- 17 Eylül 2016
- 116
- 40
- 13
Merhaba arkadaşlar bir hafta öncesinde eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. Eşim işten erken geldi ben o gün abimi yanına gidecektim . Telefonda tartıştık ve ben evden abimi görmeye çıktım ben çıkınca eşim geldi evd. Kv ile aynı bina karşı karşıya dairelerimiz. Tabi tartışdığımız kavga ettiğimiz için eşim sinirli evde yatarken kv gelmiş eşimde olanı bitani anlatmış neyse ben ablamdayken kv beni aradı. Abime gideceğimi giderken kapısını vurup söylediğim halde sert bir dille nerdesin sen? Kocan evde senin orda ne işin var ? Evine gelsene napıorsun orda ? Eşimin diyorm haberı var anne dememe rağmen kocan hasta sen ne beklıon abini gordun gel neyı beklıon gbı hesap sordu bana ve cok sinirlendim. Eşimi aradm ne dio annen dıe meğer anlatmıs olanı biteni. Ve kadın bana cephe alms. Şok oldm zaten konusmalarna kocam gbı hesap sormaları. Neyse suan esımle ıyıyz ve kv ıle konusmuyorum mecbur kaldgm ıcın bı ıkı kere sogk konsdm hc kapsını calmıorm yuzune bakmıorm. Normalde aramız cok ıyıydı arkadasm gbıydı. Suan cok uzak duruorm yapdıgını yedıremıyorum. Esım ıse annesı ıle boyle oldgm ıcın bana tavır yapıor bunalıorm flan dıor. Sen yapdn dıorm anlatmasaydın dıorm. ve sanki ben yapmsm gbı davranılıyor sız olsanız ne yapardınız yermde ? İzin verırmsnz sıze bu davranısına ?