Hanimlar testime bakarmisimiz lutfeenn

ecemcim11

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
172
28
18
28
Merhaba hanimlar bugun oglen test yaptim ve hemen ise gittim unuttugumu fark edip baktigimda testim bu sekildeydi tekrar baktigimda testim bu sekildeydi
1A698336-5293-4A34-B134-9EA8C88B953A.webp

Testi tekrarlayın, geç gördüğünüz için net bir sonuç vermez kuruma çizgisi de olabilir. Bidahakine unutmayın hemen sonuç veriyor zaten 😅

Ama hemen mi cikti onu bilemiyorum tam olarak
Ben 2 gün üst üste yaptım. İlk gün hemen çıkan bir çizgi göremedim. WC ye bırakıp içeri geldim 10 dk sonra gittiğimde. 2. Çizgi vardı çok silik ama değildir yaaaa dedim. 2. Gün elimde fazla test vardi dene gitsin dedim ondada 2 dk sonra falan çizgi gördüm hayali gibi gelmişti bana ama yine inanamadım. Kan testine gittim kanda çıktı, sendede var gibi kuruma çizgisi değil bu sanki

Ben 2 gün üst üste yaptım. İlk gün hemen çıkan bir çizgi göremedim. WC ye bırakıp içeri geldim 10 dk sonra gittiğimde. 2. Çizgi vardı çok silik ama değildir yaaaa dedim. 2. Gün elimde fazla test vardi dene gitsin dedim ondada 2 dk sonra falan çizgi gördüm hayali gibi gelmişti bana ama yine inanamadım. Kan testine gittim kanda çıktı, sendede var gibi kuruma çizgisi değil bu sanki
Karartma yaptigim var kuruma degil su damlattim sildim ama ayni

Eklentiler

• 1A698336-5293-4A34-B134-9EA8C88B953A.webp
    1A698336-5293-4A34-B134-9EA8C88B953A.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 23
Varmi seninkinin resmi testinin

Back
X