- 20 Nisan 2012
- 97
- 29
- 88
- Konu Sahibi floyd_boddah
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce bahsetmiştim eski sevgilimden yaşadıgımız olaylardan face actı bende actım beni engelldi cnkü kendme engel olamayıp su kız begenms bu kız begenms dye sylenp duruyodum o da engelldi bende yeni adres actım sahte fake bi adres actım ve onu ekldm sadce onu listemde arkadas olmadıgı içinde onun bütün arkadas listesi eklemem için öneri olarak bana geldi bi de ne göreyim benden önceki 5 senelik sevgilisinin en yakın arkadaslrını eklems bana eklemm yüznü görsem selam vermem dyen adam eklems o kız tabikide yakın arkadasıymıs önceden ama görüşmesini istemiyordum gördüğüm anda elim ayağım titremeye başladı ona msjlar attım öncesinde ama bnla ilgili tek msj atmadım kız kardeşine msj attım bende kalan eşyalarınız var abin bana bunları yaptı bugün gelip onları benden alırmısın dye gecenin 5 inde delirdim resmen şimdi bana söyleyin bu adam bana ne yalanlar söyledi şimdi ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin en yakın arkasını ekledi simdi bana akıl verin öle bi gidiş olsun ki benm gidişim bdaha dnemesin pişmanlıktan ölesün yaptıklarına öyle sızlasın ki içi bunu istiyorum benm yasadıgımı yasamasını ne yapmalıyım bana hcbryerden ulasamsn dye btn sosyal hesaplarımı kapattım son kez onu arayıp içimdkilerimi kusayım yoksa susmayımı terch edeyim ne olur yardım edin ne yaapayım ben
deliriyorum su anda benm içimde olan aldatılma duygusu ben 1 yıl değil 1 ay degil 3 yıl aldatılmısım eger susarsam cok gzl bi cvp vermeden gdersem yemn ederim içim hiç rahat etmeyecek öfkeyle kalkıyorum biliyorum ama bnu bana nasıl yapar ben ne kadar cok sey yaptım onun için babam kemerle dövdü o zaman neden cıkmadı ailem istemedi ssavandum ozzaman neden gtmedim ne kadar cok zarar grdüğümü tahmn ble edemezsin hala elim ayagım ttryo btn gece uyuyamadım bn bu adam için neler yaptım degermydi bna yapılmazdı su anbsy yapmazsam içimkni kini atamycam bsy yapmalıyım ama sonrada hadi sn yoluna ben yoluma demeliyim sakinleşemiyorum yardım edin ltfen
o kadar zor ki anlatamam sana ailemden gzli yasadım her trlü saygsılıgı grdüm her istediğini yaptım belki komik gelicek sana ama spor yapıyodu yumurta istedi benden 1 koli aldım üstüne ismimi yazdım yumurtaları verdim benim için hiçbişey yapmadı ama ben bu kadarını haketmedim ne dersem diyim salak yerine ko0nmayı haktmedim daha öncesinden ilişlerimden bahsetmstm aldatılmıstm ben sakın böle bşy yapma bana dye bastan uyarmıstım benim tek canımı yakan nokta gitmesi hiçbieyi umurumda değil beni salak nyetine koyması bende hçbeysi kalsın istemyrum ya resmen adamdan tksnyrum kfrler yedim ondan hersey küçümsemeler cok doluyum cnkü cok sustum cok boyun egdim babam her zaman cok sevil cok sevme dersi ne kadar haklıymıs ben bnu beceremedim