Hanımlar merhaba. Önce negatif sonra pozitif sonuç alan var mı ?

Sorusorucu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
42
17
3
28
Merhaba hanımlar benim adetlerim düzensizdir. Ben polikistik over sendromuna sahibim. Ağustos ayında 13 Eylül de 9 Ekim de 11 inde adet gördüm bu ay olmadım adet gecikmemin 2. Gününde kan da gebelik verdim. Negatif sonuç aldım önce negatif sonra pozitif sonuç alanlar var mı aranizda. Belirtiler yaşıyorum.

Ben adet günümde kan vermedim ama kaset testte negatif gördüm 11 gün sonra erken gebelik testinde silik çizgi gördüm beta 73 idi adet günümde kan verseydim de çıkmazdı muhtemelen

Bende kanda negatif gördüm 1 buçuk hafta sonra pozitife döndü ama sonrasında kimyasala dönmüştü inşallah sizin sağlıkla nasip olur geç döllenme diye bir gerçek var

Bende kanda negatif gördüm 1 buçuk hafta sonra pozitife döndü ama sonrasında kimyasala dönmüştü inşallah sizin sağlıkla nasip olur geç döllenme diye bir gerçek var
Çok üzüldüm adına . Şimdi çocuğun var mı ? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yorumun için teşekkürler canım..

Ben adet günümde kan vermedim ama kaset testte negatif gördüm 11 gün sonra erken gebelik testinde silik çizgi gördüm beta 73 idi adet günümde kan verseydim de çıkmazdı muhtemelen
Aaa anladım çok teşekkürler yorum için. Merak ediyorum. Ben de belirti yasiyorum ama işte negatif görmek insanı bitiriyor. Çok üzüldüm görünce.

Çok üzüldüm adına . Şimdi çocuğun var mı ? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yorumun için teşekkürler canım..
Malesef temmuz ayında olmuştu bu olay sonrasında olmadı daha inşallah nasip olur banada rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlık ile kavusalim yavrularımıza 😍 teşekkür ederim güzel duan için

Back
X