Allah korusun kiz bende şaşırdım boşancı ablalar gelmedi diye daha hahaha
Esim normale döndü sukur sorun yok ben evham yaptim galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun kiz bende şaşırdım boşancı ablalar gelmedi diye daha hahaha
Yoo aslında boşancı değilim ama sizin durumunuz eski konuların bence boşanmalısın bu kadar basit bir şey için konu açtığına göre durum vahimAllah korusun kiz bende şaşırdım boşancı ablalar gelmedi diye daha hahaha
Pardon da boşanci ablalar hıc şaşmaz şaşırmaz... Yakında komu açmayasın tekrarAllah korusun kiz bende şaşırdım boşancı ablalar gelmedi diye daha hahaha
Açmam merak etme öyle beklentin olmasınPardon da boşanci ablalar hıc şaşmaz şaşırmaz... Yakında komu açmayasın tekrar![]()
Daha önceden de laf söylüydu paylaşma diye bende bu tutumunu saçma bulduğum için paylaşım yapiyodumİlk defa paylaşmıyorsanız durduk yere bunu söylemesi çok manidar
Neden esimi bunalttigimi düşündüğünüz için miValla eşinizin neyi var ben bilmiyorum ama sizin baya bir şeyiniz var. Psikoloğa falan mı görünseniz?
Bunaltmak mıNeden esimi bunalttigimi düşündüğünüz için mi
Sözde güvendiği adamı fbi gibi takip ediyor bir de güvenmese ne yapar acabaBunaltmak mıbaya kör kuyulara atıp üstüne demir parmaklık çekmişsiniz.
Bunaltmak mı ahahah![]()
Aldatıyo seni haberin olsunMerabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar
Eee bu konuyu açmakta ki amacınız ne? Neyi anlamaya çalışıyorsunuz?Ne sevgilisi ya
Eşimin telefonu sürekli elimde bakıyorum da telefonuna gittiği yerlerden de haberim oluyo ama 2 gündür bana farklı geliyo
Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Allah korusun
Ayiciktan çıktı ben almadim bi arkadaşım hediye almış kayıt yapıp konuşuyor saatlik bisey kullanmıyoruz zaten ben eşime guveniyorum bu konularda bisey gormedim