Hanımlar gebelik ihtimalim var mı?

bibbam

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
91
21
8
Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?

Tarihleri kafamda oturtamadım varsayıyorum. 1inde yumurtladınız. 5inde ilişki yaşadınız 13ünde kan testi verdiniz. 14 yada 15i regl olmanız gerekiyor doğru mudur?

Gebelik mi istiyorsunuz

İhtimaller üzerine konuşacaksak gebelik durumu korunma yöntemlerinde bile yüzde 100 önlenebilen bir şey değilken, korunmadan da tahmin edersiniz ki garanti bir şekilde önlenemez. Kaldı ki spermin 5 güne kadar rahim içinde yaşama şansı da var. Kişiden kişiye değişir bu. Anladığım kadarıyla gebelik istemiyorsunuz o zaman ya korunacaktınız ya da ertesi gün hapı kullanacaktınız.

Zaten prezervatif kullanıldı boşalma da prezervatifin içine oldu.

Sperm vajinaya girmediği sürece söz konusu değil hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…