Hanımlar teste bakar mısınız

Ayu koşturmaktan unuttum yazmayı, beta 159 çıktı 4 haftalıkmış bugün kadın doğuma gittim sağlık ocağı yönlendirdi ultrason ile kontrol etti aksi bi durum yokmuş yarın sabah tekrar gidip kan vercem akşam üzeri gittiğimden kan almadı
Hayırlı olsun canım tebrikler sağlıkla gelsin bende tekrar kan verdim 10 da çıkacak heyecandan duramıyorum inşallah boş ve ya kimyasal olmaz ilk değerim 31 di dün sabah

Bi sürü test yaptım 🥲 ilki düşük olunca korkuyor insan

Eklentiler

• IMG_6081.webp
    IMG_6081.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 39
Hayırlı olsun canım tebrikler sağlıkla gelsin bende tekrar kan verdim 10 da çıkacak heyecandan duramıyorum inşallah boş ve ya kimyasal olmaz ilk değerim 31 di dün sabahç
Teşekkür ederim canımm 🤲ay inşallah güzel sonuçlar alırsın bende duramadım ya aksine benim testim çıkmadı dün sabaha doğru e nabızdan baktım da gördüm sabah olmadı bir türlü

Canım test yaptın mı

canım sonucun ne çıktı
Negatif çıktı canım, akşamına da regl oldum. Gerçekten regl gibi bi durumumda yoktu ben anlam veremiyorum neden olmuyor kaç aydır deniyoruz kızlar napabilirim yardımcı olur musunz böyle uzun süren oldumu

Negatif çıktı canım, akşamına da regl oldum. Gerçekten regl gibi bi durumumda yoktu ben anlam veremiyorum neden olmuyor kaç aydır deniyoruz kızlar napabilirim yardımcı olur musunz böyle uzun süren oldumu
İlk gebeliğimde 10 ay denemeden sonra hamile kalmıştım canım acele etme folik asit kuşlan vitaminlerine baktır ilk gebeliğimde kürtaj oldum kalbi durması nedeniyle bunda iyi geçer inşallah

Ve öncesinde korunduysanız süre uzuyor korunmayı bıraktıktan sonra acele etme o yüzden hakkında hayırlısı olsun

İlk gebeliğimde 10 ay denemeden sonra hamile kalmıştım canım acele etme folik asit kuşlan vitaminlerine baktır ilk gebeliğimde kürtaj oldum kalbi durması nedeniyle bunda iyi geçer inşallah
bende öyleyim ilk gebeliğim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ama 2 3 denemede tutmuştu hemen , şimdi ki biraz sürüyor gibi değerlerimde normal gibi ama bakalm regl bitince bi görüneceğim

Back
X