hanımlar hamileliğinizde kaç kilo aldınız?

nisanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
42
18
48
35
hanımlar hamileliğinizde kaç kilo aldınız? çok kilo alıp da veremeyen varmı? yada az kilo alıp doğumdan sonra zayıflayan varmı?
ilk ben yazım 32. haftadayım 3 kilo aldım

Merhaba canim ben 55 kiloyla hamile kaldim 72 kiloyla doquma girdim ve oqlum şuan 5 aylık ben 57 kiloyum kilo vermek için hiç birşey yapadım oqlumu sık sık emzirdim sadece :)

Merhaba canim ben 55 kiloyla hamile kaldim 72 kiloyla doquma girdim ve oqlum şuan 5 aylık ben 57 kiloyum kilo vermek için hiç birşey yapadım oqlumu sık sık emzirdim sadece :)

aa gerçektenmi emzirirken mi kilo verdin ve hiç bir şey yapmadan

aa gerçektenmi emzirirken mi kilo verdin ve hiç bir şey yapmadan

Hayir hiçbirşey yapmadım canim aksine süt olsun diye bol bol yedim bol bol emzirdim canım baska bisey yapmadim kilolari kafana takma ben hic takmadim 5 ay süre ver kendine dedi herkes qercektnde doqru cikti

ben de 54 kiloyla hamile kaldım şimdilik 3 kilo aldım inşş bu son aylarım da daha fazla almam

ben de 54 kiloyla hamile kaldım şimdilik 3 kilo aldım inşş bu son aylarım da daha fazla almam

her emzirme tam 500 kalori verdiriyor kıloları kafana takma sen bebeğinin ve senın sağlığın için ne yemen gerekıyorsa ye zaten emzirirken veriyosun butun kıloları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…