Hanımlar gebelik varmı bakarmisiniz

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
Hanımlar benim adetim çok düzensiz ama pcosda değilim. Çocuk düşünmüyorduk aslında korunuyorduk geri çekme yöntemiyle. Benim adetim geçtikçe geçti önemsemedim ama kasıklarım da sertleşme var. Sabahta baş donmesiyle uyanınca test yapmaj istedim ve yaptım. İdrari bir damla fazla damlattim sanırım C noktası silikti t noktası da öyleydi bozuk herhalde diyip çöpe attım. Aradan bir kaç saat geçince yine bakmak geldi içimden ve baktım boyleydi. Normalde çok daha belli oluyor. Biliyorum geçersiz sayılıyor ama daha önceden yaptiklarimda asla dönmüyordu hep negatifti. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı? Belki gözükmüyor ama net var aslında bilemedim

Eklentiler

• IMG_20210429_165013.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210429_165012.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
Canim idrar 3damla damlatman lazim yoksa sonuc yanlis cikabilir oyle de dene yarin olursa insallah vardir daha belli olur hatta cozgi

Canim idrar 3damla damlatman lazim yoksa sonuc yanlis cikabilir oyle de dene yarin olursa insallah vardir daha belli olur hatta cozgi
Canim testin arkasında 4-5 damla diyordu bende 5 damla damlattim aslında ama bilemedim

Var gibi çizgi dağılmış bence sabah yeniden yap ona göre kan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…