Hanimlar cok acilll yardimmmm

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
32
Adetim 6 gün geçti.dün ve bgn idrar testi yaptım negatif çıktı yorgunluk ve birazcık mide bulantim var sizce psikolojik mi?ben adet olmadan 1 hafta önce mutlaka goguslerim siser agridan dokunamazdim ama bu ay hiç agri ve adet belirtisi olmadı negatif sonuç çıkmasına rağmen gebe olma olasiligim var mi?

Idrar testlerine cok guvenme.6 gun gecikme varsa kan testi ver derim ben adetime 3 gun varken ogrendim hamile oldugumu kesin sonuc cikar kan testinde.

Koş idrar testi ver benim 5.gün silik çizgi çıkmıştı

Adetim 6 gün geçti.dün ve bgn idrar testi yaptım negatif çıktı yorgunluk ve birazcık mide bulantim var sizce psikolojik mi?ben adet olmadan 1 hafta önce mutlaka goguslerim siser agridan dokunamazdim ama bu ay hiç agri ve adet belirtisi olmadı negatif sonuç çıkmasına rağmen gebe olma olasiligim var mi?
Belki beta Hcg degerin idrar testini pozitif gosterecek duzeyde olmayabilir mi? En dogrusu kan testi vermek

Yüzlerce konu açmak yerine doktora gitsen arkadaşım hem için rahat etse ne diye böyle bekliyosun.

Bende biliyorum doktora gitmeyi ama uzun zaman çocuk hasreti çekip böyle ilk defa böyle gecikme yasayinca insan korkuyor ışte olumsuz bişey duymaktwn

Bende biliyorum doktora gitmeyi ama uzun zaman çocuk hasreti çekip böyle ilk defa böyle gecikme yasayinca insan korkuyor ışte olumsuz bişey duymaktwn
Olacakla öleceğe care yok ama bende 2 bebeğimi düşük yaptım şimdi korkuyorum diye kaçSam olmaz sağlığın herseyden önemli
Rabbim en kisa zamanda versin sağlıklı hayırlı evlat ama ihmal etme doktora gitmeyi

Back
X