Hanımlar cinsiyet için yorum yaptı doktorum bir bakar mısınız?

maviistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
157
69
28
30
Bugün doktor randevum vardı 13.haftamdayım cinsiyeti görebildiniz mi dediğimde yüksek ihtimal kız dedi bi kaç gün önce gittiğimde daha erken demişti. Sizce değişme ihtimali var mı. Öyle olsa kız gibi ama bakalım derdi sanıyorum. Yüksek ihtimal diyince bi sormak istedim ☺️

Bugün doktor randevum vardı 13.haftamdayım cinsiyeti görebildiniz mi dediğimde yüksek ihtimal kız dedi bi kaç gün önce gittiğimde daha erken demişti. Sizce değişme ihtimali var mı. Öyle olsa kız gibi ama bakalım derdi sanıyorum. Yüksek ihtimal diyince bi sormak istedim ☺️
Sanmıyorum değişeceğini doktorlar anlıyor kemik yapısından duruşundan 🤗

Sakin hazırlık yapmayın bekleyin kız dendiyse değişme ihtimali var erkek denilince pek yanılma olmuyor ama erken haftalarda kiz dendiyse yanılma ihtimali var. Detaylı ultrasonu bekleyin.

Back
X