Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar gebe kalmak için merak ettiğim bi konu var..
biraz özel olacak ama merak ediyorum.gebe kalmak için ilişkiden sonra bi süre yatmak gerekiyor diye duydum.hemen ayağa kalkmamak ya da duş almamak gerekiyormuş.siz ne diyorsunuz?
biraz özel olacak ama merak ediyorum.gebe kalmak için ilişkiden sonra bi süre yatmak gerekiyor diye duydum.hemen ayağa kalkmamak ya da duş almamak gerekiyormuş.siz ne diyorsunuz?
mrhb canım doğru duymussun ilişkiden sonra, ayağa hemen kalkma yarım saat flan yat, ayağınıda hafif kaldıra bilirsin, mümkünse hiç kalkma banyonu sabah kalkınca yap, derim ama kimi insan dayanamaz ozaman bi süre, yat sonra yap banyonu.tabi bunları yapmak sansı arttırıyor illa bunları yapacaksın diye bişey yok.
sokak arasında ayakta yapıp gebe kalanlar var rabbim yeterki ol desin o ol demedikten sonra istersen amuda kalk 2 yıldır yapmadığım kalmadı tüp bebekte dahil olmayın ca olmuyor kızlar önce rabbim ol diyecek yatmayla kalkmayla alakası yok bence
sokak arasında ayakta yapıp gebe kalanlar var rabbim yeterki ol desin o ol demedikten sonra istersen amuda kalk 2 yıldır yapmadığım kalmadı tüp bebekte dahil olmayın ca olmuyor kızlar önce rabbim ol diyecek yatmayla kalkmayla alakası yok bence
doğru söylüyorsunuz katılıyorum rabbim dileyince oluyor bende senelerdir yapmadığım kalmadı ama nafile rabbim dilediği zaman dilediği kişiye nasip ediyor.
yazina bayildim ya gercekten dogru diyorsun ben 1 sene neler yaptim esim ayaklarimdan kaldirdi ama yok olmadi en asilamamin 2 ci asamasinda asilamada agri oldugu icin hemen aya kalktim simdi 20 hafta 2 gunluk hamisim
yazina bayildim ya gercekten dogru diyorsun ben 1 sene neler yaptim esim ayaklarimdan kaldirdi ama yok olmadi en asilamamin 2 ci asamasinda asilamada agri oldugu icin hemen aya kalktim simdi 20 hafta 2 gunluk hamisim
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla al kucağına ya ben neler denemedim buhar oturmalarımı istersin viksmi istersin yakımı istersin artık tp bebek dedik onumu dersin resmen amuda kalktım yatakta onumu dersin bunların hepsi komik geliyor valla düşününce amannnnn dedim şimdi hiç bişe yapmıyorum anladımki ne varsa kurban olduğum rabbimde var şu mbarek günlerin yüzü gözü hörmetine kimseninin kucağını boş bırakmasın
ben de hemen olmaz sanıyordum,hemen wcye gittim falan ama tuttu Allaha bin şükürler olsun.Tutsun tutmasın karar veremiyorduk.Ama şimdi çok memnunuz.Allah isteyen herkese benimkisi anında tutmasını nasip eder inşş.
aynı yöntemi ben de duydum ve uyguladım tabiki önce Allah'ın izni ile oldu.kısmet olursa 10 gün sonra da bebeğimi kucağıma alacağım.bu arada bana normal yoldan gebe kalamazsın demişti doktor ve bunun üzerine ben sadece 1 ay sonra doğal olarak gebe kaldım.çok dua attim ve benim için bir arkadaşım her sabah namazından sonra Meryem Suresini okudu.inanıp inanmamak size kalmış ama ben inanıyorum ki duaların faydası oldu.bide benim eşim 1 ay boyunca her sabah ve akşam harnup(keçiboynuzu) pekmezi içti bu da sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş. varikosel ameliyatı olmuştu.ALLAH'IM KİMSENİN DUASINI GERİ ÇEVİRMESİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
valla canım, arkadaşlarında dediği gibi Rabbim ol deyince oluyor.benimde 2 senedir yapmadığım kalmadı tam bir saat ayaklarımı duvara dikip yatıyordum sabaha kadar duş almadan bekliyodum .aman akmasın aman sızmasın diye..ama aşılamalarım tutmadı kendiliğinden olmadı tüp bebeğe geçiyorduk testlerimiz yapılmıştı bir ay vardı..kafamdan atmıştım nasılsa tüp bebeğe geçiyoruz dediğim ay kendiliğinden geldi meleğim.ayağımı falan da dikmedim havaya
aynı yöntemi ben de duydum ve uyguladım tabiki önce Allah'ın izni ile oldu.kısmet olursa 10 gün sonra da bebeğimi kucağıma alacağım.bu arada bana normal yoldan gebe kalamazsın demişti doktor ve bunun üzerine ben sadece 1 ay sonra doğal olarak gebe kaldım.çok dua attim ve benim için bir arkadaşım her sabah namazından sonra Meryem Suresini okudu.inanıp inanmamak size kalmış ama ben inanıyorum ki duaların faydası oldu.bide benim eşim 1 ay boyunca her sabah ve akşam harnup(keçiboynuzu) pekmezi içti bu da sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş. varikosel ameliyatı olmuştu.ALLAH'IM KİMSENİN DUASINI GERİ ÇEVİRMESİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.