Hanımlar derdim çok büyük lütfen yardım edin .(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzebukre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1
0
1
32
2 yıllık bir ilişkim var.Sevdiğim adamla yaşıtız yani 28 yaşlarındayız.seneye de düğünümüz olacak.birbirimizi çok seviyoruz sevgilim her ay gül çiçek hediye alır bana romantiklik yapar bende ona güler yüzle sevgimle karşılık veririm.ben bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum sevgilim de berber dükkanı işletiyor gelirimiz iyi.Neyse sorunuma geçeyim..
2 yıllık ilişkimizde toplasanız 15 gün görüşemedik hem çevre hemde aileler laf eder diye.ama nişanımızdan sonra yani 1 hafta önce her gün görüşmeye başladık.dün akşam da ikimiz sahilde birbirimize sarılmış uzanırken sevgilimin sertleşmiş penisini hissettim bacağımda.önce tatmin oldu benden dedim sorun yoktu.sonra sevgilim bana oğlanı görmek ister misin dedi.merak ettim daha önce hiç canlısını yada başka türlüsünü görmedim.
eşofmanını sıyırdı ve aman allahım kapat çabuk deyip irkildim.inanılmaz büyüktü.sonra beni sakinleştirdi tekrar açtı.
kalınlığı tek elimle kavrayınca parmaklarım birleşmiyor , uzunluğu da en az 20 santim.çok büyük çok sert ve dümdüz.
korkuyorum kızlar. bu penis benim içime girer mi yaa diye akşamdan beri düşünüyorum.
ilk geceyi hayal edemiyorum.daha bakireyim nasıl olacak bu iş kızlar bana yol gösterin lütfen .(

Derdin cidden büyükmüş
Buarada minyon tipliysen işin zor...
Birde avuçladın mi yeni üyesin düşünmem lazım

otur 0 olmamış

Hüsamettin amca korkma
Ya hiç görmediğin bir şeyin büyüklüğünü nasıl kıyasladın ?

Yandin kızım sen. Ayrıl bu çocuktan. Mahvolursun valla. Tatlı su trolu seni.

Hayatında başka görmemişsin ki çok büyük olduğuna nasıl karar verdin?

Bırak bu işleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…