Icimi ferahlattiniz allah razı olsun olur dimi umutsuzluğa kapılıyorum surekliÜzülme lütfen pcoslarda tedavi kolay en azından yumurtaların var :) tek tüple de hamile kanılır elbette. Olmuyorsa da bir sürü tedavi yöntemi var buna da şükür diyip içini ferah tut:)
Canım benim normal de hsg filminden sonra hamile kalınma oranı çok yüksek deneme yaptın mı bilmiyorum inşallah o agrılar hamileliğe işarettir :) bir de hangi merkez de çektirdin bazı merkezler film çekimi sırasında ittirerek tüpü açabiliyorlar tabi büyük oran da tıkalı değilse. Canını hiç sıkma aksine sevin çünkü Pcos ta bol bol yumurtan olur1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
Kafamdan nasıl atacagimi bilemiyorum ki bir turluCanım şöyle bir gerçek Allah biz kadınları çoluk doğurabilecek şekilde yaratmış bizim doğamızda annne olmak var o halde çoçuk doğurma ihtimalin anne olma ihtimalin çok yüksek yaratılış olarak neden düşük bir ihtimal olan kısma üzülüyorsun er yada geç anne olacaksındır ayrıca rabbimden hayırlısını işte ve kafandan attığın zaman daha çabuk hamile kalırsın
Temizliğe ver kendini hobiler edin örgü örebilirsin bir uğraş bul canımKafamdan nasıl atacagimi bilemiyorum ki bir turlu
Doktoruna güven canım1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?