Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem bu gerizekalıyı ben mi doğurdum bir erkek için kendini paralıyor derYok artik ben yerlerde surunsem annem erkek filan aramaz kizimi affet diye beni döver gerekirse.
Daha bilincli olmak gerekirse psikolojik destek aldirsin anneniz size bu ne boyle
Benim annem bu gerizekalıyı ben mi doğurdum bir erkek için kendini paralıyor der![]()
32 yaşındayım hiçbir aşk acımdan, hayal kırıklığımdan annemin haberi olmadı. Kadın beni duygusuz falan sanıyor olabilir.Ben 16 yaşlarimda filan bir defa acayip aşk acisi yaşamiştim ergenligin verdiği şeyle aglayip duruyordum yemek yiyemiyordum. Annem sadece sarilmisti.Babam da disari cikartip yemek yedirip, cafede oyun oynamaya goturmuştu. Zaten geçmişti bir sure sonra.
28 yasinda kadina yakişmiyor ama boyle hareketler.
Annesinin arayip kizimi sevmiyor musun filan demesi nebileyim cok kotu olmus.
32 yaşındayım hiçbir aşk acımdan, hayal kırıklığımdan annemin haberi olmadı. Kadın beni duygusuz falan sanıyor olabilir.
Aramızda iyidir hani kopuk falan da değiliz. Ben böyle şeyleri aileye yansıtmayı saçma buluyorum. Hadi ergenlik neyse de belli yaştaki insanlarınki.
mesele ne
annenizin araması bana tuhaf gelmedi. bazen anneler sevgililerle tanışmış
samimiyet kurmuş oluyor. o nedenle arayabilir. ama mevzu önemli noldu ne bitti
siz niye eriyorsunuz
o niye takmıyor
Hatta eski sevgiliye gıcık olurum. Yağmurlu havada su vermem. Her yerden engellerimAy yok artık ya. Anneniz mi düşmanınız mı belli değil. Dönecekse de dönmez bu nedir?
Oğlum aşkından ölse aramam kimseyi ya ne münasebet
Normal bir anne o salakta ne buldun, sen bin kat iyisini bulursun. Akılsızlık etme der. Bilenir öfke duyar. Bir de arayıp affet diyeceğim. Normal anne başka kız/oğlan mi yok der.Hatta eski sevgiliye gıcık olurum. Yağmurlu havada su vermem. Her yerden engellerim![]()
Seviyor olsa bunu yapmaz ki kendni başka şeylere yonelt onu dusundukce takıntı haline getirirsin. Bide keşke annen aramasaydi.. benim ki gebersem aramazdi vallaKendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
kızımı affet diye değil de belki sorunun çözüme ulaşmasına aracılık etmiştir diye düşündüm açıkçasıBunun samimiyetle tanişmayla alakasi yok.
Boyle bir sey yaşansa annem 8 bucuk senelik damadini bile aramaz kizimi affet pişman, yok hani istiyordun kizimi filan diye. Mumkun degil yapmaz, yapilmasi da hiç bir sekilde hoş durmuyor.![]()
Arama sebebi onun 1 ay öncesine kadar donmemi beklemesi ve benim yaşadığım pişmanlıktikızımı affet diye değil de belki sorunun çözüme ulaşmasına aracılık etmiştir diye düşündüm açıkçası
Haklısınız.zaten suan bana yazdığı şu, suan arkadasimlayim sonra konuşalımSeviyor olsa bunu yapmaz ki kendni başka şeylere yonelt onu dusundukce takıntı haline getirirsin. Bide keşke annen aramasaydi.. benim ki gebersem aramazdi valla![]()
Bence her şey çok açık ve net o yüzden hiç üstüne gidip kendimi bulunmaz Hint kumaşı gibi hissettirme buna benzer şeyleri çevremde yasayanlar oldu şuan hiç biride birlikte değil inan ki. Duyguların yoğun olduğu için şuan vazgeçmek istemiyor olabilirsin ama ilerde ay ne diye bu kadar kendimi paralamişim diceksin.Haklısınız.zaten suan bana yazdığı şu, suan arkadasimlayim sonra konuşalım
Nasıl annen var kızım senin öyle? Kızını oyuncak eden herifle ne güzel konuşuyor inşallah maşallah. Canım anam, benim yüzümden böyle bir gevüşekle kazara muhatap olsaydı bi terlik bana yapıştırırdı, bi de o herifin ağzına.Kendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.