hanimlar lutven yardimm bebegin kalbi durursa ne hissedilirr??? yasadiklarim kolay degil lütvennnn

Selcaaan

birsen birben BIRDE BEBEGIMIZZ :)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
160
102
13
31
Hanimlar.. suanda 7 haftalik hamileyim. Cok sükür tüp bebekle hamile kaldimmm

Türkiyede yaptirdim ama kontrollerime holladada devam ediyorum.. ama ne yazikki burdaki doktorlar turkiyedeki doktorlar kadar anlayisli degiller bilgi vermiyolar .. o yüzden yasayan hanimlardan örnek almak daha mantikli..

Bize basindan beri bütün olumsuzluklari saydilar.. kimyasal gebelik, dis gebelik, ameliyat, düsük.. ama cok sükür hic biri olamadii..

Bütün olumsuzluklari saydiklari icin simdide kalbi dururmu diye endise ediyorummm cok korkuyorum.. kalbi neden durur?? Nasil durur??? Ne hissedilir? Belirtileri nelerdirr??
cok korkuyorum hanimlar lutven yardim edinnnnn

Canım öncelikle rahat olmalısın
Bunun için hiç bir sebep yok neden dursun
Ama madem ki soruyorsun kalbi durduğunda anlayamıyorsun canım
Ultrason kontrolunde öğreniyorsun
Benim de başıma geldi.
ultrasonda öğrendim

Ayy canim yaaa ..
vallaha hic sorma..
basinda kimyasal gebelik dediler bana.. sonra dis gebelik ameliyat olacaksin yumurtaligin alincak dediler.. sonra kese yok asagida dusecek dedilerr.. simdi pisikolejikmen ister istemez butun kotuluklerden korkuyorum..
Ya bu seferde kalbi durursa diyr dusunup duruyorum en cokkk korktugummm

Mrb öncelikle sunu söyliyim inşallah olmaz çok kötü bir durum benmde bebegimin kalbi durdu bende az az damla damla iki uç günde bir kahve rengi leke vardı birde hamilelik belirtisi diye bisey kalmamıştı hatta seviniyodum bu kadar cabuk mu biticekti iyi diyodum meğer bebegimin kalbi durmuş ultrason da öğrendik yoksa anlayamadım yani şimdi yine hamileyim korkuyorum yine aynısı olucak diye ama inşallah kimsenin bebişi ne olmaz öyle birşey

Amin canim yaaaa.. insAllah rabbim.korurr.. ya benim basindan beri belirtilerim pek yok o yuzden dahada korkuyorum.. herkes oyle diyo belirtiler ypk olur diye ..

Benim goguslerdeki hassasiyet gitmeye basladii.. mide bulantisida pek yok daha dün ultrasona girdim hersey iyiydi ama hep korkuyorum yaaa (((((

Ne kadarda korkma desem insan korkuyo her hafta ultrasona gir istersen kalp atışını duymak iyi gelir sana eminim zaten ultrason bebeğe bi zararı yokmuş kesinkle

Aklından kotu şeyleri çıkar olumlu düşün hayal kur bebeğini kur bol bol dua et Allah kucağına almayi nasip eder tüm güzel düşüncelerini bebeğine ver

Ne kadarda korkma desem insan korkuyo her hafta ultrasona gir istersen kalp atışını duymak iyi gelir sana eminim zaten ultrason bebeğe bi zararı yokmuş kesinkle

Keske mümkün olsaa... kontrole bile zor zaman ayiriyolar buradaa.. gercii o zamanda günler gecmezz kafayi yiyorum resmen ..

Aklından kotu şeyleri çıkar olumlu düşün hayal kur bebeğini kur bol bol dua et Allah kucağına almayi nasip eder tüm güzel düşüncelerini bebeğine ver

Aminnnn canim.insAllah.. Allah razi olsun cok sagoolasinnnn..

Keske mümkün olsaa... kontrole bile zor zaman ayiriyolar buradaa.. gercii o zamanda günler gecmezz kafayi yiyorum resmen ..

Yurt dısındasın ozaman evet duydum orası ayda bir cagırıyomus aama olsun üzülme inşallah bidahakı kontrol de zaten duyucan bebeğinin kalbini böyle düşün hep bende dış gebelik olabilirmi diye korkuyodum bugün şükür keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı duymaya gidicem bende korkuyorum atmıcak kuzumun kalbi diye ama öyle düşünmemeye çalışıyorum bebegimle konuşuyorum hep 2 hafta sonra benm bebeğimn kalbi atıcak diye bebekler hissedermiş sende hep iyi konuş ne bebeği ne kendini üz

Bende 2013te oglumu 21 haftalikken kaybettim hicbir belirti yok sadece usg de goruyorlar.2014 te yeniden hamile kaldim 9 ayim korku icinde gecti.cok sukur bebegim dogdu 7 aylik bile oldu ama insan bir kere yasayinca hep ayni seyi yasayacakmis gibi geliyo.Allah sana sabir ve dayanma gucu versin.olumlu dusunmeye calis.Insallah sag salim kucagina alirsin

Evet ne yazikki.. tüp bebegimi türkiyede yaptirdm ama hollandada yasiyorum ve ne yazikki türkiyedeki doktorum gibi anlayisli degiller hep kötü hep kötü

Ayy canim ya ne güzel morrel veriyosunn.. vAllaha icimi rahatlatiyosun.. cok sukur 2 haftadir kalp atislarini goruyoruz.. heycandan dinlemeyi sormayi unuttum.. burdakilerde sormadan dinlettirmiyo.. ama yinede korkuyo insan bisey olacak diye..

Canim sende korkma.. bana dis gebelik demisti doktor.. hemen ameliyata sokacakti.. yumurtaligi almak icin.. kavga ettim bekledim 2 gün icinde rahimde görüldü.. ilk bastada beta hcg iki katina cikmiyo.diye bebek dusmuss dediler ama ben hic bizaman inanmadim cok sukur duzrldii. Bide su kalp atisini kafaya takmasam tam olacak ama zorr... sen kendini nasil hissediyosun.. i
belirtiler felan??

Kötü düşünmeyin kötü olmasın.

Benim 3 kaybım var, üçünde de böyle ya olursa ya bilmemne deyip durdum, ne düşündüysem belayı başıma çektim.
Allahın takdiri tabii ama burnumdan getirdim hamileliklerimi.
Şimdi rabbime teslimim, bu bebeğin yiyeceği ekmek varsa doğacak, yoksa ben ne yapsam da olmayacak.
Duamı edip iyi düşünüyorum, gerisi boş.

Kalp durması anlaşılmadı bende hiç. Ne kanamam oldu, ne belirti kesilmesi. Hatta bir seferinde 6+2 de kalbi durmuş bebeğimin , ben 11. haftada kontrolde öğrendim. Neredeyse beni zehirleyecekti. Kesem de büyüyordu, kanamam yok, sıkıntım yoktu. Yani anlaşılması imkansıza yakın.

Neden olur? Bana söylenenler; "yanından radyoaktif bir madde taşıyan araç geçer, o bile bebeğin kalbini durdurur senle alakası yok", "vücutta x vitamin deposu boştur, bebek beslenememiştir, ondan", "kan pıhtılaşması vardır (benimki buydu)", "yumurta ya da sperm sıkıntılıdır bu sebeple vücut istemez atar, vs vs..."

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
İyi düşünelim iyi olsun.

Ne demek :) ya ilk zamanlar tüm belirtiler vardı simdi hiç birşey yok sadece iştahsızlık var neden böyle anlamıyorum inşallah bebeklerimizw bişey olmaz

Ne demek :) ya ilk zamanlar tüm belirtiler vardı simdi hiç birşey yok sadece iştahsızlık var neden böyle anlamıyorum inşallah bebeklerimizw bişey olmaz

Aminnn insAllahh sag saglim kucagimiza alirizz bebislerii:)
Kac haftalik oldun??

Ay canimmm ..
ne kadar zorluklar yasamissin.. rabbim sabir ve güc versinn.. hic koay degil.
ALLAHIM en kisa zamanda yuzunu guldursun insAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…