Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayal görmüyorsunuz. Hayırlı olsunMiratech marka gebelik testi yaptım adetime bir gün var hayal görmüyorum değil mi? :)
Pozitif canım kan verMiratech marka gebelik testi yaptım adetime bir gün var hayal görmüyorum değil mi? :)
Kan verdim sonucu bekliyorum :)Pozitif canım kan ver![]()
MaşallahSonuç 98.71![]()
Hayali bile güzel olsa da bu gerçek hayırlı olsunMiratech marka gebelik testi yaptım adetime bir gün var hayal görmüyorum değil mi? :)
Sonucum 98.71 çıktıHayali bile güzel olsa da bu gerçek hayırlı olsun![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimMaşallah
Daimi olsun sorunsuz ilerlesin inşallah![]()
Gayet güzel çıkmış gözünüz aydınSonuç 98.71 çıktı![]()
Maşallah sağlıkla ilerlesinSonucum 98.71 çıktı![]()
Kusura bakmayın birşey sorcam tek çizgi çıkmış hamilemi oluyorHayal görmüyorsunuz. Hayırlı olsun
Gayet güzel çıkmış gözünüz aydı
Merhaba post sahibi benim ikinci çizgi silik çıktı ama aslında baya belirgin belki fotoğrafa o kadar yansımamış olabilir. Gidip kan verdim sonucum 98.71 çıktı yani pozitif :)Kusura bakmayın birşey sorcam tek çizgi çıkmış hamilemi oluyor
Tek çizgi dgildi silik çizgi vardı ikinciKusura bakmayın birşey sorcam tek çizgi çıkmış hamilemi oluyor
Ben seni alintiladim zannettim kusura bakma canimMerhaba post sahibi benim ikinci çizgi silik çıktı ama aslında baya belirgin belki fotoğrafa o kadar yansımamış olabilir. Gidip kan verdim sonucum 98.71 çıktı yani pozitif :)