Hanımlar çok kötüyüm

gunes870

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
881
782
23
29
Merhabalar, bugün doktora gittim. Kese de bebeğim görünüyor ama kalp atışını göremedi doktor ölmüş dedi muhtemelen sat 1 ekim kese 6 hafta 1 günlük görünüyor 8 hafta olması gerekirken progestan kullanıyordum hemen kes dedi çok üzgünüm 😢 sizce kalbi atma durumu olabilir mi kendiliğinden düşer mi

geç döllenme olmuş olabilir sen kac hafta diye takilma, vajinal ultrasonda mi söyledi bunu doktor?

ben 5. haftada duydum kalp atışını başka bir arkadaşım 8. haftada duydu.

böyle seylere takılma, benim tavsiyem baska bir doktora gözükmek yani senin yerinde olsaydım öyle yapardım
üzülmekten önce emin olman gerekir,
ayrıca üzülme yine de bebegin tutmus döllenmis dogal yollarla hamile kalabilmissin boyle dusun ve bunu hic unutma

Merhabalar, bugün doktora gittim. Kese de bebeğim görünüyor ama kalp atışını göremedi doktor ölmüş dedi muhtemelen sat 1 ekim kese 6 hafta 1 günlük görünüyor 8 hafta olması gerekirken progestan kullanıyordum hemen kes dedi çok üzgünüm 😢 sizce kalbi atma durumu olabilir mi kendiliğinden düşer mi
Cok geçmiş olsun üzüldüm, ihtimal yok malesef kalbi durduysa... Kürtaj günü vermedi mi, bı an önce kurtajini ol bence en azından alınan parçanın tahlilleri yapılıyor, düşürmekte sancili bir süreç, daha önce başına geldi mi bilmiyorum ama kürtaj dedilerse bı an önce ol toparlan elinden başka birşey gelmez bu noktada

Kalbi durmuş dediniz değil mi 6.haftada kalmış, doktor ölmüş dedi dediğiniz için yaptım önceki yorumumu

Başka bir doktora daha görünüp emin olmalısın inşaAllah bebeğin iyidir 🤲🏼

Ben 7 . Haftada duydum.
Emin olun yinede iciniz eğer rahat değilse baska bir doktorada gidin görünün.
Çünkü cidden doktorunada iyi düşüp denk gelmelisin.

Cok geçmiş olsun üzüldüm, ihtimal yok malesef kalbi durduysa... Kürtaj günü vermedi mi, bı an önce kurtajini ol bence en azından alınan parçanın tahlilleri yapılıyor, düşürmekte sancili bir süreç, daha önce başına geldi mi bilmiyorum ama kürtaj dedilerse bı an önce ol toparlan elinden başka birşey gelmez bu noktada
Bence bu kadar kesin hüküm vermemelisiniz bir an önce kürtaj ol gibi..
Bizler doktor değiliz.
Başka bir doktora daha görünmeli. Ne olur ne olmaz. Burada neler okuyoruz. İnsanlar nelerden dönüyor ne anlardan.

Konu sahibi en kısa sürede başka bir doktora daha gidip durumu netleştirip öyle kararınızı verin 🙏🏼
Umarım sağlıklıdır 🙏🏼

Ben 7.haftada zar zor duymuştum onda sürekli değildi nefesimi tutturdu bana minik olduğu için.

Geç döllenme herhalde dedi 1 hafta sonra tam duymuştuk.

Ber ihtimali goz onunde bulundurun bunu ben de yasadim ama ne olur ne olmaz diye baska doktora gittim bikac gun sonra bekledim yani belki bi umit diye. Cunku kese var yolk sac var bebek var . Fakat kalp atisi yoktu. Ha ben kurtaj olmak zorunda kaldim ama dedigim gibi baska doktora gidin muhakkak.kendi doktorum alalim hemen dedi totalde 10 gun sure verdi ben 1 hafta sonra baska doktora gittim yine yoktu ozaman karar verdim . Icinize sinsin acaba kalmasin aklinizda umarim bebeginiz sizinledir. 🙏🏻

Bence bu kadar kesin hüküm vermemelisiniz bir an önce kürtaj ol gibi..
Bizler doktor değiliz.
Başka bir doktora daha görünmeli. Ne olur ne olmaz. Burada neler okuyoruz. İnsanlar nelerden dönüyor ne anlardan.

Konu sahibi en kısa sürede başka bir doktora daha gidip durumu netleştirip öyle kararınızı verin 🙏🏼
Umarım sağlıklıdır 🙏🏼

Ben 7.haftada zar zor duymuştum onda sürekli değildi nefesimi tutturdu bana minik olduğu için.

Geç döllenme herhalde dedi 1 hafta sonra tam duymuştuk.
Kesin hüküm mu iyi okudunuz mu bebek 6.haftada kalmış 8.haftada doktor öldüğünü söylemiş, ya siz okuduğunuzu anlamadınız ya ben. Düşüğü bekleyip acı çekmesin kurtajini olursa tahlilleri yapılır diye söyledim. Siz kendi yorumunuzu yaptınız ben kendi yorumumu işinize bakın lütfen. Zaten kürtaja gidene kadar kaç muayeneden geçiliyor. İnşallah düşündüğünüz gibi olur duran gelişim bı anda devam eder de ben de sizden özür dilerim. O son anlardan dönenlerden biri benim düşükten sonra ki gebeligimde ikiz oldugunu fark etmeyip kesenin birindeki büyüyen kanama alanına bakıp düşecek uğraşma dediler dinleseydim ikisini de kaybetmiştim. Yani konuşurken ne dediğimi farkindayim.

Kesin hüküm mu iyi okudunuz mu bebek 6.haftada kalmış 8.haftada doktor öldüğünü söylemiş, ya siz okuduğunuzu anlamadınız ya ben. Düşüğü bekleyip acı çekmesin kurtajini olursa tahlilleri yapılır diye söyledim. Siz kendi yorumunuzu yaptınız ben kendi yorumumu işinize bakın lütfen. Zaten kürtaja gidene kadar kaç muayeneden geçiliyor. İnşallah düşündüğünüz gibi olur duran gelişim bı anda devam eder de ben de sizden özür dilerim. O son anlardan dönenlerden biri benim düşükten sonra ki gebeligimde ikiz oldugunu fark etmeyip kesenin birindeki büyüyen kanama alanına bakıp düşecek uğraşma dediler dinleseydim ikisini de kaybetmiştim. Yani konuşurken ne dediğimi farkindayim.
“İşinize bakın” üslubundan sonra notunuzu verdim zaten.
Hiç de farkında değilsiniz.
Kendiniz gibi insanlarla karşılaşmanız dileğimle.

“İşinize bakın” üslubundan sonra notunuzu verdim zaten.
Hiç de farkında değilsiniz.
Kendiniz gibi insanlarla karşılaşmanız dileğimle.
Teşekkür ederim, inşallah, sorulan soruya cevap verdim başkasının yorumuna da kesin hükümlü deyip, yorum yapan insanlarla uğraşmak istemiyorum, belki açık olmuştur. Kimseye not veremezsiniz kendinizi değerlendirin lütfen.

Teşekkür ederim, inşallah, sorulan soruya cevap verdim başkasının yorumuna da kesin hükümlü deyip, yorum yapan insanlarla uğraşmak istemiyorum, belki açık olmuştur. Kimseye not veremezsiniz kendinizi değerlendirin lütfen.
Hormonlarınıza veriyorum diyeceğim de üslup başka birşey. Ben de hamileyim ama bu derece olmadım ya. Bu da son yorumum. Profilinizi görmezden gel işaretleyeceğim. Cevap yazarsanız görmem. İyi günler.

Kalp atışı oluşmuş ve durmuş mu yoksa hiç oluşmamış mı ? Kesede bozulma vs var mı ?Eğer hiç oluşmadıysa biraz daha bekleyin ben 7. Haftada duymuştum gerçi sonra durdu ama. Allahtan umut kesilmez siz bekleyin biraz daha.

Ah canım benim şuan aynı acılar içerisindeyiz… Benimde bebeğim 7+1 de durmuş kalbi ve gelişimi… Eğer emin değilsen içinde bi kuşku varsa , başka doktora git muayene ol..
8+6 yken gittiğimde doktora maalesef kaybettiğimi öğrendim.. Yarın kürtaj olucam..

BEn ikinci hamilelikde vajinalda zor duydumya 8haftada
Ilkinde 7hafta duymusdum
Şu adete gore 8 hafta olmaliysaniz 6da gelişim durmuşsa yapacak birsey yok ama baska doktorada gorune bilirsin canim hakkinda hayirlisi olsun insAllah

Ah canım benim şuan aynı acılar içerisindeyiz… Benimde bebeğim 7+1 de durmuş kalbi ve gelişimi… Eğer emin değilsen içinde bi kuşku varsa , başka doktora git muayene ol..
8+6 yken gittiğimde doktora maalesef kaybettiğimi öğrendim.. Yarın kürtaj olucam..
Sana da geçmiş olsun canım şu an çok ağrım var kanamam da başladı

Back
X