Yaaaa inşallah canım çok teşekkür ederimBence hamilesiniz. Hayırlı olsun öyleyse.
Amin inşallah yarın hastaneye randevum var ultrason da çıkar mı pekiBence de hamilesiniz. Bir hafta gecikmeye göre çok silik çıkmış geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir eğer istiyorsanız. Kan testi verip doğrulamak en sağlıklısı. Hayırlı olsun.
Yani geç döllenme ise henüz 3 haftalık falan sayılabilir. O zaman kesesi dahi görünmez ne vajinal ultrasonda ne de karın ultrasonunda. Ama 5 haftalık gebelikse kesesini görebilir doktor. Büyük ihtimalle vajina ultrason bakacaktır erken dönem olduğu için. Kan testi hangi aralıkta olduğunu az çok gösterir zaten. Onu imkanınız varsa bugün yaptırıp yarın doktorla paylaşabilirsiniz.Amin inşallah yarın hastaneye randevum var ultrason da çıkar mı peki
Peki öyle yapayım çok teşekkür ederimYani geç döllenme ise henüz 3 haftalık falan sayılabilir. O zaman kesesi dahi görünmez ne vajinal ultrasonda ne de karın ultrasonunda. Ama 5 haftalık gebelikse kesesini görebilir doktor. Büyük ihtimalle vajina ultrason bakacaktır erken dönem olduğu için. Kan testi hangi aralıkta olduğunu az çok gösterir zaten. Onu imkanınız varsa bugün yaptırıp yarın doktorla paylaşabilirsiniz.
Kan testi aç karnına mı tok karnına mı vereyim fark eder miYani geç döllenme ise henüz 3 haftalık falan sayılabilir. O zaman kesesi dahi görünmez ne vajinal ultrasonda ne de karın ultrasonunda. Ama 5 haftalık gebelikse kesesini görebilir doktor. Büyük ihtimalle vajina ultrason bakacaktır erken dönem olduğu için. Kan testi hangi aralıkta olduğunu az çok gösterir zaten. Onu imkanınız varsa bugün yaptırıp yarın doktorla paylaşabilirsiniz.
Beta-HCG için fark etmez. İstediğiniz saatte verebilirsiniz. Acilde de yapılır, devlette genelde pek yapma taraftarı olmazlar ama özelde rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Ben de merak ettim sonucunuzu :)Kan testi aç karnına mı tok karnına mı vereyim fark eder mi
Sonuç açıklanırsa söylerim size çok teşekkür ederim bilgileriniz için ilk gebeliğim olucak olursa o yüzden pek bilgiye sahip değilimBeta-HCG için fark etmez. İstediğiniz saatte verebilirsiniz. Acilde de yapılır, devlette genelde pek yapma taraftarı olmazlar ama özelde rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Ben de merak ettim sonucunuzu :)
Teşekkür ederimHayırlı olsun bizede sonuç için haber verin
İnşallah yanılmayız. Merakla bekliyoruz, tekrar hayırlı olsunSonuç açıklanırsa söylerim size çok teşekkür ederim bilgileriniz için ilk gebeliğim olucak olursa o yüzden pek bilgiye sahip değilim
Doktorun diyişiyle kimyasal gebelik geçirdim bugün düşüğün 4. Günü kanamam ne zaman durur ne zaman birliktelik yaşayabilirim hamile kalmak istiyorum bu durum beni çok sarstı tekrarı olmaz inşallah yine hamile kalırım umarımBence de hamilesiniz. Bir hafta gecikmeye göre çok silik çıkmış geç döllenme olmuş olabilir. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir eğer istiyorsanız. Kan testi verip doğrulamak en sağlıklısı. Hayırlı olsun.
Geçmiş olsun. Kimyasal gebelik o kadar sık rastlanan bir durum ki hiç sizlik bir şey değil yani sızkmayın canınızı. Kanamanız tamamen bittiğinde yumurtlama günlerini takip edin değerlendirin, en kısa zamanda olur inşallah gebelik yenidenDoktorun diyişiyle kimyasal gebelik geçirdim bugün düşüğün 4. Günü kanamam ne zaman durur ne zaman birliktelik yaşayabilirim hamile kalmak istiyorum bu durum beni çok sarstı tekrarı olmaz inşallah yine hamile kalırım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?