Rabbim duanızı kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olur1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
Kafaya takmak da çok etkiliyor. Biraz rahat olun, inşallah Allah hayırlı bir evlat nasip eder1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
sen 1 buçuk sene diyorsun ben 3.5 seneyi aştı hiç hamile kalamadım. dua edip tevekkül ederek kendimi teselli etmeye çalışıyorum.1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
bizde 3 yıldır uğraşıyoruz bir olumsuz tüp bebek tedavimiz var Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşAllah1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
iki hamileliğimde de rüyamda erkek bebek gördüm bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. inşallah sendede öyle olur Allah herkese bu duyguyu yaşatsın canım1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
Rabbimiz Salih Saliha evlatlar nasip etsin en kısa hayırlı zamanda inşaallah1 buçuk bebek sahibi olamıyoruz 18 aydır her ay sevinç ve üzüntü yaşıyorum.hsg sonucuma göre sol tupum tıkalı.ayrıca pcos var. 8 temmuzda hsg çekildi doktorum biraz ara vermemi söyledi.bu ay kendi haline bıraktık.adetime 4 gün var ve sanki adet olcakmisim gibi minik ağrılar oluyor.o agridikca ben çok üzülüyorum.evet rabbim isterse evlatsahibi olabilcem ama insan uzulmeden de edemiyor.rüyamda hep erkek bebeğim olmuş olarak görüyorum çok mutlu oluyorum uyanınca bütün gün mutsuzum.bana dua edermisnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?