Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi gozukuyor yeniden yapınMerhaba hanimlar bugun oglen test yaptim ve hemen ise gittim unuttugumu fark edip baktigimda testim bu sekildeydi tekrar baktigimda testim bu sekildeydi Eki Görüntüle 3394030
hemenmi cikti var gibiMerhaba hanimlar bugun oglen test yaptim ve hemen ise gittim unuttugumu fark edip baktigimda testim bu sekildeydi tekrar baktigimda testim bu sekildeydi Eki Görüntüle 3394030
Karartma yaptim ama hemn mi cikti bilemiyorum tabikiihemenmi cikti var gibi![]()
Tesekkur ederimÇizgi gozukuyor yeniden yapın
Benimde testim böyle çıkmıştı, hamileyim şimdiMerhaba hanimlar bugun oglen test yaptim ve hemen ise gittim unuttugumu fark edip baktigimda testim bu sekildeydi tekrar baktigimda testim bu sekildeydi Eki Görüntüle 3394030
Zaten ilk basta rengi fark ettimfe oturup bekleyemedim ise basladim isteTesti tekrarlayın, geç gördüğünüz için net bir sonuç vermez kuruma çizgisi de olabilir. Bidahakine unutmayın hemen sonuç veriyor zaten![]()
Ama hemen mi cikti onu bilemiyorum tam olarakBenimde testim böyle çıkmıştı, hamileyim şimdi
Ben 2 gün üst üste yaptım. İlk gün hemen çıkan bir çizgi göremedim. WC ye bırakıp içeri geldim 10 dk sonra gittiğimde. 2. Çizgi vardı çok silik ama değildir yaaaa dedim. 2. Gün elimde fazla test vardi dene gitsin dedim ondada 2 dk sonra falan çizgi gördüm hayali gibi gelmişti bana ama yine inanamadım. Kan testine gittim kanda çıktı, sendede var gibi kuruma çizgisi değil bu sankiAma hemen mi cikti onu bilemiyorum tam olarak
bi tane daha yap cikarsa hamişsin. zaten hemen cikarKarartma yaptim ama hemn mi cikti bilemiyorum tabikii
Karartma yaptigim var kuruma degil su damlattim sildim ama ayniBen 2 gün üst üste yaptım. İlk gün hemen çıkan bir çizgi göremedim. WC ye bırakıp içeri geldim 10 dk sonra gittiğimde. 2. Çizgi vardı çok silik ama değildir yaaaa dedim. 2. Gün elimde fazla test vardi dene gitsin dedim ondada 2 dk sonra falan çizgi gördüm hayali gibi gelmişti bana ama yine inanamadım. Kan testine gittim kanda çıktı, sendede var gibi kuruma çizgisi değil bu sanki
Yarin ilk idrarla yapim o zamanbi tane daha yap cikarsa hamişsin. zaten hemen cikar
Varmi seninkinin resmi testininBen 2 gün üst üste yaptım. İlk gün hemen çıkan bir çizgi göremedim. WC ye bırakıp içeri geldim 10 dk sonra gittiğimde. 2. Çizgi vardı çok silik ama değildir yaaaa dedim. 2. Gün elimde fazla test vardi dene gitsin dedim ondada 2 dk sonra falan çizgi gördüm hayali gibi gelmişti bana ama yine inanamadım. Kan testine gittim kanda çıktı, sendede var gibi kuruma çizgisi değil bu sanki
evet yarinda cikarsa hamişsin insallahYarin ilk idrarla yapim o zaman
Ne yaptınız??Varmi seninkinin resmi testinin