Hanımlar bir bakar mısınız?

mavimilena_

Ve bir gün gelir, tüm dualar kabul olur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.421
1.276
83
Marhabalar benim adetime 2 gün var ve karnımda bir haftadir batmalar şuan bile var arada ine gibi sızlamazlar kasıklarım da ağrı ve erken gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı peki bu belirtiler neyin nesi

Ne kadar suredir evlisin? Adete yakin olur oyle kasilmalar normal yani. Ama eger bebek istiyorsan insallah oyledir. En basta kana karisir eger gebelik varsa idrarda cikmasi bayagi zor yani daha adet gunun bile gelmemis.

6 aydır evliyim canım çocuk istemeye karar verdiğimiz geçen aydı ve hamileydim ama kimyasal gebelik oldu ve bu ay da yumurtalama günümü takip ettim ve bebk istiyorum ama benim genelde adetim de sadece sırtım ağrır oda adet olduktan sonra ne yapacağımı bilemedim çünkü enfeksiyon sorunum da çıktı doktor ilaç yazdı hamile miyim değil miyim emin değilim ilaç kullanmakta istemiyorum emin olmadan adetime 2 gün var sizce beklesem mi

6 aydır evliyim canım çocuk istemeye karar verdiğimiz geçen aydı ve hamileydim ama kimyasal gebelik oldu ve bu ay da yumurtalama günümü takip ettim ve bebk istiyorum ama benim genelde adetim de sadece sırtım ağrır oda adet olduktan sonra ne yapacağımı bilemedim çünkü enfeksiyon sorunum da çıktı doktor ilaç yazdı hamile miyim değil miyim emin değilim ilaç kullanmakta istemiyorum emin olmadan adetime 2 gün var sizce beklesem mi
Bekle tabi ki. Ilac falan alma. Insallah hamilesindir. Adetlerin duzenli mi?

Bekle tabi ki. Ilac falan alma. Insallah hamilesindir. Adetlerin duzenli mi?
Tamam canım.
Evet adetlerim düzenli ama bu kimyasal gebelikten sonra korumadım ve adette daha olmadım canım 2 gün var yani adet olmama bakıcam kimyasal gebelik yüzünden inşallah etkilememiştir adet düzenim oda var ama genelde hep düzenli 29 30 arası hep olurum .

Tamam canım.
Evet adetlerim düzenli ama bu kimyasal gebelikten sonra korumadım ve adette daha olmadım canım 2 gün var yani adet olmama bakıcam kimyasal gebelik yüzünden inşallah etkilememiştir adet düzenim oda var ama genelde hep düzenli 29 30 arası hep olurum .
Peki doktor korun falan demedi mi? Genelde 1 ay falan korunun diyolar canim.

Peki doktor korun falan demedi mi? Genelde 1 ay falan korunun diyolar canim.
Canım benim adetim 1 hafta geçti hamileliğimi öğrendim hem idrar hem de kan testiyle 3 gün sonra kanama başladı karnımda ağrılarım oldu ve doktoruma gittim ve kese görmedi yani oluşmamıştı bebek ve benim kanamamın adet olduğunu söyledi yani düşük falan demedi ilaç ta vermedi korunmam gerektiğini de söylemedi bende korunmadım canım

Canım benim adetim 1 hafta geçti hamileliğimi öğrendim hem idrar hem de kan testiyle 3 gün sonra kanama başladı karnımda ağrılarım oldu ve doktoruma gittim ve kese görmedi yani oluşmamıştı bebek ve benim kanamamın adet olduğunu söyledi yani düşük falan demedi ilaç ta vermedi korunmam gerektiğini de söylemedi bende korunmadım canım
Gecmis olsun kuzum. Insallah bu defa hayirlisiyla yavruna kavusturur rabbim seni.

Hic belli olmaz canim. En umudumuzun kesildigi anda bi bakmisiz mucizemiz bizimle insallah :anneadayı:
Aynen canım ya burası da olmasa sizlerle dertleşip rahatlayamazdık :)
Senin durumlar ne gebelik falan var mı istiyor musun yoksa sende meleğini bekliyor musun :)

Aynen canım ya burası da olmasa sizlerle dertleşip rahatlayamazdık :)
Senin durumlar ne gebelik falan var mı istiyor musun yoksa sende meleğini bekliyor musun :)
Ben 8 yillik evliyim canim. 1 asilama 2 tup yaptirdim hic gebelik olusmadi. 3. Ye hazirlik goruyorum insallah son olur. Sen daha yolun basindasin kuzum :)

Rabbim inşllah bu sonda yüzünü güldürür ya :)
Cidden nasip değilmiş eğer gelmiyorsa bir vakti vardır ve o zaman Allahın izniyle olucak inşallah.

Rabbim inşllah bu sonda yüzünü güldürür ya :)
Cidden nasip değilmiş eğer gelmiyorsa bir vakti vardır ve o zaman Allahın izniyle olucak inşallah.
Rabbim daha fazla arattirmasin insallah. Bizleri evlatsizlikla sinamasin kurban oldugum, cok zor bir imtihan.

Rabbim daha fazla arattirmasin insallah. Bizleri evlatsizlikla sinamasin kurban oldugum, cok zor bir imtihan.
Gerçekten de öyle ben bile 2.sinde umutsuzluk falan yaptım ama hakkım yok diye düşünüyorum cidden sizleri çok iyi anlıyorum sadece zamanı gelmemiş bence herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim

Gerçekten de öyle ben bile 2.sinde umutsuzluk falan yaptım ama hakkım yok diye düşünüyorum cidden sizleri çok iyi anlıyorum sadece zamanı gelmemiş bence herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim
Amin canimm. En hayirlisini rabbim nasip etsin her birimize.

Back
X