Hanimlar cok üzgünüm yardimci olabilirmisiniz?

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
32
1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?

Üzülme lütfen pcoslarda tedavi kolay en azından yumurtaların var :) tek tüple de hamile kanılır elbette. Olmuyorsa da bir sürü tedavi yöntemi var buna da şükür diyip içini ferah tut:)

Üzülme lütfen pcoslarda tedavi kolay en azından yumurtaların var :) tek tüple de hamile kanılır elbette. Olmuyorsa da bir sürü tedavi yöntemi var buna da şükür diyip içini ferah tut:)
Icimi ferahlattiniz allah razı olsun olur dimi umutsuzluğa kapılıyorum surekli

Konuyu tüp bebek özel bölüme açmışsınız. Dua istemişsiniz o bölüm de ayrı canım. Ben büyük sorun göremedim kalırsın bence çok bi zaman da olmamış

Canım benim normal de hsg filminden sonra hamile kalınma oranı çok yüksek deneme yaptın mı bilmiyorum inşallah o agrılar hamileliğe işarettir :) bir de hangi merkez de çektirdin bazı merkezler film çekimi sırasında ittirerek tüpü açabiliyorlar tabi büyük oran da tıkalı değilse. Canını hiç sıkma aksine sevin çünkü Pcos ta bol bol yumurtan olur Rabbim gönlüne göre versin Ovülasyon testlerinden alıp adetinin ilk gününden sayarak ortalama 12.günden itibaren ovülasyon testini yapıp denemelerini yapmanı öneririm

Ilgilendiginiz için hepinize çok çok teşekkür ederim rabbim de sizin sikintilarinizi gidersin inşallah.bu ay hsg den sonra denedik inşallah olur mubarek bir şekilde de size de haber veririm

Canım şöyle bir gerçek Allah biz kadınları çoluk doğurabilecek şekilde yaratmış bizim doğamızda annne olmak var o halde çoçuk doğurma ihtimalin anne olma ihtimalin çok yüksek yaratılış olarak neden düşük bir ihtimal olan kısma üzülüyorsun er yada geç anne olacaksındır ayrıca rabbimden hayırlısını işte ve kafandan attığın zaman daha çabuk hamile kalırsın

Kafamdan nasıl atacagimi bilemiyorum ki bir turlu

Canım böyle stres yaparsan hiç olmaz sakin ol daha 18 aylık evlisin herşeyin bi zamanı var rabbim öyle güzel bi zamanda verecektirki allaha sıgın içini rahatlatacak bişeyler bul ben 6 sene sonra inşallah evladıma kavuşacagım evlendim 1 sene sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim sonra hep bi korkuyla yaşadım her ay stresten pskolajım alt üst oldu aradan 1 yıl geçtikten sonra tekrar hamile kaldım ama o süreçte sevinmekten çok stres yaşadım düşecek bişey olacak diye aklımdan hiç çıkarmadım ve sonra maalesef onuda kaybettim sonra 4yıl boyunca olmadı sebepsiz infertilite denildi yani sorun yok ama artık kendi kendime artık herşeyin hayırlısı olacagını ne olursa allahtan oldugunu okadar çok iyi anladım ki hangi doktora gitsem olur olmamasına bi sebep yok bekle stres yapma dediler en son tüp bebek yapmaya karar verdim ve hiç kötüyü düşünmedim hep allahım sen hayırlısını ver dedim çok şükür 7aylık hamileyim geçmişe bakıyorum ki iyiyki 6yıl boyunca olmamış eşimle bir çok konuyu otutrmak konusunda çok şeyi başardık kendimi işime verdin 6sene boyunca evimizi aldık arabamızı aldık herşeyi yoluna koyduk ve rabbim nasıp etti bizler bu durumları yaşarken geniş bakamıyoruz ama unutma allah ol derse olur sabret dua et şükret

Doktoruna güven canım Bizler yaradılış olarak güçlüyüz. Ama her ayın sonunu bekleyerek stres yaparsan olacağı varsa da olmuyor stres yumurtaları etkiliyor. Bende senin gibiydim çok stresliydim 1 yıl denedik olmadı stres dediler aman dedim bekleyecek halim yok yaptım tüp bebek ilkinden bingoooo ama tüp bebek yaptırmadan öncede kesinlikle kafanı rahatlatmanı öneririm

Çok cok teşekkür ederim hepinize nasıl iyi geldiniz rabbim hepinizi sikintilarinizdan kurtarsın inşallah bu mübarek günlerde beni de dağlarında unutunmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…