Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar hamileliğinizde kaç kilo aldınız? çok kilo alıp da veremeyen varmı? yada az kilo alıp doğumdan sonra zayıflayan varmı?
ilk ben yazım 32. haftadayım 3 kilo aldım
Merhaba canim ben 55 kiloyla hamile kaldim 72 kiloyla doquma girdim ve oqlum şuan 5 aylık ben 57 kiloyum kilo vermek için hiç birşey yapadım oqlumu sık sık emzirdim sadece :)
Merhaba canim ben 55 kiloyla hamile kaldim 72 kiloyla doquma girdim ve oqlum şuan 5 aylık ben 57 kiloyum kilo vermek için hiç birşey yapadım oqlumu sık sık emzirdim sadece :)
Hayir hiçbirşey yapmadım canim aksine süt olsun diye bol bol yedim bol bol emzirdim canım baska bisey yapmadim kilolari kafana takma ben hic takmadim 5 ay süre ver kendine dedi herkes qercektnde doqru cikti
her emzirme tam 500 kalori verdiriyor kıloları kafana takma sen bebeğinin ve senın sağlığın için ne yemen gerekıyorsa ye zaten emzirirken veriyosun butun kıloları :))