• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar lütfen yardım edin bütün gece uyuymadım ne yapmalıyım!

ltefen biri cvp yaazsın yerimde duramıyorum bgn bu işi halletmeliyim bende kalan btn eşyalarını topladım naoıyım ben

daha önce bahsetmiştim eski sevgilimden yaşadıgımız olaylardan face actı bende actım beni engelldi cnkü kendme engel olamayıp su kız begenms bu kız begenms dye sylenp duruyodum o da engelldi bende yeni adres actım sahte fake bi adres actım ve onu ekldm sadce onu listemde arkadas olmadıgı içinde onun bütün arkadas listesi eklemem için öneri olarak bana geldi bi de ne göreyim benden önceki 5 senelik sevgilisinin en yakın arkadaslrını eklems bana eklemm yüznü görsem selam vermem dyen adam eklems o kız tabikide yakın arkadasıymıs önceden ama görüşmesini istemiyordum gördüğüm anda elim ayağım titremeye başladı ona msjlar attım öncesinde ama bnla ilgili tek msj atmadım kız kardeşine msj attım bende kalan eşyalarınız var abin bana bunları yaptı bugün gelip onları benden alırmısın dye gecenin 5 inde delirdim resmen şimdi bana söyleyin bu adam bana ne yalanlar söyledi şimdi ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin en yakın arkasını ekledi simdi bana akıl verin öle bi gidiş olsun ki benm gidişim bdaha dnemesin pişmanlıktan ölesün yaptıklarına öyle sızlasın ki içi bunu istiyorum benm yasadıgımı yasamasını ne yapmalıyım bana hcbryerden ulasamsn dye btn sosyal hesaplarımı kapattım son kez onu arayıp içimdkilerimi kusayım yoksa susmayımı terch edeyim ne olur yardım edin ne yaapayım ben

canım bu ne hırs, önce biraz sakinleş..seni anlıyorum, ben de sinirlendiğimde oldukça fevri davranırdım. ama bunun sadece bana zarar verdiğini anladım, sen şu anda sadece kendini üzüyorsun. tepki göstermeye çalıştığın insanlar normal hayatını yaşıyordur emin ol. eski sevgilim diyorsun, bırak ne yaparsa yapsın. en güzel tepki, kayıtsızlıktır. kayıtsız kalırsan delirecektir zaten, umursamadığını göster ve sessizce çık hayatından derim. önemsemediğini düşünürse çok değerli olursun gözünde. zaman her şeyin ilacıdır, sabret canım..

deliriyorum su anda benm içimde olan aldatılma duygusu ben 1 yıl değil 1 ay degil 3 yıl aldatılmısım eger susarsam cok gzl bi cvp vermeden gdersem yemn ederim içim hiç rahat etmeyecek öfkeyle kalkıyorum biliyorum ama bnu bana nasıl yapar ben ne kadar cok sey yaptım onun için babam kemerle dövdü o zaman neden cıkmadı ailem istemedi ssavandum ozzaman neden gtmedim ne kadar cok zarar grdüğümü tahmn ble edemezsin hala elim ayagım ttryo btn gece uyuyamadım bn bu adam için neler yaptım degermydi bna yapılmazdı su anbsy yapmazsam içimkni kini atamycam bsy yapmalıyım ama sonrada hadi sn yoluna ben yoluma demeliyim sakinleşemiyorum yardım edin ltfen

Önce bir derin nefes al, bir duşa gir olmadı sonra da dışarı çık bir arkadaşınla mümkünse evde oturma ve boş da kalma nacizane görüşüm. Kesinlikle birden ortadan kaybolman onun bir aklını karıştıracaktır, lafını da kendisi sorduğunda dile getirirsin birden yok olman iyi olmuş.Hiçbir şey deme kendine hakim ol başka şeylerle dikkatini dağıt derim bir süre en azından on gün on beş gün bir sabır sonra bir dönüp ne oldu der büyük ihtimal.Ama neden ayrıldınız severek mi ayrıldınız bunlar da önemli tabi

geri döner ona eminim ama benm içimde bsyler btmişt o da bunun farkındaydı ben sadece salak yerine konamayı hazmedemiyorum cok sey yasadım cok üzüldüm hattımı da bufun değiştirmeyi düşünüyorum katiyen geri dönüşü yok o benm gzmde ha eski sevgilisini ha en yakın arkadasını ekledi aynı durum olayı kız kardeşine anlattım bi msjla eşyalarını paketledim su an iş yerndeym ve bgn yalnız calısıyorum szlerden baska dansabilecegim kmsem yok öfkem dinmiyo bu adam bnm için bitti tamam ama ben bunca zaman salak yerne koyulusuma kızıyorum ona bsy demeliyim ki öle bi cgerine otrsun o söz bdaha agzını acamaasın pişmanlıgndan olsun tek istediim bu ben ne barışmak ne onun yznü grmek istyrum canımı yakan gecen kandırıldıgım senelerim

deliriyorum su anda benm içimde olan aldatılma duygusu ben 1 yıl değil 1 ay degil 3 yıl aldatılmısım eger susarsam cok gzl bi cvp vermeden gdersem yemn ederim içim hiç rahat etmeyecek öfkeyle kalkıyorum biliyorum ama bnu bana nasıl yapar ben ne kadar cok sey yaptım onun için babam kemerle dövdü o zaman neden cıkmadı ailem istemedi ssavandum ozzaman neden gtmedim ne kadar cok zarar grdüğümü tahmn ble edemezsin hala elim ayagım ttryo btn gece uyuyamadım bn bu adam için neler yaptım degermydi bna yapılmazdı su anbsy yapmazsam içimkni kini atamycam bsy yapmalıyım ama sonrada hadi sn yoluna ben yoluma demeliyim sakinleşemiyorum yardım edin ltfen

bak şimdi içimi acıttın, önce derin derin nefes al. içinden 10 a kadar say yavaş yavaş, bu dediklerimi şimdi yap,sen sakinleşmeden bu olayı doğru biçimde çözemeyiz. onu savunman, arkasında durman doğal, kim olsa aynı şeyi yapardı. sen sevginin arkasında durmuşsun ne güzel. görevini yapmayan, seni haketmeyen ondan başkası değil canım. bak sana bir arkadaşımın başından geçenleri anlatayım. Canı kadar çok sevdiği bir çocukla söz yaptılar, ardından nişanlandılar. Nikaha 1 ay düğüne 1.5 ay vardı. ne olduysa arkadaşımın babası vazgeçti, kızımı bu adama vermem diye tutturdu. kızın yaşadığı acıları sana tarif bile edemem, nefes alamıyordu, ağlamaktan göz pınarları kurumuştu. babasına yalvardı yakardı.sonraki süreç çok sancılıydı, neyse kısacası ayrıldılar. zaman her şeyin ilacı demiştim ya sana, 1 yıl sonra başka biriyle tanıştı ve evlendiler.bize söylediği tek şey "iyi ki o acıları yaşamışım, yaşamasaydım şimdiki eşimi tanıyamayacaktım" oldu. her şeyin hayırlısı, bırak inceldiği yerden kopsun. kaç yaşındasın bilemiyorum ama bir daha bu anı, şu saati yaşayamayacaksın. şu anda duyduğun kin bile onu önemsediğini gösteriyor, farklı şeylere kafa yor canım benim, kitap oku, arkadaşlarınla buluş, alışveriş yap ya da sevdiğin başka şeylerle uğraş. biliyorum çok zor ama "düşünmemeye çalış"..

o kadar zor ki anlatamam sana ailemden gzli yasadım her trlü saygsılıgı grdüm her istediğini yaptım belki komik gelicek sana ama spor yapıyodu yumurta istedi benden 1 koli aldım üstüne ismimi yazdım yumurtaları verdim benim için hiçbişey yapmadı ama ben bu kadarını haketmedim ne dersem diyim salak yerine ko0nmayı haktmedim daha öncesinden ilişlerimden bahsetmstm aldatılmıstm ben sakın böle bşy yapma bana dye bastan uyarmıstım benim tek canımı yakan nokta gitmesi hiçbieyi umurumda değil beni salak nyetine koyması bende hçbeysi kalsın istemyrum ya resmen adamdan tksnyrum kfrler yedim ondan hersey küçümsemeler cok doluyum cnkü cok sustum cok boyun egdim babam her zaman cok sevil cok sevme dersi ne kadar haklıymıs ben bnu beceremedim

o kadar zor ki anlatamam sana ailemden gzli yasadım her trlü saygsılıgı grdüm her istediğini yaptım belki komik gelicek sana ama spor yapıyodu yumurta istedi benden 1 koli aldım üstüne ismimi yazdım yumurtaları verdim benim için hiçbişey yapmadı ama ben bu kadarını haketmedim ne dersem diyim salak yerine ko0nmayı haktmedim daha öncesinden ilişlerimden bahsetmstm aldatılmıstm ben sakın böle bşy yapma bana dye bastan uyarmıstım benim tek canımı yakan nokta gitmesi hiçbieyi umurumda değil beni salak nyetine koyması bende hçbeysi kalsın istemyrum ya resmen adamdan tksnyrum kfrler yedim ondan hersey küçümsemeler cok doluyum cnkü cok sustum cok boyun egdim babam her zaman cok sevil cok sevme dersi ne kadar haklıymıs ben bnu beceremedim

canım zamanla geçecek hepsi, kimse seni salak yerine koyamaz.kaybeden o bence, sen de böyle düşün. yaşadığın her şey geçmişte kaldı, zamanı geriye alamayız. lütfen hayatı kendine zehir etme, sen çok değerlisin bırak da biraz başkaları düşünsün.. tüm gece uyumamışsın sanırım, hadi şimdi uyumaya çalış, kalktığında ne kadar sakinleştiğini göreceksin.

sanırım hırsının kökü yaptığın fedakarlıklara dayanıor.ben de diğer arkadaşlar gibi sakin kalman gerektiğini düşünüorum.zaman geçtikçe bu ilişkinin yaraları seni yanlış adamlardan uzak tutacak bir derse dönüşecek.

su an çalısıyorum iş yerindeyim öyle bi imkanım yok sadece aglıyorum allah tan kimse yok bu kadar yapılmaz ama ya yanına kar mı kalsın bi insan nasıl bu kadar basit olabilir ben bunu cok merak ediyorum kalbim sürekli agzımda atıyo cok heycanlıyım ve srekli aglyorum ben onsuzluga alıskındım zaten benm canımı yakan 3 sene gzme baka baka seni seviyorum dye yalan sylemiş yanlış mı dsnyrum sz syleyn evet cok degerlym kpek gbi sevdim gnahta işlemedim herşeyn ama canımn acsını dndiremiyorum kalbim sanki bnbr parcaya bölündü hersey yalanmıs gbi geliyo nasıl sahte olabilir bu kadar sey bu kadar sey yasanırken aklında hala o mu vardı nasıl yaptı ben bşy yapmalıyım ama ne susucam ilelebet gdcem hayatndan ama gtmedn önce szcede b dersi haketmyomu bu adam

hemde ne fedakalıklar herşeyi yaptım dyorum ya byzden sakn kalamıyrum olmuyo bsy yapmam lazm sz syleyn ne yapaym ben bu adamada ah desn kalsn

tutamadım kendimi aradım tek bi soru sorcam dedim b.. mi seni ekledi sen mi b... dedim o da bende b... yok ne saçamalıyosun dedi yalan syleme bana dedim yüzsüz dedi ne aryson kızım dedi hem olsa sana mı sorcam dedi bendesöyle bir msj atıım kızlar telefnu suratına kapadıktan sonra 'gzmn içine baka baka nasıl yalan sylyblysn ben gzmle grdm ykta kıvanc b.. facende ekliler adımı yazar imzamıda basarım bsyi grmesem emin ol bu kada konusmazdm yzsz deglm ama essek gbi sevdim seni essek gbi deger verdim essek gbi kapına süründm her dediğini yaptım yeterk mutlu olalım dye sni coktan sildim bunu grmeseydm agzımda acmıyacktm ama sen bni salak yerne koydun 3 sene ne kadar gn yapıo biliyormusun herzamn gzmn içine baka baka yalan sylemmsn bari şimdi syleme beni aptal yerne koyma o bu hcbsy sadece sen bana bu kadar sey yasatrken aklında o kız varken ne istedin benden ailen anlat durumu herkese anlat lsteni grdm d. coşkun ne kadar hayır desende grdm cok hafife aldın sen bni bna koyan gdsn değil bnca sene bana syledgn gecerrtgn yalan gnler esyalarını kardesşine veriyorum hcbrni istemyrum sana neftet ble duymuyorum bnu unutma ,beni başkalrıyla kıyaslaya kıyaslaya kendme olan gvenmi kaybettrdn smdi sorarsın bi.. d...ranı hadi sana mutluluklar bdaha yoluma cıkma sakın bana haket etmeye kalkma btn herseynle beraber snide dildim ben bu kadar seyi haketmedim ama tek yapacagm bndan sonra seni hc hatrlamamak olucak yazdım gnderdm kızlar onda sms yok cvp vermdi iyide oldu rahatladım

Yazı şeklin çok anlaşılmaz. Burası forum açık açık yazsan birşey kaybetmezsin. Hepimiz anlıyoruz sinirlisin öfkelisin ama bu şekilde ona kızarak arayarak sadece o kişi iyiki de kurtuldum bundan demiştir. Ayrılıklarda insan gerçek yüzünü kalitesini gösterir. Bende çok acı bir şekilde ayrıldım. Saçmalığın ötesini gördüm seninkinden beter ama kızıpta küfredipte onun gözünde değerimi düşüremem. O buna değmez. Evet o davranışıyla kalitesizliğini gösterdi ama ben ona uyup o şekilde tepki gösterseydim sadece onun vicdanını rahatlacaktım. Eşit görecek cünkü beni kendine. Ama gayet kibar şekilde sordum neden yaptın bunu ve duygularımı söyledim. Ha dönmedi dönmedigi iyi oldu zaten dönsede bitiş garantiydi. Bu şekilde davranarak ben kendi vicdanımı rahatlattım. İlişkiye değer verdim önem verdim yanlış davranışım olmadı bittiğinde bile ben elimden geleni yapmışsam karşımdaki kişi artık umrumda degil.

Bir sene sonra kendi yazılarımı okuyup gülüyorum şimdi :) oysa ne kadar çok sinirlenmişim , ağlamışım değmezmiş bu aşk hikayesinin sonunu anlatayım size kızlar:) o kadar çok ağladım ki en sonunda akıllıca bir karar verip bu adamdan ayrıldım. tam bu yazıdan bir ay sonra çok büyük acı çektiğimi hatırlıyorum o dönem 3 ay ayrı kaldık , ben onun yokluğuna alıştım iyice bir güzel hayatıma yeni arkadaşlar aldım yeni hayaller kurdum. O tabi ki kürkçü misali geri geldi o dönem hocam diye bir site var belki biliyorsunuzdur oradan biriyle tanıştım 2 ay görüşmedik sadece konuştuk o eski sevgilimin yaptıkları bir anda aklımdan çıktı daha yüzünü görmedim elini tutmadığım adam bir anda geçmişimi unutturdu kim bilir belki de gerçekten çocukçaydı ama masumdu hissettiklerimiz . bu eski sevgilim ben ondan ayrılınca çok pişman oldu aylarca peşimde koştu ama onu sevmediğimi söyledim yüzüne başardım bunu şehrime değiştirdim korkumdan ona dönmeyeyim diye. ki dönmedim de şu an başkası var hayatında velhasıl ondan sonraki bu adamla biz ayrı şehirlerdeydik arada ben istanbula gidersem ancak görüşüyorduk. ama hiç iletişimizmiz kopmadı hergün konuşurduk sevgilim olmuştu zaten yaklaşık 1 sene bu şekilde konuştuk. Daha 3 hafta önce eski sevgilisiyle tekrar çıkmaya başladı eski sevgililer benim kaderim sanırım :) ama şöyle bir gerekçesi var beyimizin kızz hasta annesi rica etmiş kızın yanında olması gerekiyormuş tabi bu arada bana müdaheleler devam ediyor sevgili mi yaptın falan filan ilk aşk acım gibi koymuyor bu bana şu an sadece sevilmeyi çok özzlediğimi fark ediyorum ama şunu da görüyorum erkek ne yapsan erkek 5 parmağın 5 i bir değil derler 1 arkadaş ya da benim tanıştıklarımın hepsi bir velhasıl artık büyüdüm koca kız oldum aşk acısı için bu kadar ağlanmaması gerektiğini öğrendim erkekleri silip atmayı önemli olanın ben olduğunu mantığı kullanmayı bu aşk bana çok şey öğretti umarım hepimizz hatalarımızdan ders alırız:)

Back
X