Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çevrenizde iyi insanlar var demek ki.
Benim çevremde şeytanlar dolu olduğu için mesela diyet yapacaksam bundan caymıyorum cayamıyorum çünkü bana kilomu hatırlatıyorlar olur olmaz...
Ya da işle ilgili bir hedefim varsa,kendimi eksik gördüğüm, ikaz aldığım bir şey varsa mutlaka onu canımı acıtmak için kullanan birileri var.
Kısacası benim motivasyon kaynağım etrafımdaki şer birlikleri...
Çevrenizde iyi insanlar var demek ki.
Benim çevremde şeytanlar dolu olduğu için mesela diyet yapacaksam bundan caymıyorum cayamıyorum çünkü bana kilomu hatırlatıyorlar olur olmaz...
Ya da işle ilgili bir hedefim varsa,kendimi eksik gördüğüm, ikaz aldığım bir şey varsa mutlaka onu canımı acıtmak için kullanan birileri var.
Kısacası benim motivasyon kaynağım etrafımdaki şer birlikleri...
evet aynı taktiği ben de uyguluyorum. krizi fırsata çevirmek gibi biri beni bir konuda acımasızca eleştiriyorsa (dost olmayan) o zaman o konuda kendimi geliştiriyorum.