• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bundan sonrası icin napmalıyım bana yol gosterirmisniz ?

Cocuk boş kalınca anca döner nasılsın olsa bekleyen var diye

Benim annem bu gerizekalıyı ben mi doğurdum bir erkek için kendini paralıyor der😂

Ben 16 yaşlarimda filan bir defa acayip aşk acisi yaşamiştim ergenligin verdiği şeyle aglayip duruyordum yemek yiyemiyordum. Annem sadece sarilmisti. 🤷 Babam da disari cikartip yemek yedirip, cafede oyun oynamaya goturmuştu. Zaten geçmişti bir sure sonra.😁
28 yasinda kadina yakişmiyor ama boyle hareketler. 🙄

Annesinin arayip kizimi sevmiyor musun filan demesi nebileyim cok kotu olmus.

Ben 16 yaşlarimda filan bir defa acayip aşk acisi yaşamiştim ergenligin verdiği şeyle aglayip duruyordum yemek yiyemiyordum. Annem sadece sarilmisti. 🤷 Babam da disari cikartip yemek yedirip, cafede oyun oynamaya goturmuştu. Zaten geçmişti bir sure sonra.😁
28 yasinda kadina yakişmiyor ama boyle hareketler. 🙄

Annesinin arayip kizimi sevmiyor musun filan demesi nebileyim cok kotu olmus.
32 yaşındayım hiçbir aşk acımdan, hayal kırıklığımdan annemin haberi olmadı. Kadın beni duygusuz falan sanıyor olabilir.😂
Aramızda iyidir hani kopuk falan da değiliz. Ben böyle şeyleri aileye yansıtmayı saçma buluyorum. Hadi ergenlik neyse de belli yaştaki insanlarınki.

32 yaşındayım hiçbir aşk acımdan, hayal kırıklığımdan annemin haberi olmadı. Kadın beni duygusuz falan sanıyor olabilir.😂
Aramızda iyidir hani kopuk falan da değiliz. Ben böyle şeyleri aileye yansıtmayı saçma buluyorum. Hadi ergenlik neyse de belli yaştaki insanlarınki.

Ergen ve İlk aşk acimdi ailemin destegine ihtiyac duymuşum herhalde ama o mevzudan sonra üzülsem de bir daha o hale kadar gelmedim hiç zaten. 😬

2 ay bakınacak kimseyi bulamazsa şayet gelip sizi görecek,pardon annenizi🤔 çok saçma değil mi?
Anneniz adına da şaşırdım,tanısam bile kizımın erkek arkadaşını(11 yaşında kızım var benimde)arayıp barış kizımla üzülüyor demem,şu an bile müdahil olmam arkadaşlık ilişkilerine karışmam,gözümün önünde arkadaşları ile tartışıyor kendiniz halledin diyorum. Bana anlatırsa arkadaşım şunu yapti,böyle dedi diye fikrimi söylerim sadece. Hatalı olduğu bir yer varsa farketmesini sağlarım,üzülüyorsa dertleşirim,kafası dağılsın,iyi hissetsin diye destek olurum ama ötesi olmaz.
Kaldi ki ilerde böyle bir durum oluşsa,yetişkin bir kızın ilişkisine böyle müdahil olmam. Anneniz de bu şekilde müdahil olmamalı.
Ayrıca annenizin isteği üzerine size dönecekse donmesin zaten. Sonra en ufak sorununuzda ben sana dönmeyecektim annen istedi diye döndüm dese ne olacak? Üzülmeyecekmisiniz?
Yerinizde olsam arar kusura bakma annem aramış seni ama bir yanlis anlaşılma olmuş,benim haberim yoktu ,gelmene gerek yok derdim.

Anneniz de tam Türk dizisi annesiymiş. Benimki olsa üç beş aydır tanıdığın adam için kendini yemeye değer mi diye bi de terliği yapıştırırdı. Ha ayrıldığım sevgilimle annem böyle telefonlaşsa filan ben de arıza çıkarırdım ne saçma şeyler ya. Tam Türk dizisi melodramı hiç kusura bakmayın

Benim annem beni aramayan adami arayacak kizima don diye dil dokecek !anne kiz silkelenip kendinize gelin.

mesele ne
annenizin araması bana tuhaf gelmedi. bazen anneler sevgililerle tanışmış
samimiyet kurmuş oluyor. o nedenle arayabilir. ama mevzu önemli noldu ne bitti
siz niye eriyorsunuz
o niye takmıyor

Bunun samimiyetle tanişmayla alakasi yok.
Boyle bir sey yaşansa annem 8 bucuk senelik damadini bile aramaz kizimi affet pişman, yok hani istiyordun kizimi filan diye. Mumkun degil yapmaz, yapilmasi da hiç bir sekilde hoş durmuyor. 🙄

Anne kız tuhafsınız ya. Birinden ayrıldın tamam annenin önünde sürekli ayrıldım da ayrıldım ühü ühü olayı nedir yani çok itici. Evlat olsa sevilmez cinsten. Anne de kızım aklını başına topla diyeceğine hala adamla irtibat kuruyor.

Kendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
Seviyor olsa bunu yapmaz ki kendni başka şeylere yonelt onu dusundukce takıntı haline getirirsin. Bide keşke annen aramasaydi.. benim ki gebersem aramazdi valla 😀

Bunun samimiyetle tanişmayla alakasi yok.
Boyle bir sey yaşansa annem 8 bucuk senelik damadini bile aramaz kizimi affet pişman, yok hani istiyordun kizimi filan diye. Mumkun degil yapmaz, yapilmasi da hiç bir sekilde hoş durmuyor. 🙄
kızımı affet diye değil de belki sorunun çözüme ulaşmasına aracılık etmiştir diye düşündüm açıkçası

Seviyor olsa bunu yapmaz ki kendni başka şeylere yonelt onu dusundukce takıntı haline getirirsin. Bide keşke annen aramasaydi.. benim ki gebersem aramazdi valla 😀
Haklısınız.zaten suan bana yazdığı şu, suan arkadasimlayim sonra konuşalım

Haklısınız.zaten suan bana yazdığı şu, suan arkadasimlayim sonra konuşalım
Bence her şey çok açık ve net o yüzden hiç üstüne gidip kendimi bulunmaz Hint kumaşı gibi hissettirme buna benzer şeyleri çevremde yasayanlar oldu şuan hiç biride birlikte değil inan ki. Duyguların yoğun olduğu için şuan vazgeçmek istemiyor olabilirsin ama ilerde ay ne diye bu kadar kendimi paralamişim diceksin.

Kendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
Nasıl annen var kızım senin öyle? Kızını oyuncak eden herifle ne güzel konuşuyor inşallah maşallah. Canım anam, benim yüzümden böyle bir gevüşekle kazara muhatap olsaydı bi terlik bana yapıştırırdı, bi de o herifin ağzına.

Haklısınız

Back
X