Hanımlar!!! Kendinize gelin!! YA SABIRR...

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
ya az once haberlerde duydum 6aylik hamile kadini kayni dovmus dovmus balkondan da atmis. Sebep:kahvalti hazirlamamasi. Yapan:kayni.
Simdi sebep veya yapan her ne veyahut kim olursa olsun. Ellerim titriyo bak yazamiyorum

Forumdada cok var kocasindan dayak yiyipte hala seviyorum seviyorum diyen. Hanim,hanim! Anan baban seni el oglundan dayak yiyesin diye mi buyuttu!

Yarabbi ya annem pazarda bi kadin gormus iki gozude mosmordu diye esarpla ortmeye calisiyomus dedim sacindan tutup polise goturup sikayet etticerektin o kadini. Yahu bu kadar mi ele ayaga dustunuz. Bu zamanda gidecek edecek yerim yok diye birsey yok herkese ekmek var. O kocanizin eteginden cikin artik!!!

Siginma evleri var ya herseyi gectim.

Ya yemin ederim kuduruyorum suan. sen kadinsin ya herseyi cekip ceviren sensin bu dunyaya yeni canlar getiren sensin gordugun muameleye bak. Sabah bi konu okudum kadin kendini asagilamis da asagilamis dayak da yemis daha diyo seviyom. Yarabbbi...

Kadin kulucka makinesi, evde zevk aleti, is robotu. Baska bisey degil degil mi.

Ya bide burda anlatirken normalmis gibi demiyolar mi yok taki icin dovmustu yok bogazmi skti laf arasinda anlatiyo yalniz hep.

Ya bilmiyorum kadinin yeri bu olmamali umarim dayak yiyip de bunu okuyan olur kafasina biseyler dank eder.

Ne munasebet ya nee!!!

Buna musaade etmeyeceksin hanim!
Kendini ezdirmeyeceksin!

La havle gercekten sinirden gozlerm doldu engellisi tecavuze ugrar rizasi olur cocuga 15 kisi tecavuz eder rizasi olur.

Mini etek giyer yollu olur.
Yolda guler sonu kotu olur.

Allah belasini versin bu zihniyetin. Kadini boyle yerlere dusurenlerin!

Dayak yiyip yiyip kocacm kocacm diyenleri alip bide sen evirip ceviricen.

Allahm sen sonumuzu hayret :( akil fikir verr..

Haberleri izlemedim ama çok üzücü bir durum
Bende sinir oluyorum kocasına köle olanlara,dayak yiyor,küfür ediliyor,üzerine evden kovuluyor,aldatılyor hala kocamı seviyorum diyor
Nasıl sevgi ben anlamıyorum.

Kocam beni tehdit ediyor diyerek suç duyurusunda bulunduğu halde öldürülen kadınlar da var.
Kadın zaten bir şeylere güvense seviyorum bahanesine sığınmayacak.
Ailesine dönmek istemiyor, geliri yok, güveni yok, gidecek yeri yok, ailesi yerine sığınma evine gitse rezil olur falan fişman herhalde her şeyi düşünüp "seviyorum" diyip kestirip atıyorlar.

Biraz devletin bu konuda yaptırımları olmalı, dayak atan adama ciddi cezaları ve dayak yiyen kadına da ciddi desteği olmalı.

Bende anlam veremiyorum. Biri var kocasi baskasinda cocugu olmus yani dostundan. Millet dedikodu yapio hep. Kadin hala adama katlaniyo yaaa. Bu kadin milleti ne korkak ya.

Ve kadını itibarsızlaştırmaya devam ediyorlar. 3 yetmez 5 çocuk. Kendine güvenini iyice kaybetsin kadınlar. bu kadar çocukla kime gideyim desinler :) Çalışan kadın mutsuz oluyor diye birileri avaz avaz konuşsun. Ordan başkası çıksın çok eşlilik yasal olmalı desin. Bir de bunu diyenler kadın olsun. Böyle bir ülkede yaşıyoruz.. Çok şaşırmıyorum bu haberlere.

9 aylık hamileymiş.
Bebeğini sezaryenle almışlar üstelik. Durumu ağırmış bebeğin.
25yaşında 3.çocuğa hamileymiş bir de.
Nereye çeksen elinde kalır.
Ölüm ona kurtuluş olmuş da geride kalan çocuklara çok yazık olacak.

Haklisiniz da, kocasindan sikayetci diye oldurulen kadinlar da okuduk.
Yani kadinlar da guvenmiyor ki adalete, can korkusundan katlaniyor bircogu.
Tam iki ucu b.klu degnek bu.
Ne katil ruhlu adamlar, ne psikopatlar var. Bu kadin polise gidiyor, onlari tekrar birbirine yamayip evine gonderiyorlar. Eee sonra kadin tekrar siddet goruyor, kimileri olduruluyor, o derece.
Sikayetci olunca, ciddi yaptirimlari olsa, ben bu kadar kadinin sessiz duracagini sanmiyorum. Sistem bastan yanlis bence. Ceza yok, kimse korkmuyor.

Aklı başında, ayakları yere basan, şehrin göbeğinde yaşayan kadınlar için sözlerinize tamamen katılıyorum

Ancak o ayakları yere basan kadınlar o kadar küçük bir topluluk ki ; canına tak deyip kanuna sığınmaya kalkanların hali malum, devlet koruması hikaye. Aile baskıları ayrı bir hikaye...

Bizim okumuş, aklı başında dediğimiz kadınların bile büyük çoğunluğu mahalle baskılarına maruz kalıyor. Aman kızım adam evini bakıyor, çoluk çocuğuna sahip çıkıyor, arada kavga gürültü olur, iki tokattan ölmezsin, evlilik idaredir diyen annelerimiz değil mi ? Erkektir aldatır kocana sahip çık kızım diyen anneler kadın değil mi ? Kır dizini otur kocandır diyen kahramanımız babalarımız değil mi ?

Tanıdığım en güçlü kadın annemdi; bizi hep kimseye boyun eğmeyeceksiniz, adam hata yaptımı kapıya koyacak gücün ve yüreğin olacak diye büyüttü ama o bile ömrünün son deminde yanlış yaptım, size de yanlış öğrettim, bu ülkede bir herifi idare edip, ayaklarını uzatıp yaşayacaksın diye gülmüştü rahmetli. Hayat büyük bir mücadele ve kadın için çok ağır hata mı yaptım ne diye mahvolmuş ömrünü tiye aldı
Nereden tutsan elimizde kalır, kadın dünyanın değirmeni; tüm kötülükleri öğütüp, umutları canlı tutuyor. Bazen kendini kandırıyor bazen çevresindekileri, bir tanesi dirense bin tanesi yolun başında vazgeçiyor...

Bir kaç gün önce bir bayan taciz şikayetiyle geldi.Daha sonra zanlının ailesi kızı ve ailesini tehdit etmişler veya şikayetlerini geri almaları için yalvarmışlar benim şahsi fikrim tehdit ettikleri yönünde.Kız ve ailesi kendileri için koruma tahsis edilmesini istiyor bunu sağlayacak kadar personel yok türkiyede.Aile tehdit altında mı? evet tehdit altında ama yapılacak bir şey var mı?hayır bu imkanlarla yok.Türkiye kadının değersiz olduğu bir ülke.Kadın bedeni kadının özgürleşmesi önündeki en büyük engel ülkemizde. Şartlar böyleyken devlet ve toplum bizi tehdit ediyorken biz kendi başımızın çaresine bakmak zorundayız.''Oğluna tecavüz etmemeyi öğret'' çok sevdiğim bir sözdür.Ama bizim oğullarımıza tecavüz etmemeleri öğretilmemiş.Bayanlar lütfen kendinize dikkat edin,biliyorum yaşam tarzından ödün vermek zor geliyor,haksızlık ama kendiniz için bunu yapın.Bu konuda çok doluyum konu biraz farklı ama bunu dile getirmek istedim :))

Konuyu kapatmam lazım, bazı yorumlarda siyasete girilmiş, BDV'de dini, siyasi konu ve yorumlar yasaktır...

Back
X