Hanımlar sizce hangi markalar daha iyidir hiç bilmiyorum?

Neptunex

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
234
43
13
26
Araştırıyorum kaç zamandır evlilik paketlerini şikayet var da çok yorum görüyorum hepsi hakkında benim baktığım şunlar; enza home, mondi home, vivense, İnegöl mobilya bunlara baktım gerçekten güzel seçenekler var ama daha özele indiğim zaman farklı farklı yorumlar da var :( siz nerden aldınız acaba hangisinden memnunsunuz? Tavsiye alabilirim çokça

Araştırıyorum kaç zamandır evlilik paketlerini şikayet var da çok yorum görüyorum hepsi hakkında benim baktığım şunlar; enza home, mondi home, vivense, İnegöl mobilya bunlara baktım gerçekten güzel seçenekler var ama daha özele indiğim zaman farklı farklı yorumlar da var :( siz nerden aldınız acaba hangisinden memnunsunuz? Tavsiye alabilirim çokça
Ben çoğu ürünü enzadan aldım surgulu dolabın kapagi atti benim yanlış kullanımından arayıp randevu ile geliyorlar. Aldığım yerden rica ettim yardımcı oldular. Mutfak masamın ayağının boyası attı. Ücretli bakım yapılıyor dediler. Çünkü bu bir yere çarpma vs sonucu oluşmuş dedi.

9 yıllık evli olarak, salon ve yatak odasında Lazzoni tek geçerim 👍 evet biraz pahalı ama çok kaliteli 👍 kelebek mobilyadan uzak dur aman sakın, teslimat bile vaad edilenden aylar sonra oluyor, kızıma oda takımı aldım oradan biliyorum . Tepehome da çok iyidir. Tepe tepe kullanırsın, ilk eşyamızı oradan almıştık. L koltuk ve puf olarak, kahverengi kırçıllı güzel bir mobilyaydı, hala taş gibi 👍 mutfakta zwilling, jumbo iyidir. Düdüklüde de mutlaka Fissler al , çok memnun kalırsın ☺️

Hea ! Beyaz eşyada da MİELE çok iyidir, Alman kalitesinden şaşmayacaksın. Buzdolabı Samsung ya da siemens iyidir, fazla uçmaya gerek yok. Şahsen eve az ama kaliteli eşya almanı öneririm, kuru kalabalık olmasın. Şöyle düşün bu eşyaları aldığında ha dedin mi değiştiremeyeceksin , hayat her geçen gün pahalılaşıyor Türkiye’de enflasyondan dolayı. Ya kalitelisini al ya da hiç alma para biriktir, denkleştiğinde git ve o beğendiğin kaliteli ürünü al 👍