Hanimlar esim bi kac gundur degisik davraniyor bana

Allah korusun kiz bende şaşırdım boşancı ablalar gelmedi diye daha hahaha
Esim normale döndü sukur sorun yok ben evham yaptim galiba
Yoo aslında boşancı değilim ama sizin durumunuz eski konuların bence boşanmalısın bu kadar basit bir şey için konu açtığına göre durum vahim

Ne bileyim ben de her gün aynı davranmıyorum kocama.
Şöyle bi düşündüm de.
Ben eşime sürekli neredesin dediğim, görüntülü arama ihtiyacı hissettiği bir evlilikte o da bana fotoğraf paylaşma diyebilir. İkinizde evlilik bağını kafes olayı olarak idrak etmişsiniz.

Bu adam bu zamana kadar nasıl dayanmış resmen hapis hayatı yaşıyor 😂
Kayıt cihazı,resim atma falan hamamdan resim atmak nedir yahu 😆
Adım kadar eminim ayrıntılı arama kayıtları da vardır 🧐
Ben bu adamın konu sahibini ayakta uyuttuguna eminim ama ispatlayamam :işsiz:

Merabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar
Aldatıyo seni haberin olsun
Erkekler aldatmalarını ya çok ilgiyle yada çok ilgisizlikle örterler
Ayrıca etrafı göstermesi felanda yalandan kanıtlama cabasına girmeside suç işledignin kanıtıdır
Aynısını dayım yengeme yapıyordu ordan biliyorum..

Ne sevgilisi ya
Eşimin telefonu sürekli elimde bakıyorum da telefonuna gittiği yerlerden de haberim oluyo ama 2 gündür bana farklı geliyo
Eee bu konuyu açmakta ki amacınız ne? Neyi anlamaya çalışıyorsunuz?

Ya da burdakiler münecim mi Ne söylesinlerde beğenirsiniz?

Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler

Adama sen mi guvenmiyorsun o mu sana güvenmiyor..
Ne çeşit bir manyaklik bu ? Kaçıncı level?

Birbirinize güvenen haliniz buysa güvenmeyen halinizi merak ettim.
Ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum bu fotoğraf mevzusunda. Eğer bir haltlar karıştırıyo olsaydı komple instagramı kapattırmaya çalışırdı bence. Bu fotoğraf attırmama mevzusu tamamen kıskançlıktan bence. Ama ben eski konularınıza baktım da sizin eşiniz zaten hep bir öyle bir böyleymiş ki. Neden şaşırdınız bu kadar? Vajinismus olduğunuzu ailenize anlatması falan çok kötü bence. Karı kocanın mahremini herkes bilmemeli ya. Değişik bir evlilik.

Neden bulundugu ortami ispatlamaya calisiyor?
Sizi neden sosyal medyadan uzak tutmaya çalışıyor?
Bu ikisi önemli. Cevabi bunlarda.

Adam iyi dayanıyor valla, ama bir noktada illaki patlayacaktır hiç şüpheniz olmasın. Siz de çok sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Ben sizin kadar özgüvensiz olsam kesin terapi alırdım, bir düşünün bence.

Back
X