Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

yanliz72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.319
247
38
32
Mrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler:KK200::anneadayı::nazar:

Mrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler:KK200::anneadayı::nazar:
Hahha benimki de suan fifa oynuyor. Bende kendime oyunlar buldum, onlari oynuyorum.
Ben dizi izlerken sesli izliyorum, basladi benimle dizi keyfi yapmaya ilgisi dagildi.
Haftada iki uc gun sinema tadindaki dizileri izliyoruz. Sonrasinda da oyun oynuyor.
Benim asil sinirimi bozan coins satin aliyor :sinirli:, takim kurmak icin.
Cihazlar pahali bozmayin bizde 3 vardi bir de gitti ps4 aldi.

Hahha benimki de suan fifa oynuyor. Bende kendime oyunlar buldum, onlari oynuyorum.
Ben dizi izlerken sesli izliyorum, basladi benimle dizi keyfi yapmaya ilgisi dagildi.
Haftada iki uc gun sinema tadindaki dizileri izliyoruz. Sonrasinda da oyun oynuyor.
Benim asil sinirimi bozan coins satin aliyor :sinirli:, takim kurmak icin.
Cihazlar pahali bozmayin bizde 3 vardi bir de gitti ps4 aldi.
Mrb hayır benim eşimin ilgisi mı hicbisey çekmiyor GTA oynuyor .Lütfen nasıl bozulur bilgniz varsa yazın

Bagimliysa sen istersen gözunun önunde parcala gider yenisini alır
Bence dikkatini baska yere cek
Anlarsin ya :KK49::KK49::KK49::KK49:

Mrb hayır benim eşimin ilgisi mı hicbisey çekmiyor GTA oynuyor .Lütfen nasıl bozulur bilgniz varsa yazın

Uzerinde ziplayin, icinden tel falan kopabilir, yoksa baska turlu bilemedim nasil bozulur.
Bizim evin kiymetlileri gozumuz gibi bakiyoruz.
Aslina bakarsaniz kendinize hobi bulun, esinizde orda takilsin derim. (Bagimli birinin esi olarak soyluyorum ciglik atsam duymaz)

Kardeşime sordum arkasında fan girişi varmış fanın oraya su dök biraz dedi farkedilmemesi içinde ıslanan yerleri sil dışındanda 2-3 dk saç kuruma makinesi tut. fişe takılınca bozulurmuş. hadi hayırlı olsun :halay:
Ayy çok tşk ederim.Tam olarak nerede fan fişi birde benim yaptığım i anlamaması gerekiyor .. Tamirciye giderse anlar mı su dökülmüş açıl cvp uygulamaya geçecek :KK34:

Ayy çok tşk ederim.Tam olarak nerede fan fişi birde benim yaptığım i anlamaması gerekiyor .. Tamirciye giderse anlar mı su dökülmüş açıl cvp uygulamaya geçecek :KK34:
Tamirciye giderse anlaşılabilirmiş ama fandan döküldüğü anlaşılmazmış. fan pervane gibi bişey olan yer gözüküyor dışardan bakınca. başka çözümlerde arıyor şimdi kardeşim. :KK45:

Ben eşime çok söylendim hep aynı tur cevaplar elin adamları gibi disardami takilim kahve köşe lerindemi otyralim evden işe işten eve bırak biraz da oyun oynayayam yanındayım daha ne istiyorsun vs vs baktım olmuyor artık pes de karşılıklı kapisiyoruz :D

Y yanliz72 esime sordum, su dokmesin evini yakabilir dedi.
Esi gelince isten onun oynadigini gorsun kalkmasin. Sorunca yemek nerde falan diye?
Gta daki karakteri icin onu mu doyurayim seni mi desin. Oyun sirasi artik bende desin, dedi.
Gta oynamadigim icin tam bilmiyorum ama yemek yeme vs etaplari varmis.
O zaman azaltir belki.

Tamirciye giderse anlaşılabilirmiş ama fandan döküldüğü anlaşılmazmış. fan pervane gibi bişey olan yer gözüküyor dışardan bakınca. başka çözümlerde arıyor şimdi kardeşim. :KK45:
Cnm ya ilaç gibi geldi valla .Ama Tamirci arkadaşı var zaten akla ilk ben gelirim.Yok mu başka bir yolu sinsi sinsi:KK48:

Y yanliz72 esime sordum, su dokmesin evini yakabilir dedi.
Esi gelince isten onun oynadigini gorsun kalkmasin. Sorunca yemek nerde falan diye?
Gta daki karakteri icin onu mu doyurayim seni mi desin. Oyun sirasi artik bende desin, dedi.
Gta oynamadigim icin tam bilmiyorum ama yemek yeme vs etaplari varmis.
O zaman azaltir belki.
Ev demi yanar nedeni peki

Back
X