- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yani su an yapamadiklarini benim.ustume atma telasinda.bugun yapamadigi bir sey icin yasemen hanim yapamamis dedi.saka gibiydi.ayrilmak makul sanirim.Sikayet edecek bir yer y9k mu bu adamı. Bakyin hayatın zehir oluyor baska is ayarla vr sonra ayril. Tabi sen daha iyi bikirsin ama benim fikrim böyle. Bir alisti mi sana yaptirmaya tamam. Sonra bir de kendisi yapmış gibi övünür böyle tipler
Böyle biri için neden işinizden ayrılıyorsunuz ?Yani su an yapamadiklarini benim.ustume atma telasinda.bugun yapamadigi bir sey icin yasemen hanim yapamamis dedi.saka gibiydi.ayrilmak makul sanirim.
Ordan ayrilmadan iş bakin kendinize .Torpili vs mi vardiki yapamadigi işlerin müdürü olmuş? Ben olsam donanımımdan yaralandırmam ,kimselere söylemeden iş bakarım.Yani su an yapamadiklarini benim.ustume atma telasinda.bugun yapamadigi bir sey icin yasemen hanim yapamamis dedi.saka gibiydi.ayrilmak makul sanirim.
Önce şikayet etseniz gereken yerlere? Ya da yapamayanın o olduğunu göze soksanız?Yani su an yapamadiklarini benim.ustume atma telasinda.bugun yapamadigi bir sey icin yasemen hanim yapamamis dedi.saka gibiydi.ayrilmak makul sanirim.
Posralanana kadar benkm.sinirlerim ne olacak.dayanamiyorum.çin iskencesi gibi geliyo.ve bu adami postalamazlar.bundan emin olun cok var.bundan daha beterleri bgisayar kullanmayi bilmeyeni var.bu adamlari niye tutuyorlar bilmiyorum gercekten.sonra memleket niye bu halde.Böyle biri için neden işinizden ayrılıyorsunuz ?
Eninde sonunda zaten durumu belli olur postalarlar adamı.
Sikayet ettigim yerdeki adam bundan daha donanimli degil.malesef..Önce şikayet etseniz gereken yerlere? Ya da yapamayanın o olduğunu göze soksanız?
Bi kac gun daha dayanip en dogrusu bu olacak sanirimOrdan ayrilmadan iş bakin kendinize .Torpili vs mi vardiki yapamadigi işlerin müdürü olmuş? Ben olsam donanımımdan yaralandırmam ,kimselere söylemeden iş bakarım.
Bilgisayarsız çalışılan bir iş kaldı mı gerçekten? Adam nasıl sizden bilgisayar aldı bişey demediniz mi? Bizde stajyer gelse bile 2 güne bilgisayar tahsis edilip fatura kontrolü filan yaptırılır.Cunku ben disardan bir gozle bakamiyorum.yoneticiyim.ustum bir mudur atandi 3 aydir.once bilgisayarimi sonra yazicimi vs aldi.en son internetsiz bir odaya beni tasidi.sonra bakti isler yurumuyor internet8 vs baglatti ve ben ne dersem yapmaya basladi.lakin bana ve insanlara anlattigimda mobing gibi duran bu seyleri mobing yapmak.icin degil hakikaten aptal oldugi icin yaptigini dusunmeye baslasldim.her sabah pür nese ise gidip her gun bir aptalligi nedeniyle a aglayarak gercek anlamda aglayarak.donuyorum.adami kafasi malesef calismiyor.nasil 6onetici olmus demeyin.bulmus yoljnu iste.bundan cok var bizim.camiada.bi yandan iyi niyetli.l bi adam.ama artik dayanamiyorum.calistigim kurumu da seviyorum.sizce yer degistirmeli miyim?ya bu beyinsizi gormeden kendimi isimi yapayim gibi bi durum yok.aptal adam yapamayip yapamayip isleri benim.ustume yikiyor.o isi yapabilecek kapasitesi yok cunku.siz olsaniz naparsiniz?
Cunku ben disardan bir gozle bakamiyorum.yoneticiyim.ustum bir mudur atandi 3 aydir.once bilgisayarimi sonra yazicimi vs aldi.en son internetsiz bir odaya beni tasidi.sonra bakti isler yurumuyor internet8 vs baglatti ve ben ne dersem yapmaya basladi.lakin bana ve insanlara anlattigimda mobing gibi duran bu seyleri mobing yapmak.icin degil hakikaten aptal oldugi icin yaptigini dusunmeye baslasldim.her sabah pür nese ise gidip her gun bir aptalligi nedeniyle a aglayarak gercek anlamda aglayarak.donuyorum.adami kafasi malesef calismiyor.nasil 6onetici olmus demeyin.bulmus yoljnu iste.bundan cok var bizim.camiada.bi yandan iyi niyetli.l bi adam.ama artik dayanamiyorum.calistigim kurumu da seviyorum.sizce yer degistirmeli miyim?ya bu beyinsizi gormeden kendimi isimi yapayim gibi bi durum yok.aptal adam yapamayip yapamayip isleri benim.ustume yikiyor.o isi yapabilecek kapasitesi yok cunku.siz olsaniz naparsiniz?
Aynen oyle canim boyle biriyle ugrasilmaz. Keske cevap verseydin o zaman. Utanmaz adam yaYani su an yapamadiklarini benim.ustume atma telasinda.bugun yapamadigi bir sey icin yasemen hanim yapamamis dedi.saka gibiydi.ayrilmak makul sanirim.
Ozel sektorÜstünüzü atayanlar kim? Özel sektördeyseniz, atama yapanlarla durumu konuşun. Anlayış göstermezlerse ayrılın. Yönetici olarak tecrübeniz varsa daha rahat iş bulursunuz çünkü normal bi pozisyona göre. Ne gerek var mobbing e maruz kalmaya. Yaklaşık 7 sene önce mobbing yüzünden işimi bıraktım. Yöneticim korkak biri olduğu için bana yapılanları görmezden gelmeyi tercih etti. Anam değiller babam değiller niye çekiyorum diyerek ayrıldım. Ayrılırken beklemiyorlardı kafa izni falan verdiler hatta. Ama kararım kesindi dönmedim. Bana mobbing yapan bir sene sonra ayrılmak zorunda kaldı bu arada. Ona da yar olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?