• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar konuyu buraya açmak zorundayım bi ilgilenirseniz..

sinemozturk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
38
0
16
Ankara
en çok rağbet gören alanlardan biri burası olduğu için malum yardım edebilecek biri çıkar diye buraya yazıyorum kusura bakmayın.
kızlar geçen seneden beni ben bu bereyi arıyorum ya. insan hiç mi rastlamaz anlamıyorum
göreniniz illaki vardır nerden alabilirim ne zaman bulabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinicem

Eklentiler

• $Leopar Desenli Bere Modeli123.webp
    $Leopar Desenli Bere Modeli123.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
leopar desenli bere bulmak çok zor olmasa gerek leoparı her yerde kullanıyorlar. ben bu modeli görmedm ama satıcılara sorsanz getirtseniz accesorize, batik, taily weijl, soft one bu mağazaların tarzına çok benziyor bi oralara bakın aksesuar mağazalarına sorun çok yaygın bi desen illa ki bulmanız lazım

Bence leoparlı peluş kumaştan kendin bile dikebilirsin bunu
bulamazsan. O peluş türü kumaşlardan toptancıda görmüştüm ben.

leopar desenli bere bulmak çok zor olmasa gerek leoparı her yerde kullanıyorlar. ben bu modeli görmedm ama satıcılara sorsanz getirtseniz accesorize, batik, taily weijl, soft one bu mağazaların tarzına çok benziyor bi oralara bakın aksesuar mağazalarına sorun çok yaygın bi desen illa ki bulmanız lazım

inan her yere baktım yok arayınca bulamıyoya insan aynen o şekil. biçok kişide gördüm güzel de duruyo hoş. normalde leopar sevmememe rağmen beğendim yani. accessorize hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ediyorum bakıcam en yakın zamanda:)

en çok rağbet gören alanlardan biri burası olduğu için malum yardım edebilecek biri çıkar diye buraya yazıyorum kusura bakmayın.
kızlar geçen seneden beni ben bu bereyi arıyorum ya. insan hiç mi rastlamaz anlamıyorum
göreniniz illaki vardır nerden alabilirim ne zaman bulabilirim bi yardımcı olursanız H]

Biz kusur bakmayiz da yonetim bakabilir :27:

e herkes konusunu buraya açsın o zaman sırf en çok rağbet gören yer olduğu için

şaka gibisin....sadece onu diyorum burdakilerin gercek anlamdaki dertlerinde içimiz ezilmiş gelmiş bere soruyosuuz.
sorabilirsiniz tabiki hakkınız ama yeri degil..
bende dügün için elbise bakıyorum bura rabet görüyo yazayım kızlara olurmu?cok dertliyim düğüne elbise bakıyorum...
sacma sacmaaa...

Back
X