Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten 1 gün önce bile negatif çıkabilir. Adet günü tekrarlayın testleri bence.Hanımlar tekrar merhabalar iki gün once yine bi konu açmıstım beta hcg degeri uzerine iki gun once degerim 0.556 cikmisti bugun tekrar bi tahlil verdim ve 3.37 cıktı adetime 4 gun var daha sizce yukselirmi hamilelik olurmu teste cikmiyor tesekkur ederim![]()
O zaman artik sabredip adetimin gecikmesini bekliyeyimAdetten 1 gün önce bile negatif çıkabilir. Adet günü tekrarlayın testleri bence.
Haklısınız ama sorun yaşıyorum aşırı rahatsızlığım var bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve beraberinde soz konusu hamilelik oldumu takdir ederseniz ki biz kadınlar sabırlı olamıyoruzNeden bukadar erken test yapıyorsunuz ? Adetiniz henüz geçmediği için bukadar düşük çıkıyor sonra her seferinde takip mecburiyeti hissediyorsunuz ve düşük çıktığı için kafanızı acabalarla dolduruyorsunuz kendinizi stresse sokuyorsunuz. Halbu ki adetiniz geciktiğinde daha güzel bir değerle öğreneceksinizsadece sizin için extra yazmadım sizin gibi bir çok anne adayı bunu yapıyor inşallah hayırlısı olur
Geçmiş olsunHaklısınız ama sorun yaşıyorum aşırı rahatsızlığım var bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve beraberinde soz konusu hamilelik oldumu takdir ederseniz ki biz kadınlar sabırlı olamıyoruzteşekkür ederim degerli yorumunuz icin
![]()
Tesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda hayirli ve saglikli bi evlat sizede nasip etsin insallahGeçmiş olsunrahatsızlık kısmını atlamış olabilirim neyiniz var sormamda sakınca yoksa ? Sabır konusunda sizi anlıyorum 5 yıllık evliyim bende gebelik uzun zamandır planlıyorum ama nasip işte
![]()
Allah kolaylık versin endişelerinizi şuan daha iyi anlıyorum ama dışarı da bi salgın var çok kötü şuan tabi ki gebelikte olabilir ama şuan aşırı derecede virüs kaynıyor ortalık dikkat edin eğer gebelikse inşallah herşey yolunda giderTesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda hayirli ve saglikli bi evlat sizede nasip etsin insallahrahatsizligim yaklasik iki haftadir kafa ustu geziyorum aşırı normal olmayan göz kararması baş dönmesi ve kusmaktan yataktan kalkamıyorum işin zor tarafi benim 5 yasinda ozel bi cocugum var hergun ilgilenmem gereken fizik tedavisi icin hastanelere gidip gelmem söz konusu kısacası oğlum için hep ayakta durmam gerekiyor
o yüzden nasıl bi durumla karşi kartisya oldugumu oğrenmek icin biraz acele ediyorum
![]()
Anlayışınız için çok tesekur ederim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin sizde çok dikkat edin allaha emanet olun insallahAllah kolaylık versin endişelerinizi şuan daha iyi anlıyorum ama dışarı da bi salgın var çok kötü şuan tabi ki gebelikte olabilir ama şuan aşırı derecede virüs kaynıyor ortalık dikkat edin eğer gebelikse inşallah herşey yolunda gider![]()
Ne demek Allah can sağlığı versinAnlayışınız için çok tesekur ederim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin sizde çok dikkat edin allaha emanet olun insallah![]()