Hanımlar evlendiğimden beri eşimden kaynaklı bir sürü problem yaşadık 10 aylık evliyim
önce ilk gece olayı 20 gün sürdü halletik.
Sonra eşimin siniri küslüğü küsüp ayrı yatma huyu çocuk gibi
ailesinin benimle ilgili ona baskısı şöyle giyinsin böyle yapsın evimdeki kalorifere kadar kaynanam karışıyorv.s ama ben kuzu gibi hep alttan aldım ezildim hakaret etti kayınvalidem sustum sustum eşim kötü davrandı sustum
en sonun 6 aylıkken gecenin köründe beni uyandırdı ve ben boşanmak istiyorum dedi
gittm ailesiyle konuştum kıllarını kıpırdatmdılar
bekledim eşim konuşsun diye o hiç benimle yatmayan adam yatağa gelmeye başladı boşanalım dedikten sonra üstelik.
1 hafta bekledim konuşsun diye konuşşmadı aileside konuşmadı yoruldum ve bunaldım artık
evi terkettim
gelmek istediler ilk gün ama cürettkar davranarak
neyse 4 ay ooldu evden ayrıldım
eşimin ailesindende bir takım kişiler aradı geldi
ağlıyormuş eşim kayınperimde ağlıyormuş
ama eşim gelmiyormuş o beni arasın diyormuş
onca eziyet terbiyetsizlik yaptıkları halde hala arasın beni lafıyla karşılaşıyorum
davada açmıyor
zırıl zırıl ağlıyorlar pes dedim hem böyle köle gibi GÖR kişiliğimi yok saymalar kötü davranmalar sürekli küsen bir eş didikleyen kayınvalide zır cehalet davranışlar hemde arkamdan ağlayıp gelmemeler nedir bu arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.
önce ilk gece olayı 20 gün sürdü halletik.
Sonra eşimin siniri küslüğü küsüp ayrı yatma huyu çocuk gibi
ailesinin benimle ilgili ona baskısı şöyle giyinsin böyle yapsın evimdeki kalorifere kadar kaynanam karışıyorv.s ama ben kuzu gibi hep alttan aldım ezildim hakaret etti kayınvalidem sustum sustum eşim kötü davrandı sustum
en sonun 6 aylıkken gecenin köründe beni uyandırdı ve ben boşanmak istiyorum dedi
gittm ailesiyle konuştum kıllarını kıpırdatmdılar
bekledim eşim konuşsun diye o hiç benimle yatmayan adam yatağa gelmeye başladı boşanalım dedikten sonra üstelik.
1 hafta bekledim konuşsun diye konuşşmadı aileside konuşmadı yoruldum ve bunaldım artık
evi terkettim
gelmek istediler ilk gün ama cürettkar davranarak
neyse 4 ay ooldu evden ayrıldım
eşimin ailesindende bir takım kişiler aradı geldi
ağlıyormuş eşim kayınperimde ağlıyormuş
ama eşim gelmiyormuş o beni arasın diyormuş
onca eziyet terbiyetsizlik yaptıkları halde hala arasın beni lafıyla karşılaşıyorum
davada açmıyor
zırıl zırıl ağlıyorlar pes dedim hem böyle köle gibi GÖR kişiliğimi yok saymalar kötü davranmalar sürekli küsen bir eş didikleyen kayınvalide zır cehalet davranışlar hemde arkamdan ağlayıp gelmemeler nedir bu arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.
Son düzenleme: