bi bakmisiz mucizemiz bizimle insallah
Ben 8 yillik evliyim canim. 1 asilama 2 tup yaptirdim hic gebelik olusmadi. 3. Ye hazirlik goruyorum insallah son olur. Sen daha yolun basindasin kuzum :)Aynen canım ya burası da olmasa sizlerle dertleşip rahatlayamazdık :)
Senin durumlar ne gebelik falan var mı istiyor musun yoksa sende meleğini bekliyor musun :)
Rabbim daha fazla arattirmasin insallah. Bizleri evlatsizlikla sinamasin kurban oldugum, cok zor bir imtihan.Rabbim inşllah bu sonda yüzünü güldürür ya :)
Cidden nasip değilmiş eğer gelmiyorsa bir vakti vardır ve o zaman Allahın izniyle olucak inşallah.
Gerçekten de öyle ben bile 2.sinde umutsuzluk falan yaptım ama hakkım yok diye düşünüyorum cidden sizleri çok iyi anlıyorum sadece zamanı gelmemiş bence herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbimRabbim daha fazla arattirmasin insallah. Bizleri evlatsizlikla sinamasin kurban oldugum, cok zor bir imtihan.
Amin canimm. En hayirlisini rabbim nasip etsin her birimize.Gerçekten de öyle ben bile 2.sinde umutsuzluk falan yaptım ama hakkım yok diye düşünüyorum cidden sizleri çok iyi anlıyorum sadece zamanı gelmemiş bence herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?