Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya ikinci cizGi cikmis kac gun gecikmeyle yaptiniz ve belirtileriniz neler acaba bende 16 gundur beklemedeyim de
Hayırlı olsun canım gebelik var bizlerede dua at lütfenİlk 2-3 dk da çıktı gebelik var mıdır sizce
Belirtileriniz neler acaba4. Günü gecikmenin
Allah en hayırlı zamanda sağlıklıca nasip etsin canımHayırlı olsun canım gebelik var bizlerede dua at lütfen
Canım bende dün akşam yaptım aynı silik çıktı kan verdim bugün bekliyorum sonucuİlk 2-3 dk da çıktı gebelik var mıdır sizce
Haber ver canım hayırlı sonuçlar gelsin inşallahCanım bende dün akşam yaptım aynı silik çıktı kan verdim bugün bekliyorum sonucu
Kafanı takma bence, önemli olan değerin artması takib et her iki günde bir. Sağlıkla gelsin bebeğin4 gün gecikmeyle normal mi bu beta
İnşallah canım teşekkür ederim bir düşük yaşadım iki ay önce kürtaj oldum da korkuyorum o yüzdenKafanı takma bence, önemli olan değerin artması takib et her iki günde bir. Sağlıkla gelsin bebeğin![]()
Canım test yaptın mıBenimde yarın regl günüm hala bir ses sesa yok bugün yarın yapcam test bakalım dua edin nolur
canım sonucun ne çıktıCanım bende dün akşam yaptım aynı silik çıktı kan verdim bugün bekliyorum sonucu
Ayu koşturmaktan unuttum yazmayı, beta 159 çıktı 4 haftalıkmış bugün kadın doğuma gittim sağlık ocağı yönlendirdi ultrason ile kontrol etti aksi bi durum yokmuş yarın sabah tekrar gidip kan vercem akşam üzeri gittiğimden kan almadıCanım test yaptın mı
canım sonucun ne çıktı