• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar düşüncelerinize ihtiyacım var?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Merhaba arkadaşlar bir hafta öncesinde eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. Eşim işten erken geldi ben o gün abimi yanına gidecektim . Telefonda tartıştık ve ben evden abimi görmeye çıktım ben çıkınca eşim geldi evd. Kv ile aynı bina karşı karşıya dairelerimiz. Tabi tartışdığımız kavga ettiğimiz için eşim sinirli evde yatarken kv gelmiş eşimde olanı bitani anlatmış neyse ben ablamdayken kv beni aradı. Abime gideceğimi giderken kapısını vurup söylediğim halde sert bir dille nerdesin sen? Kocan evde senin orda ne işin var ? Evine gelsene napıorsun orda ? Eşimin diyorm haberı var anne dememe rağmen kocan hasta sen ne beklıon abini gordun gel neyı beklıon gbı hesap sordu bana ve cok sinirlendim. Eşimi aradm ne dio annen dıe meğer anlatmıs olanı biteni. Ve kadın bana cephe alms. Şok oldm zaten konusmalarna kocam gbı hesap sormaları. Neyse suan esımle ıyıyz ve kv ıle konusmuyorum mecbur kaldgm ıcın bı ıkı kere sogk konsdm hc kapsını calmıorm yuzune bakmıorm. Normalde aramız cok ıyıydı arkadasm gbıydı. Suan cok uzak duruorm yapdıgını yedıremıyorum. Esım ıse annesı ıle boyle oldgm ıcın bana tavır yapıor bunalıorm flan dıor. Sen yapdn dıorm anlatmasaydın dıorm. ve sanki ben yapmsm gbı davranılıyor sız olsanız ne yapardınız yermde ? İzin verırmsnz sıze bu davranısına ?

Hangi sıfatla sizi arayıp paylamış acaba?
Kv olunca, üzerinizde söz hükmü mü oluyor?
Bence eşinizle de küs olmanız gerekirdi.
Sonuçta annesi bu lafları size ederken, hesap sorarken o yanındaydı ve zaten karı koca ilişkisini annesine yetiştirip, yaşadığınıza zemin hazırlayan o.
Bir de üzerine size trip atıyor, şaka gibi!
Bence hiç tavrınızdan taviz vermeyin, eşiniz konusunu açtığında da oldukça sert çıkın ki durumun ne olduğunu anlasın.
Sizi azarlatırken düşünecekti bunların olacağını...

Cok buyuk bir yanlış eşinizin aranızda gecen problemi annesine anlatması. Her kavgada o zman o ailesine sen ailene anlat cocuk gibi olur mu hiç öyle sey... buyuk yanlış.
Kv gelince bence uzatmayın derim madem aranız iyi idi. Ama konusun derin kirgin oldugunuz yanı.kv suc yok oglu anlatmış oda dolmuş belliki
Esiniz daha suçlu.
Ama kv sen napiyosun orada gördün abini iste yeter gel delan demesi... aileniz ile ne kadar görüşeceğinize karar verecek en son kişi.
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Arkadaş gibiydik diyosunuz. Sonuç olarak kv niz resmi ve mesefali olmalı iliskiler

Kayınvalidenizin yaklaşımı hiç hoş olmamış kendisi bu tür mevzulara karışmamalı eşinizle aranızdaki bir konu sonuçta. Bence fazla uzatmayın ama mesafenizide koruyun

Merhaba arkadaşlar bir hafta öncesinde eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. Eşim işten erken geldi ben o gün abimi yanına gidecektim . Telefonda tartıştık ve ben evden abimi görmeye çıktım ben çıkınca eşim geldi evd. Kv ile aynı bina karşı karşıya dairelerimiz. Tabi tartışdığımız kavga ettiğimiz için eşim sinirli evde yatarken kv gelmiş eşimde olanı bitani anlatmış neyse ben ablamdayken kv beni aradı. Abime gideceğimi giderken kapısını vurup söylediğim halde sert bir dille nerdesin sen? Kocan evde senin orda ne işin var ? Evine gelsene napıorsun orda ? Eşimin diyorm haberı var anne dememe rağmen kocan hasta sen ne beklıon abini gordun gel neyı beklıon gbı hesap sordu bana ve cok sinirlendim. Eşimi aradm ne dio annen dıe meğer anlatmıs olanı biteni. Ve kadın bana cephe alms. Şok oldm zaten konusmalarna kocam gbı hesap sormaları. Neyse suan esımle ıyıyz ve kv ıle konusmuyorum mecbur kaldgm ıcın bı ıkı kere sogk konsdm hc kapsını calmıorm yuzune bakmıorm. Normalde aramız cok ıyıydı arkadasm gbıydı. Suan cok uzak duruorm yapdıgını yedıremıyorum. Esım ıse annesı ıle boyle oldgm ıcın bana tavır yapıor bunalıorm flan dıor. Sen yapdn dıorm anlatmasaydın dıorm. ve sanki ben yapmsm gbı davranılıyor sız olsanız ne yapardınız yermde ? İzin verırmsnz sıze bu davranısına ?

evet eşine tavırlı ol bence magdem senınle arayı duzeltmıs arkandan atıp tuttugu annesıne de tıpıs tpıs gıdıp aranızı duzeltecek bozulan ımajını tazeleyecek gercı ne geregı varsa.. :)

Acaba tam tersi olsaydı,anneniz esinizi ararmiydi.Erkekleri bu hale getiren biz kadinlariz,nolmus hastaysa sen varsin yaninda deyip kapasaydin teli suratina....

Bence sen dogrusunu yapiyorsun canm benzer bi olay benmde basima geldi bende kv me tavir aldim soledigi esimede tavir aldim ne olursa olsn ikinzin arasinda olan bise ikinizin arasnda kalmali bunaliyorum dedigi zaman ki esim.derdi bana aynisini siz bole.olunca arada kaliyorum.bunaliyorum bende bunalma o zaman annenim yeri ayri esinin yeri ayri esit davranmak arada kalmak zornda degilsn demistim

Bence hazır mesafe almışken devam et,çok samimiyetine güvenerek hesap sormuş,eğer samimiyetini haketseydi bu şekilde hesap sormaz seninle kızıymışına yardımcı olurdu.

Eşinizin ağzında bakla ıslanmıyor. Evinizde olup biten herşeyi hep böyle millete anlatıp sizi şikayet mi eder? Allah yardımcınız olsun.

Eşinizin ağzında bakla ıslanmıyor. Evinizde olup biten herşeyi hep böyle millete anlatıp sizi şikayet mi eder? Allah yardımcınız olsun.
Aaaa millet degil lutfen bole herseyi gidip millete mi anlatacaksn falan onlar mi derman olacak diyince millet mi onlar benm ailem annem falan filan kopuruyorlar canm ole deme aman :D

Bizim de böyle böyle başladı.. gittikçe olaylar büyümüş haberim yoktu. Koca olcak herif arkamdan şikayet edip duruyomuş beni kötülüyomuş.. ailesi zaten problem çıkarmaya endeksli. En son saçma bi olaydan kavga çıkardılar ve baba evindeyim boşanma arifesindeyim..

yakın oturmak zaten sorun hele bi de boşboğaz bi koca varsa vay ki ne vay.. Allah yardımcın olsun. Ana kuzusu bık bık bık olanı biteni yetiştiren kocalarla evlilikler yürümüyor.. işte bunun son müthiş örneği de benim.. ona göre bi yol çiz arkadaşım çünkü bu tipler sen ailesiyle iyi geçinmezsen hayatı sana zehir ediyolar

Aaaa millet degil lutfen bole herseyi gidip millete mi anlatacaksn falan onlar mi derman olacak diyince millet mi onlar benm ailem annem falan filan kopuruyorlar canm ole deme aman :KK70:

Eeeee kapının dışında kalan herkes millettir. Tabii bizim ülkemizde kimse kapının dışında kalmıyor, kaynanalar, görümceler, eltiler herşeyin içinde olduğu için millet bile denemez aslında evlerimize, yol geçen hanı denir :confused:

Ana-oğul kv kisisine mesafe koyman icin önüne altın tepsiyle fırsat sunmuslar ne guzel işte :D bence sikayet edeceğine dua et. Kocana da bol bol trip atarsin niye herşeyi anana yetistiriyosun diye oh sefan olsun :D

Arkadaşlar o kadar zoruma gidiyorkı hamile halimle ne karnımdakini ne beni düşünüyor. Annesiyle uzak duruyorum diye sürekli bana tavır yapıyor uzak duruyor benı sucluyor çok üzülüyorum. Sanki ben aılesı degılım bı annesı ailesi gbı davranıyor çok bunaldım

Back
X