Hanımlar hamilelikte normal mi

ebrar arer

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
18
9
16
27
Hanımlar merhaba idrar testimde çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim beta hcg değerim ilk 21.35 daha sonra 38.56 çıktı doktor gebelik var dedi. Kadın doğuma daha gitmedim fakat bugün biraz kahverengi kanamam oldu çok değil ama damla damla geliyor sizce neden normal mi

Olabilir kahverengi. Kırmızıya dönmesi tehlike işareti. Siz mutlaka bir doktora, hastaneye gidin.

Hanımlar merhaba idrar testimde çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim beta hcg değerim ilk 21.35 daha sonra 38.56 çıktı doktor gebelik var dedi. Kadın doğuma daha gitmedim fakat bugün biraz kahverengi kanamam oldu çok değil ama damla damla geliyor sizce neden normal mi
Bu değerler kaç gün aralıklarla çıktı. Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir ama kırmızıya dönerse sıkıntı vardır. Yine de doktora görünün bence

2 gün arayla acaba gebelik yok mu adet olacak gibi bi ağrı var ve hafif kanamam oluyor
Adet olacak gibi ağrıların olması çok normal. Bende de aşırı olmuştu. Oldum olacağım der durur wc ye gidersiniz sürekli hatta :)
Yerleşme kanaması denilen şey bende olmadı ama yaşayan çok kişi var. Damla şeklinde ve kahverengi oluyormuş genelde. Kanamanız sürekli tekrar mı ediyor ?

Adet olacak gibi ağrıların olması çok normal. Bende de aşırı olmuştu. Oldum olacağım der durur wc ye gidersiniz sürekli hatta :)
Yerleşme kanaması denilen şey bende olmadı ama yaşayan çok kişi var. Damla şeklinde ve kahverengi oluyormuş genelde. Kanamanız sürekli tekrar mı ediyor ?
Bugün başladı çok hafif peçeteye sildiğim zaman Belli oluyor koyu renkli genellikle

Merhaba ağrınız ne kaçta süre devam etti acaba

benim gunume var daha bilemedim sık idrar çıkma yok, iki uc gündür hafif kanamalar oddu ama çok az bakalim adet günü bekliyecm o zaman anlarım.
bende 3 gün var idrarda cikar mi bilmem onceden dusuk yapmıştım idrar sıktığım fazlaydı bunda hic yok

ben yumurta kalitesini artıran takviye de alıyorum doktor dusukler en sonra verdi bir kac farkli takviye de kulandim

Back
X