Hanımlar hem doğum kontrol hapı hem de prezervatif kullanarak hamile kalmış olmam mümkün mü?

miray0018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
6
0
1
22
Merhabalar başlıkta bahsettiğim gibi hem prezervatif hemde doğum kontrol hapıyle korunuyoruz ama günlerdir geçmeyen bir mide bulantım ve yanmam var aynı şekilde buna eşlik eden bir karın gurultum ve hazımsızlığım var. Arada sol yumurtalığıma da bir ağrı giriyor adetten sonra kendim evde 3 ayrı test yaptım 3üde negatif çıktı bundan 1 ay önce de 3 ayrı test yapmıştım onda da negatif çıktı ama hala şüpheleniyorum bir de ben 2 aydır regl olmamı engelleyerek doğum kontrol hapını kullanfım normalde 1 kutudan sonra regl olabiliyordum ama regl olmamı engelleyrek hemen diğer kutuya da başladım vr bu ay reglim hep kahverengi akıntı bol şekilde pıhtılı ve hafif normal kanama olarak geldi öbür gibi hep kahverengi olarak devam etti sizce durum nerdir

Hormonların la oynamıssın adetin o yuzden öyle okadar test negatif demiş inanmıyorsun bizim sözümüzemi inanacaksın

E sen hormonlarının agzına zıçmışsın bundan daha normal ne olabılır ki

Kendi hormonlarına halay çektirmişsin kısaca durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…