Hanımlar hamile olabilirmiyim ?

Cankzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
37
19
3
32
Adet günümden 5 gün önce çok az silik bi şekilde kanama denmeyecek şekilde akıntım oldu ve 2 kez test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda ağrı gibi rahatsız eden bi his var sizce gebe olsam idrar testinde çıkarmıydı yoksa testi tekrar yapmalımıyım sağ kasığımdaki ağrıdanbaşka belirtim yok sanırım

Adet günümden 5 gün önce çok az silik bi şekilde kanama denmeyecek şekilde akıntım oldu ve 2 kez test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda ağrı gibi rahatsız eden bi his var sizce gebe olsam idrar testinde çıkarmıydı yoksa testi tekrar yapmalımıyım sağ kasığımdaki ağrıdanbaşka belirtim yok sanırım
İnşaAllah gebeliktir. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benim de adetim 3 gün gecikti. Test yapıyorum negatif ama şuan sol kasığımda bir ağrı var. İğne batıp çıkıyor.

Ayni seyleri yasadim o leke geldikten 3 gun sonraki testimde pozitifi gordum ayni gun kan verdim 111.9 cikti.sizdd bi kac gun sonra testinizi tekrarlayin bence eger kanama olmazsa

Ayni seyleri yasadim o leke geldikten 3 gun sonraki testimde pozitifi gordum ayni gun kan verdim 111.9 cikti.sizdd bi kac gun sonra testinizi tekrarlayin bence eger kanama olmazsa
Yani kanama olmadı 3 gün sonrasında test yaptım ama başka hiçbi belirtim yok

İlk gebeliğim de adetten 4gğn önce test yapmıstım çıkmamıs tı daha sonra 4 gün gecikince pozitif gördüm

Insallah gebeliktir. Ama inanin stres adeti geciktiriyor bazen. Oda olabilir malesed

Gecikmişsiniz kan verin derim negatif çıkarsa doktara muayene olursunuz

Çıkmaz çıkarsa da gebeliği ilerlemiştir o yüzdendir idrar testinde genelde adet gecikmeden çıkmıyor en erken kanda çıkar

Canını hiç sıkmma belkide hayırlısı budur inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
İnşaAllah canım Allah razı olsun. Rabbim senin de gönlüne göre versin İnşaAllah 🌹

Tşk ederim pekş bu yaşadıklarım gebelikten olabilirmi
Gebelik de olabilir psikolojik de açık pembe ve kahverengi leke yerleşme kanaması olabiliyor ama bazende olmuyo ben gebelikte de kaşık ağrıları olur ama adette de olur o yüzden gebelik ve adet çok benzer eğer adet günün de geçtiyse bi kan ver en garantisi odur

Yani kanama olmadı 3 gün sonrasında test yaptım ama başka hiçbi belirtim yok
Hayir kanama olmadi sadece peceteyle silince bir kerelik leke gelmisti 3 gun sonra gebelik testim pozitifti

Eklentiler

• 20211007_105508.webp
    20211007_105508.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 31
Back
X